اون مرحله هستش
تو میخوای با مردم دوئل کنی ...
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اون مرحله هستش
تو میخوای با مردم دوئل کنی ...
به اون شهري كه باهاشون NAP هستن حمله كردم با يكي از كله گندهاش دوئل كردم و بردمش. ولي تا اون جايي كه من مي دونم فرق nap با aliiesاينه كه توي NAP ما فقط به هم قول ميديم به هم ديگه حمله نكنيم و اگه كسي به يكي از ما حمله كرد طرف مقابل الزامي براي كمك نداره. به همين خاطر اصلا انتظار نداشتم اونها واكنش بدن.
عزیز دل nap یعنی متحد ...
اگه به یکیشون حمله بشه 2 تایی میان بقیرو اسفالت میکنن
خب پس Allies يعني چي؟
الان پک کارش خیلی خوبهشوخی می فرمایید
منظور از پک الان اکانت های سام + چند نفر دیگه است؟
Dodging ت چنده مگه که اینقدر راحت می خوری؟پنج شش نفر كله گنده همزمان بهم حمله كردن پاس اوتم كردن. يه نگاه به اين ها بنداز:
رنک 1 و دوستی؟ين نكته رو هم بگم كه همهي اين ها از اون شهر چينيه بودن. فكر كنم اين به معناي آغاز جنگه.
مگه قرار نبود با اونها دوست بشيم؟
من دیشب دیدمش بعد از آپدیت. احتمالا چیز هایی که توانایی دیدنش رو نداری اینجوری نشون می ده. یعنی مثلا تو هیچ استوری ندیدی. یا لولت نرسیده بهشاقا برای من هم همین مشکل وجود داره
برین اکانت khiar رو ببینین
یه چند تا جنس کم رنگ داره !!!
توی فروم وست چیزی در این مورد مطرح نشدش ؟
چند نه ئو چندین نفر !!منظور از پک الان اکانت های سام + چند نفر دیگه است؟![]()
یکی بره مترجم رو صدا بزنه : دیمن دیشب دیدمش بعد از آپدیت. احتمالا چیز هایی که توانایی دیدنش رو نداری اینجوری نشون می ده. یعنی مثلا تو هیچ استوری ندیدی. یا لولت نرسیده بهش
5dodging ت چنده مگه که اینقدر راحت می خوری؟
با لباس 8
يه نگاه بنداز از هر كدومشون چند تا كم كردم بعد بگو نهايتن 50 تا كم ميشه. خودت نمي توني خيال نكن بقيه هم نمي تونن.چجوری تونستی الان که نهایتان 50 تا دمیج کم می شه ازت پاس اوت بشی؟؟
چجوري ميشه رفت و از يه شهر خريد كرد؟
این آپدیت جدید جز اینکه گند زد به همه چیز کاره دیگه ای هم کرد؟
اقا شما چرا انقدر سوال های بیخود میپرسی ؟ : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)