تصاويری از Ace Combat 6 و تایید گرافیک این قسمت برای قسمت بعد:
تصاويری از Ace Combat 6 و تایید گرافیک این قسمت برای قسمت بعد:
Last edited by slambovich; 31-03-2010 at 21:32.
اگه واسه PS3 بیاد که من خودمو رسما از بالایه ساختمون پرت می کنم پایین!
بابا یعنی چی! MGS 4 رو هنوز ما نتونستیم بازی کنیم اونوقت اینا دلشون خوشه که این بازی رو مولتی کنن!
همینطوریشم که رویه PC هست داره اذیت میکنه PS3 هم میکنن! فردا روز ME2 هم واسه PS3 میاد!
چرا همه با PS3 این خدا میدونه! ( دهنه این مایکروسافت سرویس با این کنسولش! فردا میبین تیتر خبر میاد : AW برایه PC تایید شد اونوقت دیگه من رسما کنسولمو میفروشم یک PS3 میخرم )
مگه این بازی قبلا ریلیز نشده؟؟!!
بابا شایان ما آخر نفهمیدیم تو با ps3 مشکل داری یا pc یا نه اصلا خود Xbox 360!!!![]()
کی مشکل داره
نه اینا دارن طبیعت بازی ها رو به هم میزنن آخه
Uncharted 2 , GOW 3 , KZ2, HR MGS 4 و... این همه بازیدیگه چیکار دارن به بازی هایه انحصاریه ما
تازه اونم که واسه PC میاد پس انحصاری هم نمیشه دیگه
آخه مشکل اینجایه که به تعدادی که واسه PS3 بازیه خوب داریم رویه 360 نداریم با این مشکل بازم دارن بازی هایه ( مثلا ) انحصاریه 360و برایه PS3 هم میدن این دیگه خیلی جالبه! پس 360م شد کنسول؟
ما چه بازیه انحصاری ای داریم خدا میدونه! ( ساله پیش که یک بازیه Action Advanture خوب نداشتیم انحصاری ) امسالم که یک Alan Wake میاد با هزار مکافات فعلا داره انحصاری میاد آخرشم دیدی برا PC هم دادن! خوب اینم شد کنسول؟وقتی یک بازیه انحصاری درست و حسابی نداره من موندم واسه چی اینقدر فروش کرده!
![]()
با این که من خبر انتشار برای پی اس 3 رو می شنوم الکی اینجوری میشم.کی مشکل داره
نه اینا دارن طبیعت بازی ها رو به هم میزنن آخه
Uncharted 2 , GOW 3 , KZ2, HR MGS 4 و... این همه بازیدیگه چیکار دارن به بازی هایه انحصاریه ما
تازه اونم که واسه PC میاد پس انحصاری هم نمیشه دیگه
آخه مشکل اینجایه که به تعدادی که واسه PS3 بازیه خوب داریم رویه 360 نداریم با این مشکل بازم دارن بازی هایه ( مثلا ) انحصاریه 360و برایه PS3 هم میدن این دیگه خیلی جالبه! پس 360م شد کنسول؟
ما چه بازیه انحصاری ای داریم خدا میدونه! ( ساله پیش که یک بازیه Action Advanture خوب نداشتیم انحصاری ) امسالم که یک Alan Wake میاد با هزار مکافات فعلا داره انحصاری میاد آخرشم دیدی برا PC هم دادن! خوب اینم شد کنسول؟وقتی یک بازیه انحصاری درست و حسابی نداره من موندم واسه چی اینقدر فروش کرده!
![]()
ولی با این حرفت موافقم طعبیعت بازی هارو خراب می کنن.
حالا مگه من ناراحت میشم شایان جان MGS4 هم برای 360 بیاد البته Rising رو می تونی بعدا بیاد بازی کنی
من باید بیام غر بزنم آی چرا برای پلت فرم های دیگه اومده؟
بعدشم مگه از قبل انحصار مایکروسافت بوده که الان بشه ؟
تا اون جایی که یادمه Double Agent برای Wii و PSP هم اومدچه برسه بقیه کنسول ها
Last edited by Bs_panzer; 01-04-2010 at 01:05.
از وقتی خبر مولتی شدن بازی هایی مثل تکن و فاینال فانتزی و دویل و رزیدنت و اینا رو شنیدم با خودم گفتم هر چیزی توی این صنعت امکان پذیره
مایکروسافت هم واقعیت اینه که تنها شانسی که داره که بتونه پیروز رقابت باشه ناتال هست و بس و اگه نتونه اینو به خوبی رشد بده مطمئن باشید شکست وحشتناکی از سونی می خوره که دلیل اون هم دو چیزه ، بلو ری و Move ! شاید Move یه کپی از وی موت باشه ولی سونی احمق نیست که اینکارو کرده سونی با ساخت این وسیله قدرت Wii رو ازش می گیره و دیگه کسی سراغ بازی های با کیفیت فنی پایینی که برای Wii ساخته شده بود نمی ره و مثلا بازی اسپورتی که برای Move ساخته شده قطعا خیلی طبیعی تر و بهتر از Wii Sport هست از اون طرف هم هر شرکتی بخواد بازی ای برای Wii بساره میاد برای PS3 هم میسازه ! و این یعنی تک و تنها شدن مایکروسافت و رو به رو شدن با دو رقیب مشابه و سر سخت که هر کاری هم بکنه نمی تونه تعداد بازی هاش رو به سونی و نیتندو برسونه !
کلا مایکروسافت داره درجا می زنه این یه واقعیته در حالی که هنوز 3 ماه از 2010 نگذشته سونی دو تا از بازی های درجه 1 و انحصاریش یعنی HR و GoW III رو عرضه کرده ولی مایکروسافت میاد و قول آخر سال و کریسمس رو به هواداراش میده و هیلو ریچ مثلا
البته قطعا اینطوری نمی مونه و مایکروسافت توی E3 چیز های زیادی برای عرضه داره
Last edited by ali_ranger22; 01-04-2010 at 12:32.
Crytek با کنسول ها کمی مشکل دارد !
Crytek به تازگی اعلام کرده است که در کار با Cry Engine 3 بر روی کنسول ها کمی مشکل دارد.
در مصاحبه ی اخیر Gamereactor با Yerli ، رئیس Crytek ، مشخص شد که تیم Crytek کمی مشکل با موتور گرافیکی خود دارند.
"این که تصمیم گرفتیم علاوه بر PC ، برای کنسول ها نیز بازی بسازیم ، خواسته تیم بود و ما تلاش کردیم تا آن را با کنسول سازگار کنیم. بالای 10 سال می شود که ما موتور گرافیکی Cry Engine را ارائه داده ایم و اینکه وارد دنیای بازی سازی برای کنسول ها شویم تصمیمی بود که خودمان مشتاقانه گرفتیم."
وی افزود:"و این چیزیست که ما همیشه می خواستیم انجام دهیم. یک چالش بزرگ در طول ساخت Cry Engine 3 ، در حالی که کیفیت بصری و عملکرد را حفظ کنیم."
"این همیشه یک رقابت است ؛ البته مشکلات رخ می دهند و ما هم به این افتخار می کنیم که مشکلات را یکی پس از دیگری با موفقیت سپری می کنیم. و این را با عرضه نسخه های قبلی CE اثبات کرده ایم و این بار نیز با Crysis 2 به شما اثبات خواهیم کرد."
"من فکر می کنم گیم پلی Crysis 2 برای گیمر های کنسولی بسیار جالب باشد. گیم پلی کرایسیس در مورد "go anywhere" نیست ، بلکه نگاه کردن به یک اتفاق از یک دیدگاه بزرگ و سپس formulating یک نقشه که شما را به ابتکار بیاندازد."
"شما آزادی های بسیاری دارید که مستلزم بازی است. چه اسلحه و چه صلح ، شما می توانید استفاده کنید. این چیزی است که ما آن را گیم پلی Veni Vidi Vici می نامیم: من آمدم ، دیدم ، تسخیر کردم و این کاملا در بازار کنسول ها تازه است."
"اما در مورد نسخه PC من فکر می کنم که جذاب تر باشد ، شگفت انگیز است و بر روی تمامی سیستم عامل ها اجرا می شود و کسی احساس نمی کند توسط تجربه ی نسبیش فریب خورده باشد."
هنگامی که نظر او در مورد Far Cry 2 پرسیده شد او در جواب گفت:"متاسفانه من تا کنون فرصت زیادی برای انجام این بازی نداشته ام ، اما تا جایی که من پیش رفته ام از آن خوشم آمده و بازی سرگرم کننده بود."
در مورد بازی مورد علاقه اکشن وی نیز سوال شد و او در جواب گفت:"جواب دادن به این سوال واقعا سخت است و بازی های بزرگ زیادی وجود دارند. اما به طور کلی من واقعا سری COD را دوست دارم. MW2 من را واقعا شیفته خودش کرد. این بازی خیلی سرگرم کننده بود."
همانطور که می دانید بازی در شهر قسمت منهتن از ایالت نیویورک اتفاق می افتد.
این بازی برای 3 پلتفرم PC ، PS3 و X360 در سه ماهه سوم سال 2010 منتشر می شود.
منبع :
Crytek had a few issues getting CryEngine 3 to work on consoles
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به احتمال زیاد به نظر خودم ناتال شکست می خوره نمی تونه اون سود لازم رو براورده کنه. برای ماکروسافت.مایکروسافت هم واقعیت اینه که تنها شانسی که داره که بتونه پیروز رقابت باشه ناتال هست و بس و اگه نتونه اینو به خوبی رشد بده مطمئن باشید شکست
حالا بماند ببینیم چی میشه
Lost Planet 2: به جنگل خوش امدید
LOST PLANET 2 Screen Shots
3 تریلر جدید این بازیو که امروز منتشر شده رو میتونید در لینک های زیر ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by slambovich; 01-04-2010 at 14:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)