تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1124 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671711761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس خواهشا نیاید بگید که سرعت خوبه چون خودتون هم وقتی از سرعت تعریف میکنید به این موضوع اشاره نمیکنید که فقط سرعت دانلود با دانلود منیجر خوبه اون هم با چند فایل همزمان و هر استفاده ای به غیر از دانلود رو باید بیخیال شد و این سرعت در اون حالت به خصوص (که برای عده خیلی کمی استفاده داره) رو تعمیم میدید به وضعیت کلی و این روش درستی نیست.
    اسم این سرویس رو باید گذاشت فقط مخصوص دانلود نه اینترنت تا مردم هم تکلیف خودشون رو بدونن.
    این که شرایط محل زندگی من چطوره هم فقط به خودم مربوطه نه کسی دیگه.
    اینجا هم هدفمون اینه که وضعیت یک سرویس رو کامل بررسی کنیم و اگه شما میگی برای یک حالت خیلی خاص سرعت خوبه من میگم برای 90 درصد استفاده های دیگه سرعت افتضاحه. پس هم شما درست میگید هم من، و بهتره به جای لج بازی بیخود به حرف هم دیگه احترام بگذاریم و البته اگه خوبی یا بدی یک سرویس رو توضیح میدیم کلی گویی نکنیم و دقیق توضیح بدیم.

جایی که بحث سرعت دانلود شده خصوصاً شبانه گفتم (و دیگران هم گفتند) که سرعت با دانلود منیجر اونم چند لینک یا تورنت با یه تورنت درست و حسابی و یا با وجود چیز پی ان بالا میره!

بنا براین کسی رو گمراه نکردیم ....

ولی واضح تر میگم فقط سرعت دانلود شبانه با دانلود منیجر چند لینک میخوای مخابرات و فقط مخابرات ...

ولی کلی گویی رو کسایی میکنن که فقط عیب رو میگن و دریغ از یه بار گفتن نکات مثبت! و اگه سرویس مورد نظر هیچ نقطه مثبتی نداره پس طرف چرا ادامه داره میده ؟!!

اتفاقاً به دیگران هم مربوطه یکی چرا از یه سرویس همه چی داغون همچنان استفاده میکنه ... برای اینکه هر روز بیاد اینجا بگه داغونه و دیگران رو تحریک کنه که برن جای دیگه!

این کار درستی نیست ....

تو تاپیک نوین نت بودیم یه دوستی بود خیلی از اوضاع محدودیت سرعت شبانه نوین ناراحت بود وقتی گفتن پس چرا عوض نمیکنی گفت چون اینجا فقط نوین نت سرویس میده! خوب با اون شرایط حق داشت ناله کنه چون بین هیچی و نوین .. نوین رو انتخاب کرده بود

اهای اهالی کرمانشاه ...

مخابرات پینگش داغونه ... کانکشن مانکشن داغونه ... ولی شبانه میتونید 4 گیگ رو با ماهی 19 هزار یا کمتر دانلود کنید ...

دیگه انتخاب با خودتون !

یکی نیازش رو جواب میده همین سرعت لود صفحات و دانلود هم دوست داره پس مخابرات عالیه براش ...

یکی از وب کم نداره که بخواد چت تصویری کنه ولی یکی دیگه هر روز مشتری اسکایپه! ای عزیزی که اسکایپ دوست داری مخابرات نیا که نمیشه برای این کارا

ای بزرگواری که بازی میکنی اونم انلاین نیا مخابرات که حالت میگیره

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا این شده توضیح دقیق، دیگه شما زحمتشو کشیدی.
    البته میدونی چرا من همش بدیش رو میگفتم چون شما هم فقط خوبیش رو میگفتی و این که سرعت دانلود خوبه در حالی که سرعت دانلود عادی خوب نبود و قبول کن که دانلود چند فایل همزمان به درد همه نمیخوره.
    اما همین که میگید به درد دانلود شبانه میخوره هم من مخالفم چون برای اون هم باید از قبل خیلی جستجو کرد تا لینکشو پیدا کرد که با سرعتی که مثلا دیشب داشت تقریبا ممکن نبود. علاوه بر این سرعت متوسط لود کردن وب یک چیز پایه ایه و اگه نباشه همه استفاده های دیگه حتی دانلود مختل میشه. حتی یک سرویس مخصوص دانلود هم باید وب رو با سرعت قابل قبولی لود کنه و این دو تا از هم جدا نیستن.
    Last edited by AliMirzaie; 31-01-2013 at 14:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

از ماست که بر ماست

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما مطمئنی که نپرسیدم؟
    در مورد مرکز ولیعصر هر دو سرویس محدود و نامحدود. رو برسی کردم
    من خودم مرکز ولیعصر هستم غیر از اون ده روز سرعتش مشکلی نداره

همون طور که قبلا هم گفتم این عکسا که شما گذاشتی همشون با سه فایل همزمان دانلود میکنن و این کجاش نشانه خوب بودنه؟ بلکه کاملا نشانه خرابی و فشار زیاد رو شبکست. اگه تونستی یک فایل رو راحت با سرعت کامل دانلود کنی معلوم میشه که خوبه. این و ضع نه تنها در مورد سرویس نامحدود صاحب عکس (s.a.e.e.d) با قیمت فضایی افتضاحه بلکه برای سرویس های محدود با پهنای باند تضمین شده اصلا قابل قبول نیست. با این شرایط حتی وبگردی ساده هم بعضی مواقع با اختلال روبرو میشه چه برسه به سرویس های دیگه. گمان کنم باید یه خط دیگه بگیریم واسه اینترنت و این مخابرات رو فقط واسه دانلود نگه داریم.
    عزیز برای کسی که فقط دانلود میکنه مهم نیست با یه فایل سرعتش به ماکزیمم برسه یا ده تا.چه فرقی میکنه وقتی یه فیلم 20 گیگی رو میگیری با 240 تا پارت یک رو بگیری یا با 80 تا سه تا پارت رو ؟

مگه یه کاربر خانگی چقدر دانلود مفید داره؟ سه تا پنج گیگ فیلم اگه سریال باشه که میشه یه فصل، و حدود 20 ساعت!!! طرف مگه بیکار باشه اینقدر فیلم ببینه!!!
    سینمایی هم حدود 3 تا فیلم میشه که شش ساعت در روز.....
    برنامه هم که دانلودش حدی داره!
    پس معلومه که قصد فقط آرشیو جمع کردنه، حالا این مهم تره یا کیفیت؟!
    برای یوزر خانگی حرف شما درسته.اصلا نمی صرفه ماهی 200 تومن پول دومگ و یک مگ بده.ولی من کارم همینه.توی چند تا فروم هم تاپیک فروش فیلم دارم.با این وضعیت هزینه ای که میکنی برمیگرده در غیر اینصورت برای کاربر خانگی مگه مخش خراب باشه بخواد ماهی 200 تومن به این سرویسها بده.

جایی که بحث سرعت دانلود شده خصوصاً شبانه گفتم (و دیگران هم گفتند) که سرعت با دانلود منیجر اونم چند لینک یا تورنت با یه تورنت درست و حسابی و یا با وجود چیز پی ان بالا میره!
    بنا براین کسی رو گمراه نکردیم ....
    ولی واضح تر میگم فقط سرعت دانلود شبانه با دانلود منیجر چند لینک میخوای مخابرات و فقط مخابرات ...

ولی کلی گویی رو کسایی میکنن که فقط عیب رو میگن و دریغ از یه بار گفتن نکات مثبت! و اگه سرویس مورد نظر هیچ نقطه مثبتی نداره پس طرف چرا ادامه داره میده ؟!!
    حرف شما کاملا درسته.البته منظور من این دوتا رفیقمون که اینجا پست دادن نیست ولی بعضی از بچه ها عمدا اینجا میان و وقتی هیچ مشکلی نیست بد و بیراه میگن.کلا خوب نیست آدم بگه هر چیزی خوب باشه برای خودم و بقیه به درک

اینو مینویسم برای کسایی که دانلود میکنن : بعد از صبانت و پارس آنلاین و حسابگر که ازشون اشتراک داشتم اگه میخواین دانلود کنین از مخابرات بگیرین.با یک مگ ماهیانه اگه متوسط بخواین دانلود کنید تقریبا 150 تا 200 گیگ رو راحت میگیرین .

ولی پینگ اوضاعش فعلا خوب نیست و برای سیسیکم و .. توصیه نمیشه.این تمام واقعیت در مورد مخابرات بود.حالا انتخاب با خودتون
    Last edited by .s.a.e.e.d; 31-01-2013 at 16:07.

6. این کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اقا این پینگ نمیخواد درست بشه؟اسیاتک و پینگ بین 650-700 میره و میاد.
    از بازی انداختنمون.تازه اخر هفته هم هست.میخواستیم یه ذره بازی کنیم که می بینیم پینگ رفته اسمون.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خدا رو شکر من یکی تا حالا چندین بار به همه گفتم که یک خط صبانت دارم یه خط مخابرات!!!!! اما مخابرات که گیگش سه تومنه و صبانت پنج تومن!!!این یه دلیله که بخوام مخابرات سرویس خوب بده، یا سرویس قیمت نامحدودش معقول باشه که نیست!!!

الانم که دو ماه اصلا از مخابرات همچین انتظاری نداشتم. که بتونم بازی انلاین کنم یا....

اما اینکه الان با 16 کانکشن ماکس دانلود رو هیچ! نصف ماکس رو همنمیده دیگه خیلی حرفه!!!!!!

در جواب اون دوستمون که گفت چه فرقی میکنه سه تا 80 کیلوبایتی بزاری که 240 تا بگیری یا بیشتر بزاری و همون 240 رو بگیری، باید گفت در مورد کاربر خانگیه، فرق داره!! خودم مثلا، فقط یه فیلم Bourne 2012 رو میخواستم، با 16 کانکشن سرعتم به 100 نمیرسید!!!! به همین دلیل 2 فیلم موازی، الکی دانلود کردم که هیچ کدومم ندیدم

پس کاربر خانگی اگه با 16 کانکشن، اونم نهایتا، سرعتش به ماکس نرسه، حق اعتراض داره

در مورد مرکز ولیعصر هم ظاهرا خود شما هم قبول داری که یه فایل ماکس سرعت رو بهتون نمیده
    دیشب با 27 کانکشن، سرعت 180-200 میداد
    صبح با 18 کانکشن به 70 هم نمیرسید و گرافش 50 بود
    Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 17:45.

9. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما ندیدیم سرویس دانلودی رو که کسی بخواد در مورد سرعت دانلودش با چند فایل همزمان مانور بده.
    سرعت استاندارد و مهم برای دانلود هم همون 8 کانکشن هستش که ما تازه از رو ناچاری میزاریم رو 16 کانکشن.
    اکثر سرورها تعداد کانکشن رو به حداکثر 20 کانکشن برای هر آیپی محدود میکنن (بعضیا حتی رو 10) بنابراین در عمل بیشتر مواقع نمیشه با 2 فایل هر کدوم با 16 تا دانلود کرد. اگه هر کدوم رو هم بزاری رو 8 نتیجش تقریبا میشه همون 1 فایل با 16 کانکشن. پس سرعت دانلود با n فایل اصلا اهمیتی نداره و فقط اون یک فایله که مهمه و اگه در حد مخابرات پایین باشه کاربر هر نوع حقی رو داره که اعتراض کنه.

اگه ما هم اینجا چیزی میگیم هدفمون خدای نکرده دادن اطلاuعات دروغ نیست و فقط میخوایم همه واقعیت ها رو بیان کرده باشیم و همین طور جنبه اعتراض رو هم داره چون اینجا حتما از طرف مخابرات چک میشه. اگه تو گوگل سرچ کنی "اینترنت کرمانشاه" یا "مخابرات کرمانشاه" این تاپیک جزو 5 نتیجه اوله.

من هم قبلا بارها اینجا گفتم که سرعت با چند فایل همزمان خیلی بیشتر میشه اما این دلیل نمیشه که مرتب بیام اینجا پست بزارم که سرعت خوبه چون این واقعا ممکنه باعث گمراهی بعضیا بشه و فکر کنن وضع خوبه و بیان سراغ مخابرات بعد بفهمن که عجب اشتباهی کردن.
    Last edited by AliMirzaie; 31-01-2013 at 19:00.

11. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان، لطف کنید از speedtest، تست سرعت بگیرید

همه هم از سرور کرج بگیرن که نتایج قابل مقایسه باشه

دقت کنید فری یا قندشکن نداشته باشید، یا اگه امکانش هست، با هر دو حالت تست سرعت بگیرید
    Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 18:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جون به لبم کرد تا خود سایتش لود شد با سرور کج هم آپلودش خطا داد مجبور شدم با سرور اول تهران تست بگیرم: (حتی عکسش رو هم چند بار امتحان کردم این جا لود نمیشد)
    اگه عکس اینجا لود نشد این لینکشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا بگید با این وضع که سایتا رو با بدبختی باز میکنه و سرعتش با ان پی وی بدتر هم میشه چطور لینکی رو گیر بیارم که بزارم شب دانلود شه؟

سرویس 2 مگ حجمی

این سرعت رو حتی اگه برای 1 به 5 هم حساب کنیم (نه پهنای باند تضمین شده) افتضاحه و الآن واقعا باید هر جایی که ممکنه ازشون شکایت کنیم.

لینک صفحه شکایت سازمان تنظیم مقررات دزدان رادیویی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: الان 8:05 speedtest اصلا لود نمیشه.
    Last edited by AliMirzaie; 31-01-2013 at 20:40.

14. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

چون که شما از سرور تهران تست گرفتی، منم از پارس پویش یا یه همچین چیزی، تست گرفتم....
    2 مگ حجمی....

کسی 128 محدود داره؟ لطف کنه یه تست بزاره....

16. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •