تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 3347 اولاول ... 16156161165165765865966066166266366466567171176111611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

فکر کنم 30kb رو حداقل بده...
    من خودم با w810 sony 2-3 سال پیش تست کردم با edge حدود 30-35 بود البته ساعات خوب و لینک خوب
    این حداقلشه 7س یعنی ممکنه بالاترم باشه اما مطمئن باش گیرنده bt ، قابلیت EDR داشته باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

انصافا من طی این مدت سایت اپراتور های خارجی رو بررسی کردم، طرح نامحدود که چند تاشون داشتن اون ها هم قیمتش بالای 60 دلار در ماه بود. خوب فرضا ایرانسل هم بیاد طرح نامحدود بذاره که قیمتش نجومی میشه و فکر نمی کنم صرفه هم داشته باشه.

عزیزدل وقتی اون اوپراتور خارجی مد نظر شما داره پایینترین دستمزدی که میده و اونم به نظافتچی شرکتش هست ساعتی 10 دلاره شما توقع داری قیمت اینترنتش هم بالا نباشه؟
    توی ایران چی؟ بهترین کارمند متخصص شرکتهاشون در کل یک روز هم 5 دلار حقوق نمیگیره!
    پس مقایسه ی شما از اساس غلطه چون باید هزینه ی تمام شده برای شرکتها در ارائه ی خدمت رو مد نظر بگیری نه اینکه اینطوری به مقایسه ی عدد و رقمها چشم بسته بپردازی!

حداکثر سرعت انتقال فایل در بلوتوث نسخه 2 تا فاصله نهایت 10 متر چقدر هست؟
    در بلوتوث2 صرفنظر از مباحث تئوریک روی کاغذ چیزی که در عمل امتحان کردم حدود 1.4 مگابیت در ثانیه
    سرعت 30 مگ 4جی با 8 مگ 3جی هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 2 و 5 گیگ هست، و اینکه اینترنت موبایل برای کار های Hardcore نیست که
    تا موقعی که طرح و کانترکت نا محدود ندن 4جی فقط یک اسم خوشگله و نه چیز دیگه ای..تنها خاصیتش اینه که میتونیم بگیم ما ایرانیا هم LTE داریم
    مگه اینکه فقط ترافیک برای شما مهم باشه نه وقت
    وقتی من بتونم با 4g یک فایل سنگین رو در 5 دقیقه بگیرم مرض دارم برم همون رو در یکربع یا بیشتر بگیرم؟

جسارت بشما نشه منظورم شما نیستی اما توی mobile.ir و موبایلستان دیدم کاربری به اسم amir اومده بود بعد کلی روضه خوندن برای طرفداران Note 4 N910C با همین صحبتهای مشابه با شما اما دقیقتر و بحساب خودش منطقی تر خواسته بود بهشون ثابت کنه که N910h بگیرن که 3g هست و بیجهت پول الکی برای 4g ندن!

البته نمیدونم، این دوستان در وقت سورچرانی چرا سه برابر ظرفیت معده و نیازشون رو توی سفره می چینن ولی وقتی بحث فناوریهای روز، علم آموزی و کار باشه، اونجا دیگه زاهد بودنشون گل میکنه و به حداقل ها اکتفا و توصیه میکنن!!!

شایدم برخی دوستان، گوشی باز تشریف دارن و هر سال گوشی عوض می کنن نه مثل ما که n سال میخوایم با یک گوشی کار کنیم و طبعا لازمه بالاترین کانفیگ فعلی رو داشته باشه تا دو سال دیگه کم نیاره و نزنیم توی سرمون که چرا ... . جریان درست مثل خرید لپتاپ یا هر سخت افزار دیگه ای هست ...
    خلاصه که برخی توصیه های افراد رو نباید جدی گرفت و همواره بقول قدما باید مثل شتر آینده نگر بود و دورها رو دید ...
    Last edited by HardwareMaster; 28-11-2014 at 15:22.

3. 9 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرعتشو دقیقا" نمی دونم اما یک بار گوشیو با usb وصل کن ببین چه تغییری می کنه
    فکر کنم حدود 50 60 کیلوبایته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

عزیزدل وقتی اون اوپراتور خارجی مد نظر شما داره پایینترین دستمزدی که میده و اونم به نظافتچی شرکتش هست ساعتی 10 دلاره شما توقع داری قیمت اینترنتش هم بالا نباشه؟
    توی ایران چی؟ بهترین کارمند متخصص شرکتهاشون در کل یک روز هم 5 دلار حقوق نمیگیره!
    پس مقایسه ی شما از اساس غلطه چون باید هزینه ی تمام شده برای شرکتها در ارائه ی خدمت رو مد نظر بگیری نه اینکه اینطوری به مقایسه ی عدد و رقمها چشم بسته بپردازی!

در بلوتوث2 صرفنظر از مباحث تئوریک روی کاغذ چیزی که در عمل امتحان کردم حدود 1.4 مگابیت در ثانیه

مگه اینکه فقط ترافیک برای شما مهم باشه نه وقت
    وقتی من بتونم با 4g یک فایل سنگین رو در 5 دقیقه بگیرم مرض دارم برم همون رو در یکربع یا بیشتر بگیرم؟

جسارت بشما نشه منظورم شما نیستی اما توی mobile.ir و موبایلستان دیدم کاربری به اسم amir اومده بود بعد کلی روضه خوندن برای طرفداران Note 4 N910C با همین صحبتهای مشابه با شما اما دقیقتر و بحساب خودش منطقی تر خواسته بود بهشون ثابت کنه که N910h بگیرن که 3g هست و بیجهت پول الکی برای 4g ندن!

البته نمیدونم، این دوستان در وقت سورچرانی چرا سه برابر ظرفیت معده و نیازشون رو توی سفره می چینن ولی وقتی بحث فناوریهای روز، علم آموزی و کار باشه، اونجا دیگه زاهد بودنشون گل میکنه و به حداقل ها اکتفا و توصیه میکنن!!!

شایدم برخی دوستان، گوشی باز تشریف دارن و هر سال گوشی عوض می کنن نه مثل ما که n سال میخوایم با یک گوشی کار کنیم و طبعا لازمه بالاترین کانفیگ فعلی رو داشته باشه تا دو سال دیگه کم نیاره و نزنیم توی سرمون که چرا ... . جریان درست مثل خرید لپتاپ یا هر سخت افزار دیگه ای هست ...
    خلاصه که برخی توصیه های افراد رو نباید جدی گرفت و همواره بقول قدما باید مثل شتر آینده نگر بود و دورها رو دید ...
    الان من تویخرید گوشی مشکلم دقیقا همینه
    حدود1200 دارم
    نوت 3 نئو ذو انتخاب کردم که 4 جی نداره ازهمه نظر برام مناسبه تنها ایاردش فورجیه که نداره توهمین قیمتا جی2 هم هست که تقریبا کامله منتها قلم نوت رو نمیتونم بیخیال شم
    بین فورجی و قلم نوت خیلی مرددم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

وب گردی ایرانسل 0 هست هر جا تست کردم همنیطور بود

7. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

منم امتحان کردم حق با شماست دانلود 1 مگ هست ولی وبگردی خیلی بده
    فکر کنم تک کانکشن محدود کردن شاید مشکل پهنای باند
    ایرانسل گفته شبکه رو تا این ماه برا تهران پایدار میکنه ببینیم تعریف کنیم

9. 2 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وبگردی افتضاح دانلود هم نوسان خیلی زیاد. غرب تهران

11. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

همین الان . تازه من سیگنال خیلی عالی دارم 61- شب دیر وقت هم میشه 55-

13. 2 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این قضیه بسته دانلود شبانه ایرانسل چیه؟
    سرعتش چنده حداقل؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الان من تویخرید گوشی مشکلم دقیقا همینه
    حدود1200 دارم
    نوت 3 نئو ذو انتخاب کردم که 4 جی نداره ازهمه نظر برام مناسبه تنها ایاردش فورجیه که نداره توهمین قیمتا جی2 هم هست که تقریبا کامله منتها قلم نوت رو نمیتونم بیخیال شم
    بین فورجی و قلم نوت خیلی مرددم
    من جای شما باشم یک کار بهتر می کنم. یا میرم نوت2 N7105 میگیرم که 4g هست و نو اون هنوز گیر میاد
    mobile.ir/phones/shops-36893-samsung-galaxy-note-ii-n7100.aspx
    و مطابق بودجه ی شماست و نمایشگرش هم مثل Neo وضوح HDداره
    و یا کمی صبر می کنم تا نوت3 n9005 شروع کنه به افت قیمت که بزودی این اتفاق میفته. حتی خرید قسطی n9005 هم بمراتب خیلی بهنر از خرید Neo با نمایشگر HD هست. همیشه دنبال بهترین ها باشید
    بقول مهندس دایملر بنیانگذار کارخانه ی مرسدس :
    Nothing or the best

16. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •