من میگم PS3 خز شده،حالا هی شما بگو چه ربطی داره.........
بیا بچه ها تو تاپیک شبیه ساز کنسولها خبر زدن که شبیه سازه PS3 هم اومده...........
من میگم PS3 خز شده،حالا هی شما بگو چه ربطی داره.........
بیا بچه ها تو تاپیک شبیه ساز کنسولها خبر زدن که شبیه سازه PS3 هم اومده...........
لینکش رو میدید ؟
شهاب جان من دارم بازی های جدید رو می گم ، کاری به چیزایی که قبلا اومده و همه بازی کردن تموم شده رفته ندارم که شما گاد آف وار رو مثال می زنی ، گاد آف وار و جی تی ای هم تنها بازی هایی بود که موقع عرضشون من یادمه قیمتشون بالای صد تومن بود اونم فقط تو هفته اول و دوم ! دیگه هیچ بازی همچین قیمتی پیدا نکرد ، من هوی رین رو دو روز بعد از عرضه جهانیش خریدم 75 تومن !!!! با اینکه بازی شاخی بود !
میلاد جان تا جایی که من می دونم فقط HD شدن ! و ظاهرا قراره فقط رو PSN فروخته بشن ! و البته ایکس باکس لایو گفتم اینم بگم نگن من فنم !
Last edited by J A V I D; 18-04-2011 at 21:31.
مثلا بازی killzone 3 یا assassin
3d هستن؟
من کاری به سیاست فروش این فروشنده های از خدا بی خبر ندارم و اصلا هم دوس ندارم وقتم رو برای بحث درباره فروش اونها تلف کنم! من رفیقم خودش مغازه داره و طبق اطلاعاتی که اون بهم داده این جوری گفتم و از تهران هم به جز یه کنسول هیچ چیزه دیگه خرید نکردم که دربارش اطلاع داشته باشم!
اما :
یه سوال :ولی خدا وکیلی PS3 هم خز شده![]()
خز شدن یعنی چی؟
آبا به این معنیه که حالا همه دیگه PS3 میخرن!!؟ یا چیزه دیگه ایه!؟
اگه خز شدن به این معنی باشه پس خیلی وقته که این کنسول خز شده ! چو تا حالا بیش از 40 ملیون دستگاه فروخته!!
اگه قرار بود این جوری باشه که خوب خود کمپانی ها میومدن کنسول هاشون رو با یه سیاست ساده ه ک می کردن!!
نه ازین خبرا نیست!
خوب خود شما میای برای من KZ3 رو مثال میزنی بعد به من میگید چرا GOW3 رو نام بردم!؟
این قدر که KZ3 سرو صدا کرد والا ما ندیدیم GOW3 سر و صدا کنه! در ضمن مگه KZ3 کم بازی هست!؟
یه جور میگی انگار NBA بوده و 140 میفروختن!
بعدشم هوی رین اولین نسخه از بازی بود و خیلی ها نمیدونستن که این بازی چی هست و چه جوریه! شما خودت رو نبین که میری توی سایت های مختلف و از بازی ها اطلاعات داری. خیلی از گیمرها تنها تحقیقشون درباره بازی ها اینه که هفته ای یه بار میرن توی مغازه ها و میگن آقا بازیه جدید چی آوردین!؟![]()
بچه ها ، Resident Evil Code Veronica هم کوارتر سوم امسال برای 360 و Ps3 میاد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شهاب جان من گفتم کیل زون سه چون بعد از کپی شدن اومد ولی گاد آف وار اون زمان که اومد هنوز دستگاه کپی نشده بود ، والا به شخصه اینقدر که منتظر گاد آف وار بودم منتظر کیل زون سه نبودم !
میلاد جان من اولین نفریم که می خرمش چون تو کف کد ورنیکا موندم عجیب ! برای من طلسم شده هر موقع اومدم بازیش کنم یه چیزی شده ولش کردم پلی دوم که کلا با این بازی مشکل داشت و یه جاش گیر می کرد ده تا نسخه مختلفشم خریدم و دانلود کردم همش همون مشکل رو داشت ، گیم کوبمم که مرخصه دریم کستم نداشتیم یه بار رو کامپیوتر با شبیه ساز بازی کردم که بین تعویض دو تا دیسک موندم !!
کیل زون سه گزینه تری دی داره برو تو اپشن بازی فعالش کن ! اما اساستین کرید رو چون ندارم نمی دونم ولی فکر نکنم تری دی داشته باشه ، بقیه دوستان که بازی کردن بگن بهتره ...
بفرما میلاد جان تاپیک هم زدن:
ولی فکر کنم برای اجرای بازیهاش باید ابر رایانه داشته باشی،PS2 که ماله 10 سال پیشه با Core i3 به زور بازیهاش اجرا میشه تازه انحصاریاش ریپ میزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد جون اینا برنامه های حرفه ای نیستن که داداش , اگه خوده شرکت Sony یا Microsoft بخواد Emulator بزنه شما مطمئن باش با 1.5 برابر سیستم خوده کنسول ها خیلی راحت میتونی بازی کنی !!
که البته برای خودشون دارن. ولی سخت افزاری . چون نرم افزاری از نظر امنیت خیلی خطر ناک هست و امکان به سرقت رفتنش بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)