تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 674 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

درسته دوست عزیز
    ولی این حرکت دایو رو با ترکیب دوتا کلید به نظر میرسه باید انجام بدیم
    من کلیدها رو برای خودم تنظیم کردم ولی انجام عمل دایو با کلید های ترکیبی هست احتمالا
    ممنون میشم دوستان عزیزی که با کیبرد بازی میکننن بگن انجام عمل دایو به چه شکلی هست
    قسمت link faints رو که بلدی؟ با گرفتن L1 و یکی از شش جهت آنالوگ، یکی از شش دریبل تنظیم شده در link faints اجرا میشه. شما کاری که میکنی اینه که تو قسمت تنظیمات دکمه ی کیبورد جهت های آنالوگ رو هم تنظیم میکنی، حالا در قسمت link faints بازی، یکی از دریبل ها رو میذاری dive.

2. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک دانلود این بازی رو میخوام(پس سی)
    پست دومی که توی تاپیک فایلش بود واسه دانلود اما گویا خرابه ! باز نکرد واسم !
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک دانلود این بازی رو میخوام(پس سی)
    پست دومی که توی تاپیک فایلش بود واسه دانلود اما گویا خرابه ! باز نکرد واسم !
    ممنون
    تورنت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

بچه ها چه خبر از 2012 کی میاد؟

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

قسمت link faints رو که بلدی؟ با گرفتن L1 و یکی از شش جهت آنالوگ، یکی از شش دریبل تنظیم شده در link faints اجرا میشه. شما کاری که میکنی اینه که تو قسمت تنظیمات دکمه ی کیبورد جهت های آنالوگ رو هم تنظیم میکنی، حالا در قسمت link faints بازی، یکی از دریبل ها رو میذاری dive.
    ببخشید دوست عزیز قسمت link faints کجا میشه
    من از این قسمت دکمه های روی کیبرد رو تنظیم میکنم

حالا link faints کجاست ؟ و از کجا باید به تنظیمات دریبل و نکاتی رو که شما گفتید دسترسی داشته باشم ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یه سوال: توی مستر لیگ چیکار کنم این وضعیت بازیکنا اینقدر بنفش و آبی نباشه. رو به بالا باشه. آیا اگه تمام focus point ها رو مصرف کنم بازیکنا خسته میشند؟

=================
    ببخشید دوست عزیز قسمت link faints کجا میشه
    من از این قسمت دکمه های روی کیبرد رو تنظیم میکنم

حالا link faints کجاست ؟ و از کجا باید به تنظیمات دریبل و نکاتی رو که شما گفتید دسترسی داشته باشم ؟!
    اولا چرا جهت های آنالوگ رو تنظیم نکردی؟ اونارم تنظیم کن، آنالوگ راست رو فقط تنظیم کن، فکر کن مثلا آنالوگ راست سمت بالا رو تنظیم کنی روی کلید «K».منظورم اونیه که زیر کلید «A» هست در تصویر بالا.
    link faints نیز توی قسمتیه که قبل از بازی ترکیب میچینید. اون پایین، یکی از گزینه ها link faints است. شماره بعدی بازی داره میاد، شما هنوز link faints رو پیدا نکردی؟
    بعد که روی link faints کلیک کردی، یکی از preset ها مثلا preset1 رو انتخاب کرده، روی edit data کلیک کن. بعد روی یکی از گزینه ها مثلا right stick up بزن، اونجا لیست دریبل ها هست. یکی از اونا اسمش dive ـه. اون رو انتخاب کن. حالا شما باید توی بازی (L1+آنالوگ راست به سمت بالا) که روی کیبورد شما میشه x+K رو بزنی.

8. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اولا چرا جهت های آنالوگ رو تنظیم نکردی؟ اونارم تنظیم کن، آنالوگ راست رو فقط تنظیم کن، فکر کن مثلا آنالوگ راست سمت بالا رو تنظیم کنی روی کلید «K».منظورم اونیه که زیر کلید «A» هست در تصویر بالا.
    link faints نیز توی قسمتیه که قبل از بازی ترکیب میچینید. اون پایین، یکی از گزینه ها link faints است. شماره بعدی بازی داره میاد، شما هنوز link faints رو پیدا نکردی؟
    بعد که روی link faints کلیک کردی، یکی از preset ها مثلا preset1 رو انتخاب کرده، روی edit data کلیک کن. بعد روی یکی از گزینه ها مثلا right stick up بزن، اونجا لیست دریبل ها هست. یکی از اونا اسمش dive ـه. اون رو انتخاب کن. حالا شما باید توی بازی (L1+آنالوگ راست به سمت بالا) که روی کیبورد شما میشه x+K رو بزنی.

واقعا ممنونم دوست عزیز از توضیح کامل تون
    بلاخره تونستم با توضیح خوب شما دایو هم بزنم ولی هر دفعه داور زرتی بهم کارت داد
    نمیدونم حالا کلامن خیلی تابلو دایو میزنم یا اصلا هر دفعه دایو بزنی داور میفهمه یا شایدم اگر خیلی حرفه ای دایو کنیم داور اشتباه کنه کلا از دایو کردن تا حالا پنالتی گرفتید؟!

بعد یه سوال
    از همه اون دریبل ها فقط عملا 4 تا یا 8 تا شو میشه انتخاب کرد درسته ؟!!

بعد جهت های آنالوگ یعنی R حالا این جهت ها با رویروشون یعنی L چه فرقی داره نکنه منظور دریبل از سمت راست و چپ هست؟!!
    بعد یعنی دریبل از روبرو یا معنی دیگه ای میده ؟!

ببخشید من چون خیلی وارد این قسمت نشده بودم آشنایی با این قسمت ندارم
    ممنون میشم بنده رو یه راهنمایی کنید
    مرسی

10. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تمام این دریبل ها رو که در قسمت link faints میبینید میشه جوری دیگری هم انجام داد. وسط بازی استارت بزنید و برید commands list سپس به تب faints برید اونجا دستورالعمل اجرای هر دریبل رو نوشته، مثه فن های مورتال کمبت
    نمیدونم حالا کلامن خیلی تابلو دایو میزنم یا اصلا هر دفعه دایو بزنی داور میفهمه یا شایدم اگر خیلی حرفه ای دایو کنیم داور اشتباه کنه کلا از دایو کردن تا حالا پنالتی گرفتید؟!
    من امتحان نکردم، فکر کنم کلا اکثر موارد کارت میده.
    بعد جهت های آنالوگ یعنی R حالا این جهت ها با رویروشون یعنی L چه فرقی داره نکنه منظور دریبل از سمت راست و چپ هست؟!!
    نخیر. اگه دقت کنید توی link faints نوشته Right stick up یعنی فقط آنالوگ راست قابل تنظیمه. این که چپی ها چیکار میکنه رو از بچه های گیم پد بازِ باید پرسید.
    یعنی دریبل از روبرو یا معنی دیگه ای میده ؟!
    نه اصلا جهت آنالوگ توی اون دریبل ها معنای خاصی نداره. همینطوری هر کدوم رو که خواستی میزنی.

12. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو گرفتم که پچ Smoke Patch 3.6 رو هم به همراه داشت
    بازی رو توی سیستم دوستم که ویندوز XP داشت نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد.ولی رو سیستم خودم که 7 32 بیت هست تیک داره
    VGA 9500 GT ، CPU 5200 ، Ram 2GB
    کسی این مشکلو داشته!؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها من میخوام دریبل بدم بعضی اوقات دکمه هاشو میزنم دربیل میده بعضی وقتها هیچ کاری نمیکنه...چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •