تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1298 اولاول ... 1615616116516576586596606616626636646656717117611161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میگم کسی میدونه این طرح جدید چی هست گذاشتن؟
    توی سایت هیچی ننوشتن ولی توی پنل قسمت لیست تعرفه ها من شماره وارد کردم و سرچ زدم غیر از طرح زرین یه طرح دیگه به نام اینترنت کمپین 5Mbps-SME&SOHO گذاشتنتعرفه هم براش گذاشتن ولی ننوشتن سرعت چقدر هست و چه مشخصاتی داره قیمتاش هم ارزون نبود

2. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

طرح کمپینه که گذاشتن انگار این سری قراره به صورت اینترنتی هم ثبت نام کنن. و اینجور که به نظر میاد تا 5 مگ هم میدن ولی فقط باسه شرکتهاست انگار. فعلآ که ناقصه و هنوز راه ننداختنش
    Last edited by mamad24; 28-03-2014 at 18:29.

4. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سایت ورود به پنل چیه ؟

6. این کاربر از sa@te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

توی سایت هیچی ننوشتن ولی توی پنل قسمت لیست تعرفه ها من شماره وارد کردم و سرچ زدم غیر از طرح زرین یه طرح دیگه به نام اینترنت کمپین 5Mbps-SME&SOHO گذاشتنتعرفه هم براش گذاشتن ولی ننوشتن سرعت چقدر هست و چه مشخصاتی داره قیمتاش هم ارزون نبود
    کجا دقیقا؟ من چیزی ندیدم..

کاش منهدم بشه این مخابرات با این سایت فوق مسخره ش! خدایی هربار میرم تو این سایت از شکل و شمایلش حالم بهم میخوره دیگه طرح ویژه پیشکششون..
    همه جا دنیا برای ایام تعطیلی طرحهای ویژه میذارن مخابرات دزد ما برا بعد 13 به در تازه شاید بذاره! آخه یعنی یه میلیمتر قانون تو این مملکت نیست؟ یه جا نیست ما بریم چند نفری درخواست بدیم حداقل بررسیش بکنن و بعد بگن نه اصلا نمیشه!

8. این کاربر از sherlock_Holmes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من با آریا فون صحبت کردم ، گفتم چرا هر گیگ را کردید 5 تومن ؟ مگه زیر شاخه مخابرات نیستید ؟ مخابرات که چیزیو گرون نکرده

گفت دوست عزیز صبر کن مخابرات از 1 اردیبهشت گرون میکنه

10. این کاربر از sa@te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

عجب پفیوزایی تازه باید 20 درصد هم ارزون کنن اونوقت فکر گرون کردنشن. تو روز روشن دارن دزدی میکنن هیچ نهاد وامونده ای هم رو کارشون نظارت نمیکنه

12. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این طرح مال شرکتیه نه خانگی.

14. این کاربر از re0022 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

طرح کمپینه که گذاشتن انگار این سری قراره به صورت اینترنتی هم ثبت نام کنن. و اینجور که به نظر میاد تا 5 مگ هم میدن ولی فقط باسه شرکتهاست انگار. فعلآ که ناقصه و هنوز راه ننداختنش
    من تست نکردم ولی فکر کنم میشه ثبت نام کرد ولی هیچ توضیحی برا شرایطش نداده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کجا دقیقا؟ من چیزی ندیدم..

کاش منهدم بشه این مخابرات با این سایت فوق مسخره ش! خدایی هربار میرم تو این سایت از شکل و شمایلش حالم بهم میخوره دیگه طرح ویژه پیشکششون..
    همه جا دنیا برای ایام تعطیلی طرحهای ویژه میذارن مخابرات دزد ما برا بعد 13 به در تازه شاید بذاره! آخه یعنی یه میلیمتر قانون تو این مملکت نیست؟ یه جا نیست ما بریم چند نفری درخواست بدیم حداقل بررسیش بکنن و بعد بگن نه اصلا نمیشه!
    ایراد از خودمون هست نه از اونا من و شما هم جای اونا باشیم و با همچین مردمی طرف باشیم همین کارها رو میکنم شرایط رقابتی که تعطیل هست تو ایران گرون هم که میکنن هیچ کس صداش در نمیاد دیگه چی از این بهتر
    بارها گفتم اگه صدا در بیاد (نه یکی دو نفر) به راحتی جواب میده نمونه هم داشته ولی خوب پیگیری نمیکنم
    برا دیدن طرح هم توی صفحه اصلی پنل برو (وارد حساب کاربرت نشو) بعد توی تب ها یه قسمت هست به نام لیس تعرفه ها وارد اون شو و شمارت رو وارد کن و جستجو رو بزن بعدش دو تا طرح نشون میده یکیش همون زرین هست و یکیش این جدیده هست

این طرح مال شرکتیه نه خانگی.
    شما جای خاصی چیزی خوندی یا اینکه برا این میگی که وقتی موس رو روی طرح نگه داری اون توضیح کوچیک رو نوشته؟

16. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

تو سایت مخابرات اصفهان یه گزینه هست تماس با مدیر عامل خواستم برم از خجالت مدیر عامل در بیام که دیدم به هیجا نمیخوره خاک تو سر این مخابرات که سایتش مثل یه وبلاگ 2 سال به روز نشده میمونه. به این ایمیلشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید ببینید کسی هم جواب میده. خودشون که نوشتن تماس مستقیم با مدیر عامل ولی فک نکنم اصلآ کسی نگاه کنه به ایمیل های ما

18. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تو سایت مخابرات اصفهان یه گزینه هست تماس با مدیر عامل خواستم برم از خجالت مدیر عامل در بیام که دیدم به هیجا نمیخوره خاک تو سر این مخابرات که سایتش مثل یه وبلاگ 2 سال به روز نشده میمونه. به این ایمیلشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید ببینید کسی هم جواب میده. خودشون که نوشتن تماس مستقیم با مدیر عامل ولی فک نکنم اصلآ کسی نگاه کنه به ایمیل های ما
    من 6 ماه پیش ایمیل دادم جواب نداده هنوز
    عجب پفیوزایی تازه باید 20 درصد هم ارزون کنن اونوقت فکر گرون کردنشن. تو روز روشن دارن دزدی میکنن هیچ نهاد وامونده ای هم رو کارشون نظارت نمیکنه
    اگه اینجوری باشه من حاضرم 300 تومن خرج تجهیزات وایرلس بکنم ولی از مخابرات نگیرم دیگه
    Last edited by zxzxcvcv; 29-03-2014 at 11:49.

20. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •