واسه من به زور به میرسه.
خوبیه اکانت من اینه که تا 25 این ماه وقت داره. ببینم تا موقع چطوری میشه که برای فسخ قرارداد اقدام کنم یا نه.
واسه من به زور به میرسه.
خوبیه اکانت من اینه که تا 25 این ماه وقت داره. ببینم تا موقع چطوری میشه که برای فسخ قرارداد اقدام کنم یا نه.
این داده گستر نوین نت خوبه؟؟سرعت 4 مگ رو میشه کاربر خانگی هم بگیره؟یا باید کارت داشجویی و ... داشته باشی؟
ظاهراً خوبه (اگه نباشه هم به افتضاحی صبانت نیست الان) تنها شکی که الان دارم اینه که توی سایت اصلی شرکت نوشته از شهریور می خوان یک سری تغییرات اعمال کنند، اگر این تغییران مثل دسته گل صبا باشه فایده نداره ... می تونید تا اون زمان صبر کنید ببینید چی میشه ... اما کلاً شفاف عمل میکنند خبر هم میدن معمولاً چه کار می کنند، ازین ریا بازی هایی که عرف شده که حاضرن نیمه شعبان یا تولد امام علی جایزه بدن اما حجم های بیخودی کم شده کاربر هارو پس ندن بهتره!!
فقط از خود سایت اصلی بگیرید با کسایی که میگن نماینده هستیم و اینا کاری نداشته باشید ...
کلاً سرعت بالای 128 رو که به خونگی نمیدن، با کارت دانشجویی هم فکر کنم 256 یا 512 می دن .... به نام یه شرکت باید بگیرید یا صحبت کنید ببنید چه راه حلی میزارن جلوتون
یعنب دیشب 1.3 گیگ دان داشتم پس کجاست!!!
![]()
بابا اینقد شاکی نباشین از صبا...
صبانت داره یک سری تغییرات ایجاد میکنه طبیعی هستش که یه مدتی مشکل داشته باشن.
سرعت کم شبانه هم به خاطر همون قضیه ی ماه رمضون هستش که همه تا سحر بیدار هستن و اگر دانلود نکنن حداقل وب گردی میکنن!الان پارس آنلاین هم همین مشکلو داره از اونجایی که دوستام گفتن!
یکم صبر کنین درست میشه!
اگه برای ماه رمضان هست پس چرا پارسال این طوری نبود؟ داده گستر نوین نت به نظر خوب میاد. کرج هم داره
اقا این شرکت نوین نتم بد نیستا فقط یکی میتونه اماره پیگ تایماش از 4.2.2.1و 4.2.2.2 و4.2.2.3 و 4.2.2.6 و بگیره ببینه داستان چیه من که بعد 3 سال به این حد رسیدم که بی خیال صبا بشم اگه پینگ تایمای نوین خوب باشه صد در صد اشتراک میگیریم ازش
من هم الان 5 روزه که سرعت شبانه از 200 به 30 رسیده زنگ زدم پشتیبانی میگه خوب عوضش زمانش رو 5 ساعت کردیم. آخه چی بگم من؟![]()
دوستان به نظر من همه با هم به بخش ثبت شکایات سایت صبا نت بریم و از سرعت پایین شکایت کنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سرفصل تماس هم "مدیریت" رو انتخاب کنید.
اگر تعداد شکایات و تهدید ها(!) به عدم تمدید اشتراک زیاد باشه شاید ترتیب اثر دادن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
واقعا ما چقدر خوشبختیم که باید بیایم در مورد سرعت آشغال صبا وقت خودمونو تلف کنیم ...
دست همشون درد نکنه ...
Last edited by h0tem0b0y; 27-07-2012 at 13:54.
حالا بلکه ما ساعت 1 تا 6 کار علمی داشته باشیم کار مهم داشته باشیم با نت...اصنم نمی خوایم مجانی باشه پولشو می دیم...آیا صبانت همچی امکانی را برا من کاربر گذاشته؟؟؟ اخه قبلا که یوزر پس فرق داشت لااقل همچی مواقعی که اینقد سرعت شبانه پایین بود آدم با اکانت روزانش وصل می شد کارشا انجام می داد ولی الان چی؟؟ دیگه هیچ راهی نداره. زشته به خدا ...هر روزی یه قر و اطواری سر مشترک در میارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)