تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 2605 اولاول ... 16156161165165765865966066166266366466567171176111611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بعد اینا هم مثل ما داستان تقسیم بر 8 داره یا واقعیه مثلا 1 مگ که میگیرن با همون 1 مگ دانلود میشه یا 128

محتوای مخفی: 100 بار بدی کردی و دیدی ثمرش را 
    بله پی کج هرچی بالاتر بره بیشتر می لرزه حالا شما هی بیا سرخاب سفیدآب به صورتش بمال بازم اصل کاری خرابه اگر قرار بوده درست بشه 35 سال میشد نکنه قصد کردی هم اندازه نوح و موسی و نمیر المومنین و رفقا اکسیژن مصرف کنی(کنیم)!! هر وقت دیدی رو تیرچه های خونه کلنگی برج ساخته شد رفت بالا وضع اینترنت و مخابرات و باقی چیزای مد نظرت هم درست میشه!!
    اتفاقا میتونی یه سر به همون عراق و افغانستان بزنید اون موقع که امثال من و تو فیش 1 میلیونی سیم کارت ثبت نام میکردیم اونجا رایگان توزیع می کردن!!

نه تقسیم بر8 شر و ...نداره

اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اوه اوه چند دقیقه انگار دیتا قطع میشه اینترنت اکسز نیست با هیچ سرور خارجی نمیشه ارتباط برقرار کرد هیچ کدوم پینگ نمیشن همه تایم اوت 100% بعد داخلی ها تو همین بازه زمانی عالی باز میشن!صدای اینترنت ملی

اینکه کیفیت و سرعت نهایی دقیقا چطوره رو نمیدونم ولی 1Mbps=128kBps دیگه!

محتوای مخفی: خوبی و بدی نسبی است 

دوست عزیز من نگفتم که الان مثلا وضع اینترنت و خیلی چیزهای دیگه عالیه!اما راه حل باید متناسب با مشکل باشه اون قدیم بود دندون کرم خورده رو میکشیدن! الان میرن پر میکنن!!شما هزینه این چیزی که میگی و پیامدها و مهمتر از همه نتیجه نهایی رو شاید نمیدونی که دینامیت دستت گرفتی ... چه برای مردم چه برای حاکمیت چه برای کشور ایران!!چیز خاصی هم نمیخواد مطالعه تاریخ همین مملکت کافیه!این خونه همه چیش کج از نظر شما وقتی خراب شد دیگه ساختن دوبارش کار ساده ای نیست!!وقتی زیرساختهای یک کشور نابود بشه دیگه به این زودی و سادگی ها جبران نمیشه! یک کلمه :سوریه!خیلی قبلش پیشرفته بودن حالا شما ببین چی میشه آخر این مسیر جز بدبختی و فلاکت بیشتر ... همون چیزی که ویتنام و افغانستان و پاکستان شد!

خیلی دیگه روش بحث نکنیم...نه شما منو قانع میکنی نه من شما رو تمام! مرسی.

شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن اگه سرعتت همون حدود 100-120 بود خیر مشکلی نیست از نظر مخابرات
    نه عزیز سرعت از 70 بالاتر نمیره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه تقسیم بر8 شر و ...نداره

اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته
    شما هر جای دنیا بری 1 متر 100 سانتیمتره!
    هر بایت هم 8 بیته. فرقی نمیکنه ایران باشی یا مریخ!
    1gigabit=1024megabit=128megaByte

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این تعرفه که این دوستمون گذاشته و گفته که تغییر کرده باید بگم این تعرفه تو سایت اصلی مخابرات هست که تو بیشتر استان ها اعمال میشه مثل پارس اما تو تهران فرق داره ...
    1 مگ استان پارس 43 هست اما تهران 38 ...
    پس فرقی نکرده ...
    ضمنا اگر بخواد گرون شه هیچ وقت 5 تومن گرون نمیشه چون صدای همه خیلی بیشتر در میاد .
    دوست عزیز من کرج هستم تا قبل از عید 1 مگ 38500 میدادم الان واسم اومده 43000
    دوستم هم تهرانه واسش 512 اومده 24000
    در ضمن این عکس که گذاشتم رو سایت مخابرات تهرانه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

شما هر جای دنیا بری 1 متر 100 سانتیمتره!
    هر بایت هم 8 بیته. فرقی نمیکنه ایران باشی یا مریخ!
    1gigabit=1024megabit=128megaByte
    میدونم اینو من راجب به شر گفتم

بعد امارات MB میده نه Mb

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wow

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

دوست عزیز من کرج هستم تا قبل از عید 1 مگ 38500 میدادم الان واسم اومده 43000
    دوستم هم تهرانه واسش 512 اومده 24000
    در ضمن این عکس که گذاشتم رو سایت مخابرات تهرانه

دوست عزیز کرج با تهران فرق داره و تحت ساپورت مخابرات تهران نیست ...
    اونی شما گذاشتی مال مخابرات ایرانه اما الان می بینم لینک شما نیس در صورتی که من خودم با لینک شما وارد سایت مخابرات ایران شدم عجیبه ...
    در هر صورت این تهرانه بعد همون طور هم که گفتم هیچ وقت 7 تومن گرون نمیشه نهایتا 1000 تومن یا کمی بیشتر ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Persian-swag; 18-04-2013 at 10:43.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

حال صحبت این چیزا شده بد نیست بازم بدونید

دیروز 28 فروردین ماه ساعت 6 7 عصر شبکه 4 برنامه در مسیر انتخابات بود

نمیدونم دوستان دیدند یا نه

2 نفر طبق معمول به عنوان کارشناس دعوت شدند و درباره شبکه اینترنت استفاده از اینترنت برای انتخابات و اینده ان بعد اتخابات حرف میزدنند

نمیدونم تو ارشیوی دانلودی شبکه 4 یا... جایی هستید بگردید دانلود کنید و حتما ببینید

کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست
    خوب ممکن هست شخصی بتواند P-O-R-N ببیند ایا این درست هست؟

بقیشو حتما خودتون ببینید

اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟

مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟

خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه

بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره
    Last edited by italodance; 18-04-2013 at 11:25.

8. 7 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

حال صحبت این چیزا شده بد نیست بازم بدونید

دیروز 28 فروردین ماه ساعت 6 7 عصر شبکه 4 برنامه در مسیر انتخابات بود

نمیدونم دوستان دیدند یا نه

2 نفر طبق معمول به عنوان کارشناس دعوت شدند و درباره شبکه اینترنت استفاده از اینترنت برای انتخابات و اینده ان بعد اتخابات حرف میزدنند

نمیدونم تو ارشیوی دانلودی شبکه 4 یا... جایی هستید بگردید دانلود کنید و حتما ببینید

کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست
    خوب ممکن هست شخصی بتواند P-O-R-N ببیند ایا این درست هست؟

بقیشو حتما خودتون ببینید

اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟

مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟

خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه

بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره
    خودمون خواستیم و حالا حالاها جادارن این ملت ...
    تو یه سال صدقه 900 میلیارد تومن خودت تا آخرشو برو ...

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه چند دقیقه ف//ی//لتر برداشته شده بود همین 1 ساعت پیش ....

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اوه اوه چند دقیقه انگار دیتا قطع میشه اینترنت اکسز نیست با هیچ سرور خارجی نمیشه ارتباط برقرار کرد هیچ کدوم پینگ نمیشن همه تایم اوت 100% بعد داخلی ها تو همین بازه زمانی عالی باز میشن!صدای اینترنت ملی
    اینکه کیفیت و سرعت نهایی دقیقا چطوره رو نمیدونم ولی 1Mbps=128kBps دیگه!

محتوای مخفی: خوبی و بدی نسبی است 

دوست عزیز من نگفتم که الان مثلا وضع اینترنت و خیلی چیزهای دیگه عالیه!اما راه حل باید متناسب با مشکل باشه اون قدیم بود دندون کرم خورده رو میکشیدن! الان میرن پر میکنن!!شما هزینه این چیزی که میگی و پیامدها و مهمتر از همه نتیجه نهایی رو شاید نمیدونی که دینامیت دستت گرفتی ... چه برای مردم چه برای حاکمیت چه برای کشور ایران!!چیز خاصی هم نمیخواد مطالعه تاریخ همین مملکت کافیه!این خونه همه چیش کج از نظر شما وقتی خراب شد دیگه ساختن دوبارش کار ساده ای نیست!!وقتی زیرساختهای یک کشور نابود بشه دیگه به این زودی و سادگی ها جبران نمیشه! یک کلمه :سوریه!خیلی قبلش پیشرفته بودن حالا شما ببین چی میشه آخر این مسیر جز بدبختی و فلاکت بیشتر ... همون چیزی که ویتنام و افغانستان و پاکستان شد!

خیلی دیگه روش بحث نکنیم...نه شما منو قانع میکنی نه من شما رو تمام! مرسی.

شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن اگه سرعتت همون حدود 100-120 بود خیر مشکلی نیست از نظر مخابرات
    دیشب عملا نت جهانی قطعه قطع شد.
    ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)

محتوای مخفی: برای آخرین بار 

این ویتنام و پاکستان و افغانستان اول سوئیس نبودن که الان این شده باشن! از اول هم همین بدبخت بودن الانم هستن. ولی خیلی چیزا به دست آوردن. حداقل کرامت انسانی دارن ، انتخابات دارن و... یا همون عراق که مثال زدی شیعه یه طرف میگه حسین یه طرف دیگه اربیل منطقه خودمختار شده مشروب سرو میشه. چرا ابی باید بیاد توی یه گاوداری تو کردستان کنسرت بذاره تا ایرانیا برن؟ این لیاقت ایرانیاست که حق نداشته باشن صدای خواننده مورد علاقه شون رو بشنون؟ سوریه رو خوب گفتی ، خوبه یه نگاهی به رفتار مردمش بکنیم ، اینکه حاضرن برای رسیدن به خواسته هاشون چقدر هزینه بدن ، چرا ما هیچ ارزشی برای خواسته هامون قائل نیستیم و حاضر نیستیم هیچ کاری براش بکنیم؟ حالا چرا سوریه؟ چرا بقیه رو نگاه نمی کنی؟ تونس که 10 روزه آزاد شد یا مصر.
    اینکه قانع نمیشیم قبول ، باشه بحث تمام. فقط ناموسا بی خیال این آیه یاس خوندن شو کمتر اطرفیانت رو از حرکت کردن دلسرد کن ، اینجا رو نمیگم کلی می گم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •