دوستان بالاخره vt60 رو گرفتیم واقعا تلوزیون فوق العاده ای وکیفیت تصویرش رو کنتراست 50 واقعا عالیه حالا کنتراست بالاتر بماند و واقعا صدای فوق العادهای داره که ادم لذت میبره باهاش اهنگ های یانی رو گوش میده. ازبانه گرفتیم 7600 و 100 تومن برای حمل و100 تومن برای گارانتی . دوستان من هم اولش میخواستم از نمایندگی بگیرم ولی وقتی پرسیدم گارانتی داره بهم گفت اصلا گارانتی نداره تازه اونم با قیمت 8400 و وقتی زنگ زدم بانه اولش گفت 7000 تومن وگفت ببینم موجود دارم ودید نداره وگفت بذار ببینم کسی داره یا نه و بعدش من چندجا زنگ زدم و همه گفتن نداریم وفقط یکیشون گفت دارم 7500 وگفت 250 برای حمل ونقل بیخیال شدم وبه اولی که سایت معروفی بود همون با... ویترین گفتم اورد و وقتی تست کردم وتحویل گرفتم زنگ زدم برای گارانتی که بیاد نصب کنه 2 ساعت بعد اومد نصب کرد . سری اروپایی هم است و در عرض 40 دقیقه هات..برد وعرب رو کانالهاشو گرفت و اصلا دردسر نداشت . روی عرب کانال تماشا سلامت ورزش و همهی شبکه های گیرنده رو گرفت . دوستان اگه از من میشنوید و میخواهید این تلوزیون رو بگیرید تا تمام نشده و قیمتش نجومی نشده بگیرید چون از فروشنده و اون چند جا که زنگ زدم اکثرا گفتن دیگه نمیاریم و یکی 2تاشون گفتن شاید بیاریم . امیدوارم کمکی به دوستان عزیز کرده باشم