سلام،پایین بودن snr یک علتش از برق ساختمان و خطوط تلفن هست.اما این تنها علتش نیست و خود شرکت هم در این امر دخیله و بیخیودی هزینه برای کابل و برقکار ندید.
در هر صورت اگر با این snr قطع و وصلی نداشته باشید مشکلی نداره و نیازی نیست نگران باشید.
سلام،پایین بودن snr یک علتش از برق ساختمان و خطوط تلفن هست.اما این تنها علتش نیست و خود شرکت هم در این امر دخیله و بیخیودی هزینه برای کابل و برقکار ندید.
در هر صورت اگر با این snr قطع و وصلی نداشته باشید مشکلی نداره و نیازی نیست نگران باشید.
وضعیت قطعیم اینجوریه که دو سه روز اصلا قطعی ندارم، دو سه روز هر چند ساعت یک بار مودم ری استارت میشه. پینگ هم اینجوریه که هر مثلا 30 ثانیه که ثابت رو 110 هست یه لحظه خیلی بالا میره و دوباره عادی میشه و همین باعث لگ تو بازیهای آنلاین میشه. این مشکل پینگ رو خیلی وقته دارم حتی قبل از پایین اومدن SNR.
مودم ریستارت میشه یعنی خاموش و روشن میشه؟یا منظورتون اینه که اینترنت قطع و وصل میشه؟
برای پینگ هم تو شاتل این وضعیت بود یا فقط تو آسیاتک این وضعیت هست؟
سلام من میشه یه راهنمایی بکنید ببینید کیفیت خط من چجوریه؟
TCM(Trellis Coded Modulation) 1 1 SNR Margin 37.4 dB 33.3 dB Line Attenuation 37.0 dB 22.9 dB Path Mode Interleaved Interleaved Interleave Depth 64 4 Data Rate 72 kbps 68 kbps Max Rate 26152 kbps 1152 kbps Power 16.1 dbm -1.4 dbm INP 0.0 symbols 0.0 symbols INP-SHINE - - INP-REIN - - CRC 0 0
خطتتون عالی راحت میتونید 16 مگ بگیرید
اینترنت قطع و وصل میشه مودم روشنه ولی چراغ adsl و اینترنت خاموش میشه.
پینگ هم شاتل هم همین وضع بود خیلی وقته این مشکل رو دارم نمیدونم باید چیکار کنم.
اینکه چراغ adsl قطع میشه یعنی مشکل نویز داره خطتون.تو همون لحظه که قطع میشه چک کنید صفحه استاتوس مودم رو.احتمالا زیاد میبینید که ارتباط برقرار نیست.من مودم 2740 دیلینک.قشنگ نشون میده وقتی که نویز بیاد روی خط،تو وضعیت مودم نشون میده که اتصال برقرار نیست.
شما یه هکار دیگه کنید.16 مگ براتون زیاده.بهتره کمترش کنید.حالا 2 راه دارید:
1-یا زنگ بزنید به شرکت و بهشون بگید پهنای باند خطم رو بیارید پایین مثلا 15 مگ یا 14 مگ
2-راه دوم اینه که از تو خود مودم مودلاسیون رو تغییر بدید.الان مودلاسیون روی adsl2+ ولی شما بذارید روی adsl2 یا adsl یا پایین تر از همه g.dmt
بعد ببینید وضعیت پینگ چطور میشه
درود
بعد از چندماه پیگیری
نمایندگی اومد از منزل، جلوی منزل (تقسیم)، پست محله همه رو بررسی کرد و تائید کرد مشکل از سمت ما نیست
به مرکز مخابرات هم رفته بود و اونجا کشش خط و کیفیت خط بسیار عالی بود، نتیجه ای که گفت: مشکل از مخابرات تا پست محلهی شماست
حالا با توجه به این موضوع به نظرتون چکار کنیم؟ مخابرات تماس میگیره میگه بوق داری حله، نماینده اینترنت هم که میگه از سمت ما نیست و البته درست میگه...
SNR خط من قبل از این مشکل با سرویس 16 مگ بالای 17 بود و با سرویس 8 مگ بالای 35
الان در همه حالات بین 0 تا 6 نوسان داره و افت سرعت و قطعی زیادی دارم...
من یه مشکل بسیار عجیب دارم....
من از شاتل نت دارم و کابل رو کلا از بیرون ساختمان جدا کشیدم بالا.... حالا موضوع اینه اگه من این کابل رو بگیرم دستم(حتی اگه تکونشم ندم فقط بگیرم دستم) سیگنال قطع میشه.....
و ازون عجیب تر اینکه من یه خط دیگه هم دارم.... اما اون از بیرون نکشیدم.... و روی اون ADSL ندارم اصلا.. وقتی اون کابلو وصل میکنم به مودم چراغ استاتوس روشن میشه و من میتونم از نت شاتل استفاده کنم(اما با سرعت نصف تقریبا!!!!).... این دو خط کاملا جدا از همدیگه !!!!
کسی میتونه راهنمایی کنه
سر سیم جلبه جا باید آبی سفید یک خط وقرمز سفید خط دوم مثل زد ممکن رنگ خط شما رنگدیگه باشه از سر سیم کوچه ببین
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)