کدوم گروهانی دوست عزیز؟ اسم فرمانده ات چیه؟
کدوم گروهانی دوست عزیز؟ اسم فرمانده ات چیه؟
خوب - منم از امروز 10 روز مرخصی گرفتم یکم استراحت کنم. یه جورایی خسته شدم. تقریبا رفتم توی 13 ماه خدمت و تقریبا میشه گفت با تمام سختی که داشت ، گذشت...!
ولی خوب هرچی می بینم می بینم که تمام شرایط خوب زندگی رو صاف توی این مدت زمان ازدست دادم!
ولی خوب کاری هست که باید انجام میشد.
به نظر من هرچه زودتر آدم این دوره رو بگذرونه به نفعش هست. هرچی بندازه عقب بهرحال جلوش هست و ازش رد نشده.
یا اصلا نرو یا اگه میخوای بره سر وقتش برو!
این مملکت فرداش معلوم نیست .بهتره هرچه زودتر برید و بیاین!
![]()
شما به کار دیــگران چیــکار داری؟ خودت تموم کردی جوونهای مردم رو میترسونی؟
باید برن سربازی ! نرن که چــی؟
با همه سختیاش باید رفت و تمومش کرد!
قابل توجه اونایی که تازه میخوان برن خدمت ؛
دقیقاً 355 روز پیش اعزام شدم.افتادم نیروی انتظامی و رفتم آموزشی
قبل خدمت خیلی چیزا برام تعریف میکردن،یعنی خیلیا دوست دارن خدمت رو یه کوه بزرگ و مشکل سخت نشون بدن که خودشون ازش رد شدن.اما اینطوری نیست.
فقط چندتا توصیه اس که باید بهشون عمل کنید ؛
- تا جایی که میتونید درستونو ادامه بدید و بعد برای خدمت اقدام کنید.فوق دیپلم هم کافیِ اما ضروریه!
- وقتی اعزام شدید فکرتونو از خونه و کار کلاً خالی کنید و پیش خودتون فک کنید که قراره 18 دور باشید.پس بیخودی خودتونو عذاب ندید.20 سال از زندگیتون گذشت.این 18 ماه هم روش.مطمئناً اگه تلاش کنید همیشه وقت برای موفقیت هست.
- کار به کار کسایی که زور میگن نداشته باشید.البته حرف زور رو هم قبول نکنید.برای هیچکس جز پرسنل رسمی احترام نزارید.حتی اگه طرف 30 ماه خدمت کرده باشه.هیچکاری هم نمیتونن بکنن و فقط حرف میزنن
- حرف ها و توهین ها رو هم جدی نگیرید.همون لحظه فراموش کنید...
در کل خدمت راه رفتنی هست و باید رفت.بعضیا شانس دارن ، معاف میشن یا کسر خدمت زیادی دارن.بعضی ها هم مثل من و شما باید یه روز طعم سربازی رو بچشن...
من در نیروی انتظامی خدمت میکنم ، هر سوالی در زمینه بخش های نیروی انتظامی ( راهور ، ستاد ، کلانتری ، یگان امداد و ... ) دارید بپرسید.تا جایی بدونم کمکتون میکنم..
موفق باشید و پایدار
اقا یه باریه که رو دوشتونه سریعتر برین این بار و به مقصد برسونین
دوستان بنده فکر میکردم اضافه خدمت خوردم ( متولد 18 تیر - 71 ) اما این برگه سبزی که دیروز برام اومد و مشخصاتم داخلشه قسمت ممدت اضافه خدمت و ایناش خالیه و چیزی درج نشده ؟! موضوع چیه ؟! یعنی ممکنه اضاف نخورد ه باشم ؟!![]()
خب اگه تو برگه سبز نخورده پس خدارو شکر شما اضاف نداری دیگه...واقعا خوشحال شدم از اینکه اضاف نخوردی !
.
.
.
.
.
.
.
.
باور کنید تمرینات سخت آموزشی تو سرمای زمستون یا گرمای تابستون یا توهین هایی که میشه در مقابل بعضی از تجربه ها هیچه!
بدترین خاطره من تو وسط آموزشی روزی بود که وقتی صبح زود از خواب بیدار شدم و تو حالت خواب و بیدار بودم تا چند لحظه فکر میکردم تو خونه ام...بعد که به خودم اومدم دیدم نه!اینجا خونه نیست!!!باور کنید تو اون لحظه دنیا رو سرم خراب شد!!!خیلی خیلی خیلی حسِ بدی بود...بدتر از کل تنبیهات آموزشی!
خدا کنه همینطور باشه !!اخه من اخرین مدرک تحصیلیمو دقیقا سال 89 همین روزها یعنی تو دی ماه ! گرفته بودم . دیگه بعدش خورده بودم و خوابیده بودم تا ...
. فکر میکردم اضاف میخورم اگه تا 18 مهر 90 پست نکنم !
! البته طبق گفته های دفترچه !! حالا که چیزی درج نشده پ چیزی نمیشه گفت جز خدارو شکر
ایشالا که تو پاچمون نمیره 3 ماه
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 30-12-2011 at 16:58.
سلام دوستان
اشنایی دارم که رفته سربازی دچار افسردگی شدید است به طوری که در دوهفته اول سربازی چیزی نخورده و الان تو بیمارستان بستری است تنها پسر خانواده است ایا راهی برای معافیت اون می شناسید لطفا کمک کنید
اگه روانپزشک تائید کنه دچار افسردگی شدید هست ازخدمت مقدس سربازی معاف هستن.یعنی معافیت پزشکی شامل حالشون میشه.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)