تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 4105 اولاول ... 16156161165165765865966066166266366466567171176111611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با اینکه اعزام پنجشنبه بود ولی من بنا به دلایلی شنبه رفتم و بخاطر همین از اتفاقات دو روز گذشته خبر ندارم!
    عجبشیر!!
    وارد پادگان که میشی از جو موجود شوکه میشی! عظمت و بزرگی پادگان آدمو میترسونه. فکر اینکه تو اون محیط هر کاری که بخوان با آدم میکنن!
    رفتم و رفتم تا پذیرش شدم و رفتم گردان دوم!از اونجا هم که رفتیم گروهان!!
    محیط بسیار قدیمی با امکانات خیلی خیلی کم!! دیگه بهت بگم که من تو تختی که میخوابم یکی تاریخ اعزامش رو نوشته 1363!!!! یعنی بزرگتر از سن من!!!
    برخورد نسبتاً تند و نظامی هستش. بخصوص روزای اول.ولی بعدش کم کم بهتر میشه!البته بجز یکی دو نفر که کلاً خندشونو ندیدیم تو این چند روز!!!
    فرمانده گردان بسیار هوای سربازارو داره.دستش درد نکنه.
    تمرینات خیلی خیلی هم سخت نیست.تنها چیز عذاب آور سرمای شدید پادگانه! کمبود امکانات هم که هیچی دیگه!الان بعد از گذشت تقریباً یه هفته باز خیلی از بچه ها یه چیزایی تو استحقاقیشون کم دارن! خود من هم که تا امروز لباس شخصی میگشتم!!
    کلاً سربازیه دیگه!برای من که ذهنم رو آماده کرده بودم خیلی سخت نبود.شاید هم به نظر من اینجوری بوده!ولی هرچی که باشه.......چون میگذرد غمی نیست!

اگه سوالی هست در خدمتم.
    کدوم گروهانی دوست عزیز؟ اسم فرمانده ات چیه؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب - منم از امروز 10 روز مرخصی گرفتم یکم استراحت کنم. یه جورایی خسته شدم. تقریبا رفتم توی 13 ماه خدمت و تقریبا میشه گفت با تمام سختی که داشت ، گذشت...!
    ولی خوب هرچی می بینم می بینم که تمام شرایط خوب زندگی رو صاف توی این مدت زمان ازدست دادم!
    ولی خوب کاری هست که باید انجام میشد.
    به نظر من هرچه زودتر آدم این دوره رو بگذرونه به نفعش هست. هرچی بندازه عقب بهرحال جلوش هست و ازش رد نشده.
    یا اصلا نرو یا اگه میخوای بره سر وقتش برو!
    این مملکت فرداش معلوم نیست .بهتره هرچه زودتر برید و بیاین!

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

ما که داریم خدمتمونو میکنیم چهار ماه دیگه خدا بخواد تمومه ولی نرید سربازی .
    شما به کار دیــگران چیــکار داری؟ خودت تموم کردی جوونهای مردم رو میترسونی؟

باید برن سربازی ! نرن که چــی؟

با همه سختیاش باید رفت و تمومش کرد!

5. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قابل توجه اونایی که تازه میخوان برن خدمت ؛

دقیقاً 355 روز پیش اعزام شدم.افتادم نیروی انتظامی و رفتم آموزشی
    قبل خدمت خیلی چیزا برام تعریف میکردن،یعنی خیلیا دوست دارن خدمت رو یه کوه بزرگ و مشکل سخت نشون بدن که خودشون ازش رد شدن.اما اینطوری نیست.
    فقط چندتا توصیه اس که باید بهشون عمل کنید ؛
    - تا جایی که میتونید درستونو ادامه بدید و بعد برای خدمت اقدام کنید.فوق دیپلم هم کافیِ اما ضروریه!
    - وقتی اعزام شدید فکرتونو از خونه و کار کلاً خالی کنید و پیش خودتون فک کنید که قراره 18 دور باشید.پس بیخودی خودتونو عذاب ندید.20 سال از زندگیتون گذشت.این 18 ماه هم روش.مطمئناً اگه تلاش کنید همیشه وقت برای موفقیت هست.
    - کار به کار کسایی که زور میگن نداشته باشید.البته حرف زور رو هم قبول نکنید.برای هیچکس جز پرسنل رسمی احترام نزارید.حتی اگه طرف 30 ماه خدمت کرده باشه.هیچکاری هم نمیتونن بکنن و فقط حرف میزنن
    - حرف ها و توهین ها رو هم جدی نگیرید.همون لحظه فراموش کنید...

در کل خدمت راه رفتنی هست و باید رفت.بعضیا شانس دارن ، معاف میشن یا کسر خدمت زیادی دارن.بعضی ها هم مثل من و شما باید یه روز طعم سربازی رو بچشن...

من در نیروی انتظامی خدمت میکنم ، هر سوالی در زمینه بخش های نیروی انتظامی ( راهور ، ستاد ، کلانتری ، یگان امداد و ... ) دارید بپرسید.تا جایی بدونم کمکتون میکنم..

موفق باشید و پایدار

7. 5 کاربر از mdcnet3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

اقا یه باریه که رو دوشتونه سریعتر برین این بار و به مقصد برسونین

9. این کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان بنده فکر میکردم اضافه خدمت خوردم ( متولد 18 تیر - 71 ) اما این برگه سبزی که دیروز برام اومد و مشخصاتم داخلشه قسمت ممدت اضافه خدمت و ایناش خالیه و چیزی درج نشده ؟! موضوع چیه ؟! یعنی ممکنه اضاف نخورد ه باشم ؟!

11. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوستان بنده فکر میکردم اضافه خدمت خوردم ( متولد 18 تیر - 71 ) اما این برگه سبزی که دیروز برام اومد و مشخصاتم داخلشه قسمت ممدت اضافه خدمت و ایناش خالیه و چیزی درج نشده ؟! موضوع چیه ؟! یعنی ممکنه اضاف نخورد ه باشم ؟!
    خب اگه تو برگه سبز نخورده پس خدارو شکر شما اضاف نداری دیگه...واقعا خوشحال شدم از اینکه اضاف نخوردی !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    باور کنید تمرینات سخت آموزشی تو سرمای زمستون یا گرمای تابستون یا توهین هایی که میشه در مقابل بعضی از تجربه ها هیچه!
    بدترین خاطره من تو وسط آموزشی روزی بود که وقتی صبح زود از خواب بیدار شدم و تو حالت خواب و بیدار بودم تا چند لحظه فکر میکردم تو خونه ام...بعد که به خودم اومدم دیدم نه!اینجا خونه نیست!!!باور کنید تو اون لحظه دنیا رو سرم خراب شد!!!خیلی خیلی خیلی حسِ بدی بود...بدتر از کل تنبیهات آموزشی!

13. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خب اگه تو برگه سبز نخورده پس خدارو شکر شما اضاف نداری دیگه...واقعا خوشحال شدم از اینکه اضاف نخوردی !
    خدا کنه همینطور باشه !!اخه من اخرین مدرک تحصیلیمو دقیقا سال 89 همین روزها یعنی تو دی ماه ! گرفته بودم . دیگه بعدش خورده بودم و خوابیده بودم تا ... . فکر میکردم اضاف میخورم اگه تا 18 مهر 90 پست نکنم !! البته طبق گفته های دفترچه !! حالا که چیزی درج نشده پ چیزی نمیشه گفت جز خدارو شکرایشالا که تو پاچمون نمیره 3 ماه
    Last edited by SA.JJ.AD; 30-12-2011 at 16:58.

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام دوستان
    اشنایی دارم که رفته سربازی دچار افسردگی شدید است به طوری که در دوهفته اول سربازی چیزی نخورده و الان تو بیمارستان بستری است تنها پسر خانواده است ایا راهی برای معافیت اون می شناسید لطفا کمک کنید

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام دوستان
    اشنایی دارم که رفته سربازی دچار افسردگی شدید است به طوری که در دوهفته اول سربازی چیزی نخورده و الان تو بیمارستان بستری است تنها پسر خانواده است ایا راهی برای معافیت اون می شناسید لطفا کمک کنید
    اگه روانپزشک تائید کنه دچار افسردگی شدید هست ازخدمت مقدس سربازی معاف هستن.یعنی معافیت پزشکی شامل حالشون میشه.

17. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •