سلام
من بسته الفا پلاس 1 ماهه شبانه ماهی 29 هزار خریدم
بعد 3 جی بود . یک بسته الفا پلاس 1 ماهه 4 هزار تومانی خریدم اینترنتم شد 4 جی
بعد از 4 روز الان سرعت دانلودم از 4 مگابایت لیمیت شده به 800 کیلوبایت
چی کار کنم سرعتم باز بشه؟
سلام
من بسته الفا پلاس 1 ماهه شبانه ماهی 29 هزار خریدم
بعد 3 جی بود . یک بسته الفا پلاس 1 ماهه 4 هزار تومانی خریدم اینترنتم شد 4 جی
بعد از 4 روز الان سرعت دانلودم از 4 مگابایت لیمیت شده به 800 کیلوبایت
چی کار کنم سرعتم باز بشه؟
همراه اول چیزی به اسم لیمیت سرعت ( به خاطر دانلود زیاد) فکر نکنم داشته باشه. سرعت روزانه هم پایین اومده؟
بله سرعت کلا لیمیت شده.
فورجی همراه اول کلا سرعتش پاینتره،رو حالت تریجی دانلود کنید درست میشه
با اظمینان میگم که لیمیت نشدی . با یه سیم کارت دیگه یه تست سرعت بگیر .
من دیشب هم 3 جی و هم 4 جی تست کردم سرعت دانلود 800 کیلوبایت بود . امشب دوباره تست می کنم .
سیم کارت دیگری داشتم همین مشکل بوجود اومد واسش و فقط و فقط سرعت دانلودش 800 کیلوبایت شد و نتونستم این مشکل حل کنم
لطفا اساتید با تجربه بگن چی کار کنم از لیمیت در بیام.
این همراه اول هم سر کار گذاشته یوزر رو بعد یه چند روز سرعت دانلود یوزر رو لیمیت می کنن. نامحدودشون محدودیت داره.
برو یک سیم کارت ایرانسل بگیر از شر همراه اول راحت شو و بدون دردسر دانلود کن با سرعتی به مراتب بالاتر![]()
اگر تجربه " لیمیت شدن سرعت" داشتی پس چرا با این سیم کارتت هم باز به حدی دانلود کردی که محدود بشی؟ من بهت میگم محدود نمیکنه باز روی حرف خودت پافشاری میکنی.
صبرکن تا اساتید با تجربه بیان بگن چجوری از لیمیت دربیای
طبق تعرفه همراه اول برای خطوط دائمی : 7000 تومان میباشد . اگه مطمئن شدید سیم کارت مشکل داره پس از سیم کارت هستش البته قبلش با یه سیم کارت دیگه همراه اول از نوع 4G روی همون گوشی و همون منطقه امتحان کنید . من چند بار تعویض کردم نهایتا 20 الی 30 دقیقه طول کشیده . خب همراه اوله دیگه رو بحث کیفیت کار نمیکنه فقط میخواد هر جوری شده بگه منم 4G شدم و اومده کاری انجام داده کارستون و سرعت پایینتر از 3G و البته پینک بهتر از 3G .
شما طبق گفته دوستمون با یه سیم کارت دیگه شب و روز تست زدی ؟ یا با همون سیم کارت خودت یه منطقه دیگه و از یه دکل دیگه شب و روز تست زدی ؟ فرقی ندارن ؟ والا فکر نکنم لیمیت وجود داشته باشه ولی احتمالش هم هست چون بسته نامحدود و یک ماهه و طبق عکس نامحدود حجم هستش و نه سرعت و هر کاری بگی از این همراه اول بر میاد و اگه بخوای اعتراض کنی میزنه زیرش و کلی حرف و قانون برات پیش میکشه و ربط میده جاهای ناربط . بهترین کار استفاده از بسته های شبانه ایرانسل و 4G ایرانسل هستش البته اونم قبلش ببین وضعیت تو منطقه شما چطوره منظورم سرعتش هست .
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)