تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1783 اولاول ... 16156161165165765865966066166266366466567171176111611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کی گفته سرعت همه 70 شده. خیلی ها مثل خود من سرعتشون هنوز 30 هست
    واسه من به زور به میرسه.
    خوبیه اکانت من اینه که تا 25 این ماه وقت داره. ببینم تا موقع چطوری میشه که برای فسخ قرارداد اقدام کنم یا نه.

2. این کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سرویس 4 مگ داده گستر 6 ماه 126 تومن داره میده با 2-8 رایگان .... 128 صبانت 6 ماه داره میده 109 تومن با این سرعت آشغال (هردو ماهی 5 گیگ پهنای باند، البته داده گستر 5 گیگ هم توی 6 ماه اضافه میده ... )
    اگر قرار بر دانلود شبانه باشه، حساب کنید باسرعت حدود 500 kb/sec توی یک ساعت از 1 تا 6 صبانت بیشتر میشه دانلود کرد

یک زمانی که صبانت اینکارو شروع کرد رقیب نداشت ...اما الان شرکت های بزرگ که بتونن با صبانت رقابت کنند زیاد شدند ... این کاری هم اینا دارن می کنند به نفع رقیبان هست
    سرویس بعدی رو منم از یکی از شرکت های داده گستر یا فن آوا میگیرم.

قبل از صبانت (حدود 3 سال پیش) از یک شرکتی داشتیم که سرعتش خوب بود ... بعد از مدتی اونم برای خودش رفت تو خاکی ... ماهم عوض کردیم ... حالا صبانت اینکارو میکنه مشکلی نیست وقتی بی مسئولیت هستند ماهم میریم جای دیگه
    این داده گستر نوین نت خوبه؟؟سرعت 4 مگ رو میشه کاربر خانگی هم بگیره؟یا باید کارت داشجویی و ... داشته باشی؟

4. 3 کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این داده گستر نوین نت خوبه؟؟سرعت 4 مگ رو میشه کاربر خانگی هم بگیره؟یا باید کارت داشجویی و ... داشته باشی؟
    ظاهراً خوبه (اگه نباشه هم به افتضاحی صبانت نیست الان) تنها شکی که الان دارم اینه که توی سایت اصلی شرکت نوشته از شهریور می خوان یک سری تغییرات اعمال کنند، اگر این تغییران مثل دسته گل صبا باشه فایده نداره ... می تونید تا اون زمان صبر کنید ببینید چی میشه ... اما کلاً شفاف عمل میکنند خبر هم میدن معمولاً چه کار می کنند، ازین ریا بازی هایی که عرف شده که حاضرن نیمه شعبان یا تولد امام علی جایزه بدن اما حجم های بیخودی کم شده کاربر هارو پس ندن بهتره!!
    فقط از خود سایت اصلی بگیرید با کسایی که میگن نماینده هستیم و اینا کاری نداشته باشید ...
    کلاً سرعت بالای 128 رو که به خونگی نمیدن، با کارت دانشجویی هم فکر کنم 256 یا 512 می دن .... به نام یه شرکت باید بگیرید یا صحبت کنید ببنید چه راه حلی میزارن جلوتون

6. این کاربر از narthex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یعنب دیشب 1.3 گیگ دان داشتم پس کجاست!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا اینقد شاکی نباشین از صبا...
    صبانت داره یک سری تغییرات ایجاد میکنه طبیعی هستش که یه مدتی مشکل داشته باشن.
    سرعت کم شبانه هم به خاطر همون قضیه ی ماه رمضون هستش که همه تا سحر بیدار هستن و اگر دانلود نکنن حداقل وب گردی میکنن!الان پارس آنلاین هم همین مشکلو داره از اونجایی که دوستام گفتن!
    یکم صبر کنین درست میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا اینقد شاکی نباشین از صبا...
    صبانت داره یک سری تغییرات ایجاد میکنه طبیعی هستش که یه مدتی مشکل داشته باشن.
    سرعت کم شبانه هم به خاطر همون قضیه ی ماه رمضون هستش که همه تا سحر بیدار هستن و اگر دانلود نکنن حداقل وب گردی میکنن!الان پارس آنلاین هم همین مشکلو داره از اونجایی که دوستام گفتن!
    یکم صبر کنین درست میشه!
    اگه برای ماه رمضان هست پس چرا پارسال این طوری نبود؟ داده گستر نوین نت به نظر خوب میاد. کرج هم داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اقا این شرکت نوین نتم بد نیستا فقط یکی میتونه اماره پیگ تایماش از 4.2.2.1و 4.2.2.2 و4.2.2.3 و 4.2.2.6 و بگیره ببینه داستان چیه من که بعد 3 سال به این حد رسیدم که بی خیال صبا بشم اگه پینگ تایمای نوین خوب باشه صد در صد اشتراک میگیریم ازش

داره خودمونی میشه Pedy.Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من هم الان 5 روزه که سرعت شبانه از 200 به 30 رسیده زنگ زدم پشتیبانی میگه خوب عوضش زمانش رو 5 ساعت کردیم. آخه چی بگم من؟

دوستان به نظر من همه با هم به بخش ثبت شکایات سایت صبا نت بریم و از سرعت پایین شکایت کنیم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو سرفصل تماس هم "مدیریت" رو انتخاب کنید.
    اگر تعداد شکایات و تهدید ها(!) به عدم تمدید اشتراک زیاد باشه شاید ترتیب اثر دادن!

12. این کاربر از Pedy.Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مملکت تخیلی i.s.l.a.m

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

واقعا ما چقدر خوشبختیم که باید بیایم در مورد سرعت آشغال صبا وقت خودمونو تلف کنیم ...
    دست همشون درد نکنه ...
    Last edited by h0tem0b0y; 27-07-2012 at 13:54.

14. 4 کاربر از h0tem0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حالا بلکه ما ساعت 1 تا 6 کار علمی داشته باشیم کار مهم داشته باشیم با نت...اصنم نمی خوایم مجانی باشه پولشو می دیم...آیا صبانت همچی امکانی را برا من کاربر گذاشته؟؟؟ اخه قبلا که یوزر پس فرق داشت لااقل همچی مواقعی که اینقد سرعت شبانه پایین بود آدم با اکانت روزانش وصل می شد کارشا انجام می داد ولی الان چی؟؟ دیگه هیچ راهی نداره. زشته به خدا ...هر روزی یه قر و اطواری سر مشترک در میارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •