تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 3195 اولاول ... 16256261265265865966066166266366466566667271276211621662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ماکروسافت دنیا رو ترکوند ........

من اولش نبودم و بازیهای وحشتناکی رو معرفی کرده بودن..

Beatles Rock Band

COD - Modern Warfare 2

Left 4 Dead 2

Crackdown 2

Splinter Cell Conviction

این ها همشون شاید بجزء Beatles Rock Band یک بمب محسوب میشن مخصوصا Splinter Cell Conviction و Crackdown 2..

خلاصه خوب دیگه من اومدم..

دیدم داره Forza 3 رو نمایش میده واقعا عالی بود کف کردم همه ماشین های حرکات نمایشی انجام میدادن و از یک سانتی هم دستی و دریفت و ... میکشیدن که عالی بود

میگن 400 ماشین تو بازی هست که همه هم از نوع خفن هستن.. تازه نمای داخل اتومبیل هم اضافه شده بود..شاید با GT5 رو یکجوری برابر کنه.. شاید.

بعد با کمال شکوه Halo 3 ODST رو معرفی کردن یک جوون عینکی باحال اومد و جلوی همه هالو رو بازی کرد که واقعا عالی بود هیچی نمیشد گفت فقط باید حیرت زده میشیدم

بعد فکر کنم قابلیت بسیار عالی فیس بوک (FAECBOOK) رو نمایش دادن که عالی بود و همه چی داشت..

و موقع بمب اتم رسید دموی فوق العاده Alan Wake که سکوت همه رو گرفته بود هر طور که فکر کنی عالی ترن بازی ممکن بود یک سبک استثنائی .. من که دمو رو دیدم ترس ورم داشت هیجان رو هم که آدرنالین رسانده بود ..

گرافیک 10 ، محیط 10 ، گیم پلی 10 ، صدا گذاری 11 ببخشید این هم 10 بود..

فقط باید میدید و لذت میبردین..

و بعد از یک انفجار اتم باید سکوت میشد که ..

حالا دو تا مجری برنامه داشتن برای مردم چرت و پرت میگفتن که یک دفعه یکی از پشت به شونه مجری سمت راستی زد.. وقتی که مجری برگشت و کنار کشید خورشید تمام انرژی خودشو منفجر کرد تا بزرگترین انفجار دنیا شکل بگیره..

بله کوجیما به تمام انتظارات پایان داد و خودشو نشون داد.. من که فقط میپریدم هوا.. یکمی انگلیسی با کوجیما حرف زدن و بعد این عکس که تو سایت فلش کوجیما بود رو نشون دادن..(عکس دومی، دختره)

Metal Gear Solid Rising برای XBOX 360..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مثل اینکه شخصیت اول بازی رایدن هست و باید منتظر یک ابر بازی باشیم یک تیکه ای هم نشون دادن که از هر چی که فکر کنید واقعیتر بود..

جو وحشتناکی بود کوجیما خودش خیس عرق بود باقی رو که بماند..

دیگه همه داشتن از هیجان آتیش میگرفتن و بال بال میزدن تو این حین کاری که نباید بشه آخری شد و علم دنیا 10 سال زودتر نمایان شد..
    این بار هم بله یک تصویری نشون دادن که یک پسری از دور اومد کنار TV و بعد TV روشن شد و یک پیرمردی پسره رو به مبارزه دعوت کرد (پسره واقعی بود ها) بعد شروع کردن به مبارزه فقط با این فرق که پسره هیچ وسیله ای دستش نبود و فقط با حرکات بدنش به یارو ضربه میزد..

یک دفعه خواهر و برادری پسره ریختن شروع به بازی کردن خواهر کوچیکه همین طور دستو پاشو مثل حالت رانندگی کرده بود و داشت با اون حرکت ماشینی که تو بازی بود رو هدایت میکرد.. بدون هیچ وسیله ای فقط با حرکات دست و پاش تو هوا..

باقی هم امدن بازیهای مختلف کردن که من دیگه دیونه شدم.. آخه مگه میشه..امکان نداره با دست خالی تکن بازی کنی..

بعد فیلم تموم شد اومدن تو استودیو یک دختره بود رفت جلوی دستگاه (TV و 360 اون دوربین خاص) شروع کرد به بازی کردن این دختره هی مپرید هوا هی میپرید چپ و راست هی از این دلقک بازی ها در میورد بعد دیدیم بله داره تمام حرکاتی که دختره میکنه تو TV نشون میده و دختره داشت یک بازی مثل اسکواش میکرد که دیگه من سکته رو زدم خلاصه دختره خیس عرق شدو نفس زنان استودیو رو ترک کرد..

بعد یک پسری اومد جلوی همون دستگاه وایساد که تو TV یک چیز مثل دیوار سفید بود با کمی اضافات بعد پسره گفت BLUE (آبی) و بعد با دوتا دستش مثل سطل رنگ پاشیدن جلوی دستگاه انجام داد که یکدفعه دیدیم رنگ آبی پاشید تو صفحه بعد گفت RED و شروع کرد تو هوا نقاشی کردن ولی تصاویری که میکشید تو TV نمایان میشد که دیگه فکم چسبید زمین.

یک خانومی اومد جلو TV یک پسر بچه ای هم تو دستگاه بود که هر چی این خانومه میگفت پسره عکس العمل نشون میداد مثلا خانومه گفت پسرم درستو خوندی بعد اونم سریع جواب داد خانومه گفت کفشتو بده من کفششو در اورد تا جلوی TV اورد و دادش به زنه (البته کفش مجازی بود و چیزی مشخص نبود) بعد خانومه یک ورقه ای گرفت دستش و گفت بیا اینو بگیر بعد پسر اومد جلوی TV و ورق رو از خانومه گرفت و خوند..
    من که دیگه شده بودم فنر ..

اسم این پروژه هم Natal بود که کلا صنعت گیم رو متحول کرد و WII رو برای همیشه ویرون کرد..

خلاصه بخشهای دیگری هم بود که من یادم نیست یا وقت نیست..

من توصیعه میکنم خودتون این شکوه باور نکردنی رو ببنید و همینطوری لذت ببرید ..

خلاصه PS3 و WII با هم به دیار باقی شتافتن پس به داشتن 360 خود افتخار کنید..

فقط ببخشید که طولانی شد و یکمی هم ناقص بود..
    Last edited by Terova; 02-06-2009 at 01:14.

2. 8 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلـام
    داشبورد من اولش اینجوری بود:

بعد توی خونه اومدم برم توی HAWX گیر داد که باید آپدیت کنی و اصلا توی بازی نمیرفت منم گفتم چشم ... آفلاین شروع کردن به نصب آپدیت ها و کنسول رو ریست کرد بعد اینجوری شد (من اصلا سیم اینترنت کنسول رو باز نکردم چه برسه به اینکه به اینترنت وصل شده باشم!):

حالا کدومش بهتره ؟
    چکارش میتونم بکم؟
    TNX

ویرایش : (توی یه سایت خارجی نوشته بود که دومیه آپدیته ... درسته؟)

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
    این خبر های خوب E3 مال اینه که من X360 خریدم ها! دی:
    Last edited by P A R S A; 02-06-2009 at 09:07.

4. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

Terova جان نقلت عالی بود من که هنوز ندیدمش کامل فضای کنفرانس رو حس کردم.
    این سیستمی که جلوی تلویزیون وای میستادن و مبارزه میکردن میدونی مربوط به چند سال پیش میشه !!!!!؟؟؟؟
    فکر میکنم حدودا 5 یا 6 سالی هست که ماکروسافت صداشو در نیاورده.
    البته خیلی هم جالبه چون تو یکی از فیلمهای آمریکایی(تخیلی) که 2 سال پیش دیدم وسطای فیلم همچین چیزی رو با مارک XBOX
    نه XBOX 360 داشت نشون میداد.و یه مردو یه زن داشتن با هم مبازه میکردن.اسمشو یادم نیست ولی میدونم فیلم درباره ی شبیه سازی انسانها بود که آخرش اون زنو مرده که شبیه سازی شده بودن از اونجا فرار میکنند.

سلـام
    داشبورد من اولش اینجوری بود:

بعد توی خونه اومدم برم توی HAWX گیر داد که باید آپدیت کنی و اصلا توی بازی نمیرفت منم گفتم چشم ... آفلاین شروع کردن به نصب آپدیت ها و کنسول رو ریست کرد بعد اینجوری شد (من اصلا سیم اینترنت کنسول رو باز نکردم چه برسه به اینکه به اینترنت وصل شده باشم!):

حالا کدومش بهتره ؟
    چکارش میتونم بکم؟
    TNX
    داشبورد اولی که کلا منسوخ شده !!
    الان دیگه همه از همین دومی استفاده میکنند .چون آخرین داشبورد هست
    هیچ کاریش هم نباید بکنی چون اصلش همین دومیه.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این سیستمی که جلوی تلویزیون وای میستادن و مبارزه میکردن میدونی مربوط به چند سال پیش میشه !!!!!؟؟؟؟
    البته خیلی هم جالبه چون تو یکی از فیلمهای آمریکایی(تخیلی) که 2 سال پیش دیدم وسطای فیلم همچین چیزی رو با مارک XBOX
    نه XBOX 360 داشت نشون میداد.و یه مردو یه زن داشتن با هم مبازه میکردن.اسمشو یادم نیست ولی میدونم فیلم درباره ی شبیه سازی انسانها بود که آخرش اون زنو مرده که شبیه سازی شده بودن از اونجا فرار میکنند.
    البته این چیزی که من نوشتم اصلا جالب نبود فقط احساساتم رو نوشتم که مثل اینکه اصلا احساساتم ادبیات سرش نمیشه.!! آخر شبیم بهتر از نمیشد..

قبلا شایعه این وسیله شده بود ولی هیچکی فکرشو نمیکرد این قدر کارایی داشته باشه و اینقدر هم روان باشه.. حتی انگشتهای دستم تشخیص میداد..

7. 3 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان ویدیو معرفی بازی mgs برای xbox 360 !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقایون یک قیمت از جاسپر ها بدین ( همشون هم پریمیوم هم الایت هم آرکید )
    بعد یک چیزی آقا این دوسته من داره میگه که کلا بعد یک ماه یا 2 ماه 100% جاسپر که بگیری خراب میشه و یک پیغام میده به اسم E704 !!!!!!!!!!!!!
    من نمیدونم چیه تو رو خدا اگه کسی میدونه به منم بگه!
    آخه میخوام جاسپر بگیرم!
    کلا هرچی در مورد مشکلات جاسپر هست بگید میگن که همه دارن پس میدن و بعد یک ماه خراب میشه و ... !

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آقایون یک قیمت از جاسپر ها بدین ( همشون هم پریمیوم هم الایت هم آرکید )
    بعد یک چیزی آقا این دوسته من داره میگه که کلا بعد یک ماه یا 2 ماه 100% جاسپر که بگیری خراب میشه و یک پیغام میده به اسم E704 !!!!!!!!!!!!!
    من نمیدونم چیه تو رو خدا اگه کسی میدونه به منم بگه!
    آخه میخوام جاسپر بگیرم!
    کلا هرچی در مورد مشکلات جاسپر هست بگید میگن که همه دارن پس میدن و بعد یک ماه خراب میشه و ... !
    پست اول رو بخوون

قیمت ها در لینک پایین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته الایت واسه جاسپر هنوز نیومده ایران.

اون اروری که شما ازش حرف میزنی ارور e74 هستش که مربوط به کابل av و مشکل gpu دستگاه هستش که اتفاقا در مدل جاسپر این ارور به طور کلی رفع شده.
    تازه امار خرابی جاسپر خیلی خیلی پایین هستش و خود من که کنسول جاسپرو 3 ماهی میشه گرفتم مشکلی نداشته(دوستان در خرید جاسپر شک نکنین )

12. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

کنسول رو ایستاده بذاریم بهتره یا نشسته (ببخشید خوابیده) ؟ از نظر تهویه و سر و صدا و اپتیک و ...!
    امروز GTA IV و Sreer Fighter IV رو خریدم عجب گرافیکی ... خیلی زیبا بودن!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کنسول رو ایستاده بذاریم بهتره یا نشسته (ببخشید خوابیده) ؟ از نظر تهویه و سر و صدا و اپتیک و ...!
    امروز GTA IV و Sreer Fighter IV رو خریدم عجب گرافیکی ... خیلی زیبا بودن!
    ببین عزیز ایستاده یا افقی گذاشتن کنسول سلیقه ای هستش و فرق چندانی نداره
    ولی من از تعمیر کارا شنیدم که میگن افقی بذارین ولی بازم دلخواه
    Last edited by halflife g; 02-06-2009 at 13:47.

15. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

10

فکر کنم اسم فیلم جزیره بود!<ی:

17. این کاربر از amirfiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •