تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 720 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان بالاخره vt60 رو گرفتیم واقعا تلوزیون فوق العاده ای وکیفیت تصویرش رو کنتراست 50 واقعا عالیه حالا کنتراست بالاتر بماند و واقعا صدای فوق العادهای داره که ادم لذت میبره باهاش اهنگ های یانی رو گوش میده. ازبانه گرفتیم 7600 و 100 تومن برای حمل و100 تومن برای گارانتی . دوستان من هم اولش میخواستم از نمایندگی بگیرم ولی وقتی پرسیدم گارانتی داره بهم گفت اصلا گارانتی نداره تازه اونم با قیمت 8400 و وقتی زنگ زدم بانه اولش گفت 7000 تومن وگفت ببینم موجود دارم ودید نداره وگفت بذار ببینم کسی داره یا نه و بعدش من چندجا زنگ زدم و همه گفتن نداریم وفقط یکیشون گفت دارم 7500 وگفت 250 برای حمل ونقل بیخیال شدم وبه اولی که سایت معروفی بود همون با... ویترین گفتم اورد و وقتی تست کردم وتحویل گرفتم زنگ زدم برای گارانتی که بیاد نصب کنه 2 ساعت بعد اومد نصب کرد . سری اروپایی هم است و در عرض 40 دقیقه هات..برد وعرب رو کانالهاشو گرفت و اصلا دردسر نداشت . روی عرب کانال تماشا سلامت ورزش و همهی شبکه های گیرنده رو گرفت . دوستان اگه از من میشنوید و میخواهید این تلوزیون رو بگیرید تا تمام نشده و قیمتش نجومی نشده بگیرید چون از فروشنده و اون چند جا که زنگ زدم اکثرا گفتن دیگه نمیاریم و یکی 2تاشون گفتن شاید بیاریم . امیدوارم کمکی به دوستان عزیز کرده باشم

2. 10 کاربر از 9199088377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه felex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان بالاخره vt60 رو گرفتیم واقعا تلوزیون فوق العاده ای وکیفیت تصویرش رو کنتراست 50 واقعا عالیه حالا کنتراست بالاتر بماند و واقعا صدای فوق العادهای داره که ادم لذت میبره باهاش اهنگ های یانی رو گوش میده. ازبانه گرفتیم 7600 و 100 تومن برای حمل و100 تومن برای گارانتی . دوستان من هم اولش میخواستم از نمایندگی بگیرم ولی وقتی پرسیدم گارانتی داره بهم گفت اصلا گارانتی نداره تازه اونم با قیمت 8400 و وقتی زنگ زدم بانه اولش گفت 7000 تومن وگفت ببینم موجود دارم ودید نداره وگفت بذار ببینم کسی داره یا نه و بعدش من چندجا زنگ زدم و همه گفتن نداریم وفقط یکیشون گفت دارم 7500 وگفت 250 برای حمل ونقل بیخیال شدم وبه اولی که سایت معروفی بود همون با... ویترین گفتم اورد و وقتی تست کردم وتحویل گرفتم زنگ زدم برای گارانتی که بیاد نصب کنه 2 ساعت بعد اومد نصب کرد . سری اروپایی هم است و در عرض 40 دقیقه هات..برد وعرب رو کانالهاشو گرفت و اصلا دردسر نداشت . روی عرب کانال تماشا سلامت ورزش و همهی شبکه های گیرنده رو گرفت . دوستان اگه از من میشنوید و میخواهید این تلوزیون رو بگیرید تا تمام نشده و قیمتش نجومی نشده بگیرید چون از فروشنده و اون چند جا که زنگ زدم اکثرا گفتن دیگه نمیاریم و یکی 2تاشون گفتن شاید بیاریم . امیدوارم کمکی به دوستان عزیز کرده باشم
    مبارک باشه دوست عزیز
    چند اینچ گرفتید ؟

4. 2 کاربر از felex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز
    چند اینچ گرفتید ؟
    این قیمتی که دوستمون میگه 55 اینجش هستش (احتمالا) اخه من تماس گرفتم برای مدل 50 اینجش 6800 قیمت داد.امروز هم تماس گرفتم بهم گفتن تا ده رو دیگه مدلst60 هم میارن. من پولم به vt نمی رسه ولی میخوام مدل st60 رو بگیرم.

6. 5 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلامت باشید 50 اینچ

8. این کاربر از 9199088377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

دوست گرامی بهتون گرون فروختن. حداقل600 تومن ازتون اضافه گرفتن.همون طور که گفتم از چند تا فروشنده ای بانه قیمت گرفتم همشون برای مدل 50 اینج 6800تا6850 میگفتن.در کل مبارک باشه .اگه میشه و براتون زحمتی نیست چند تا عکس در حالت روشن و خاموش بگیرین و بزارین توسایت تا کیفیت تصویرش رو ببینیم.اگه این کار رو بکنیین به خیلی از دوستان و من لطف کردین.

10. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این قیمتی که دوستمون میگه 55 اینجش هستش (احتمالا) اخه من تماس گرفتم برای مدل 50 اینجش 6800 قیمت داد.امروز هم تماس گرفتم بهم گفتن تا ده رو دیگه مدلst60 هم میارن. من پولم به vt نمی رسه ولی میخوام مدل st60 رو بگیرم.
    دوست عزیز لطفا اگه براتون زحمت نیست شماره تلفن این فروشنده رو پ.خ کن برام

12. 2 کاربر از hotplay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

دوست عزیز لطفا اگه براتون زحمت نیست شماره تلفن این فروشنده رو پ.خ کن برام
    سلام.پ.خ شد. اگر ارسال نشده بگین تا دوباره بفرستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست گرامی بهتون گرون فروختن. حداقل600 تومن ازتون اضافه گرفتن.همون طور که گفتم از چند تا فروشنده ای بانه قیمت گرفتم همشون برای مدل 50 اینج 6800تا6850 میگفتن.در کل مبارک باشه .اگه میشه و براتون زحمتی نیست چند تا عکس در حالت روشن و خاموش بگیرین و بزارین توسایت تا کیفیت تصویرش رو ببینیم.اگه این کار رو بکنیین به خیلی از دوستان و من لطف کردین.
    دوستان عزیز اگه ممکنه شماره تلفن هایی که دارید واسه خرید Vt60 از بانه، برام پ.خ کنید.همینطور اینکه کدام فروشگاه در تهران vt60 رو موجود دارند. مرسی.

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته که vt60 بهترین کیفیت تصویر رو بین تی وی ها داره ولی خدایی 7 میلیون واسه 50 ایننچ خیلی زیاده اونهم درحالیکه بهترین led های 55 اینچ همین حدودا قیمتشونه

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

درسته که vt60 بهترین کیفیت تصویر رو بین تی وی ها داره ولی خدایی 7 میلیون واسه 50 ایننچ خیلی زیاده اونهم درحالیکه بهترین led های 55 اینچ همین حدودا قیمتشونه
    قیمت بالای این تلویزیون به این دلیله که پانا ایران رو تحریم کرده و وارد نمیشه و واردکنندهای بانه ای هم دارن حسابی مردم رو میچاپونن.وگرنه قیمت55 اینچش در بازار جهانی به زیر 2000 دلار رسیده.

17. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •