اون چیزهایی رو که از سایت اصلی سیمز دانلود کردی آپدیت ها(اضافات) بازی سیمز2 است یعنی اگر می خوای ببینی باید نایت لایف اصلی رو داشته باشی
بريد اينجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون چیزهایی رو که از سایت اصلی سیمز دانلود کردی آپدیت ها(اضافات) بازی سیمز2 است یعنی اگر می خوای ببینی باید نایت لایف اصلی رو داشته باشی
بريد اينجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این پست 6677 رو هم یه نگا بندازید...
تا آخر نصب Bioshock میره اما بعد میخواد آخرین پچ رو از اینترنت بگیره... وقتی نمیشه میگه finish رو بزنید...! میزنم و همه نصب شده ها پاک میشه... پس این کرک رو کجا باید بریزیم؟
ممنون...
سلام دوستان من بازي رزيدنت ايويل4 رو مي خوام بازي کنم مشگل موس دارم و نمي تونم با موس بازي کنم ايا راهي داره که بتونم با موس بازي کنم با دستگير اصلا نمي تونم بازي کنم
من بازی اسپلینتر سل 3 رو نصب میکنم بعد که میخوام اجرا کنم هرچی روش کلیک میکنم اجرا نمیشه ارور هم نمیدهباید چکار کنم
![]()
يعني به اينترنت وصل مي شين بعد نمي شه پچ رو بگيره؟ خطا مي ده؟ يا اصلا وصل نمي شين به نت؟
مشخصات سيستمت؟
اين بازي رو روي سيستم ديگه هم نصب كردي كه مطمئن باشي سالمه؟
آقا خوشحال شدم جواب دادین!!يعني به اينترنت وصل مي شين بعد نمي شه پچ رو بگيره؟ خطا مي ده؟ يا اصلا وصل نمي شين به نت؟
وصل بودم نشده وصل هم نبودم نشده!!
تو اینترنت کلی گشتم آخرین جواب این بود که موقعی که خواست پچ بگیره برین تو فولدر نصب و فایل bioshock.exe و یه فایل dll رو کپی کنید یه جا دیگه که بعد از finish پاک نشه!! اما من تا اینجا رو رفتم اما فقط dllبود و خبری از exe نبود...
اینجور که من فهمیدم چندتا کرک داره بایوشاک یه دونه با نام mini image و یکی هم maxi image که من maxi رو دارم که باید با Daemon tools اونو Mount کرد و بعد نصب رو ادامه داد... سرچ هم که میکنم با همین کلمه maxi به نتیجه میرسم اما بازم اون روشها عمل نمیکنه...
نمیدونم این دیگه چه صیغه ایه...
شما اگه راهی یافتید کمک کنید...
ممنون
سلام
من بازی Rise and Fall رو نصب کردم اما وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم میره داخل بازی ولی فورا در میاد
مشکل از کجاست؟
ممنون
دوستان خواهشاً کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک !
من که پول ندارم هی بازی بخرم هی خراب در بیاد !
دوستان من 3 بار بازی Half life 2 episode 2 رو گرفتم هر سه بار هم اشکال داشت .
1-دفعه اوّل صدا نداشت 2- دفعه دوّم چند تا فایل آخر رو نصب نمی کرد و دفعه سوّم هم آخرین فایل !
لطفا اگر در مورد هر کدام از این مشکل ها اطلاع داشتید کمک کنید
خیلی ممنون
بازم ممنون!
خدانگهدار
می خواستم ببینم پچ یا کرکی وجود داره که بشه battlefield 2142 رو تو ویستا بازی کرد.چون ماله من اجرا نمیشه فکر کنم سازگار نیست با ویستا.
منم همين مشكلو داشتم ، يك باگه
پچ بازي كه دانلود كنيد درست ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)