درود
Wh-600 nokia رو یه نظر بهش بندازید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
درود
Wh-600 nokia رو یه نظر بهش بندازید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
بنام خدا.دوستان من این مدل jvc fxc50 رو پیدا نکردم.ولی مدل jvc fxc51 موجود داشتن.میخواستم ببینم این دوتا مدل خیلی باهم فرق دارن؟باز هم اگه ایرفون دیگه ای مد نظرتون بود که بیس و کیفیت صداش از creative ep630 بهتر باشه و راحت هم بشه همه جای ایران پیداش کرد و قیمتش هم نهایت 70 تومن باشه ممنون میشم بگید.من این ایرفون رو برای گوشی گالاکسی 2 میخوام.ممنون از همه و موفق باشین
با تشکر
ولی من منظورم بیس نبود کیفیت و تفکیک بهتر بود
چون همین M50 بیس خوبی داره و از این بیشتر دیگه زیادیه
راستی اگه از دوستان کسی لپ تاپ های Hp مدل بیتس رو داره یه پ.خ بده به ما ممنون میشم
بله خوب audio technica w5000 بهترين هدفون اين شركت هست كه بهتون معرفي كردم.
من از اين لپ تاپ استفاده كردم ولي انتظارات من رو براورد نكرد فكر كنم فقط براي هدفون هاي خود بيتس طراحي شده باشه چون براي هدفون هاي ديگه ضعيف عمل كرد و قدرت درايوشون رو اونطور كه بايد نداشت.بنظر من كارت صوتي titanium hd خيلي قوي تر از كارت صوتي hp beats هست.
سالار جان شما خودت پلیر کوون داری؟اگه داری کیفیت صدای خروجی Hp در مقابل کوون چه جوریه؟
در مورد کریتیو قیمتش چنده؟فکر نکنم کامپیوتر من ساپورت کنه
این چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه پلیر cowon ندارم ولی احتمالا تو چند روز اینده تهیه کنم .متوجه سوالتون نشدم کارت صدای لپ تاپ hp رو با پلیر cowon میخواین مقایسه کنین؟
و در مورد کارت صوتی creative فکر نکنم هیچ مشکلی برای ساپورتش با هیچ کامپیوتر دسکتاپی داشته باشین.
کارت صوتی titanium hd قدرت خروجی صدای خیلی خوبی داره و اکثر هدفونهای فول سایز رو درایو میکنه که از کارتهای شرکت creative فعلا قویتر هست برای درایو هدفون.
و کارت صوتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه صرفا برای استفاده همراه لپ تاپ بخواین گزینه خوبیست ولی برای دسکتاپ همون titanium hd بهتره
Last edited by salar_221; 03-04-2012 at 16:37.
نظر من كارت صوتي titanium hd خيلي قوي تر از كارت صوتي hp beats هست.
titanium hd یک کارت صدای بسیار خوب و به صرفه هست ولی چیزی به اسم کارت صدای hp beats نداریم! نه اسپیکر این لپ تاپ خاص هست نه مدار صوت این لپ تاپ هر چند طراحی نسبتا خوبی داره و خوش ساخت هست.(که ربطی به اصل موضوع شما نداره.)
اگه دنبال لپ تاپ با صدای خوب هستید سری Y لنوو و Toshiba qosmio از اون بهتر N55sf ایسوس میشه خرید.
من دنبال یک هدفون باکیفیت که خوب بیس بزنه هستم قیمت تا 40 تومن
برای گوش دادن موزیک با کامپیوتر و بازی میخوام اگر ممکنه راهنمایی کنید![]()
akg k44 و اگه بتونین sony xb 300 پیدا کنین بیس قوی داره.
ممنون از راهنمایی
فقط منظورم اسپیکر هاش نیست بلکه خروجی هدفونش هست
یعنی N55sf از همه بهتره ؟آیا شما تست هم کردید؟
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)