من در مورد عربي چنين نظري دارم
ذيست شناسي رو هرجا مشكل داشتي اذ shabeshagega بپرص![]()
من در مورد عربي چنين نظري دارم
ذيست شناسي رو هرجا مشكل داشتي اذ shabeshagega بپرص![]()
کسی میدونه این کتاب فیزیک پیش 1 خیلی سبز جلد2 کی قراره بیاد؟؟؟؟؟
سلام
خوبید؟
یه سوال میشه یه کتاب زیست بهم معرفی کنی که امده باشه مطالبی رو که در یک رابطه هستن رو با هم اورده باشه و توضیح داده باشه؟
از نظر وقت و ضریب اشتباه تو شمارش تکواژ و واژه ها چی، می ارزه؟ مخصوصا این که سوال های زبان فارسی چند سال گذشته هم از نظر بخش ساختمان فعل و هم از نظر شمارش تکواژ ها غیر استاندارد بودند !
به هر حال این نظر من بود ...
من زیست سبز پیشش رو یه نگاه سریع بهش انداختم ! متاسفانه کتاب پر از شکل های الکی هست که به تفهیم مطالب نه تنها کمکی نمی کنه بلکه احساس میکنی فقط واسه افزایش حجم کتاب این عکس ها رو گذاشتند. مثلا عکس های بزرگ آلفرد والاس، داروین، کاریکاتور های الکی، استاد شهریار!، لامپری نیم صفحه ای! و خیلی موارد دیگه که یادم نمیاد ! (فقط عکس بنجامین فرانکلین، محمد حسین بنان و فیدل کاسترو رو کم داره !) این که نشد کتاب ... !
Have fun ...
Last edited by Ali™; 06-12-2010 at 20:05.
سلام دی ماه میاد.
سلام برادر امیر
به نظرت تو همیشه نمی نالی؟
امیر جون ببین یه بخش هایی داره که زده ترکیب بعد جلوش توضیح داده و اون موضوع رو با سال سوم و دوم وپیش ترکیب کرده .
یه بخش هایی داره که زده حاشیه که اصلا ربط به کتاب درسی نداره و برای بیشتر بدانید خودته و شاید باعث بشه بعضی چیز ها رو بتونی با خوندنش بهتر درک کنی
یه بخشی داره به نام مفهوم اون خیلی مهمه چون بعضی چیزا هست که تو کتاب درسی نمیشه درست فهمیدش و دکتر های نصری اومدن اون رو برات باز کردن تا درک کردنش برات راحت بشه.
بعضی از عکس هایی که تو کتاب هست برای بیشتر بدانید هستش در ضمن اون عکس ها باعث میشه زمانی که داری کتاب رو میخونی از صفحه های سیاه و سفیدش خسته نشی!
موفق باشی امیر جون
انتشارات خیلی سبز زیست سال دوم و پیش یکش با درسنامه هستش که اومده ترکیب ها رو گفته و بعضی موضوعاتی که درست نمیشه درکش کرد رو باز کرده برات تا خوب بفهمیش. اما کتاب های سال سومش و پیش 2 این انتشارات درسنامه نداره.
موفق باشی
Last edited by lmohsen; 06-12-2010 at 21:21.
کسایی که هنوز توی نظرسنجی دین و زندگی شرکت نکردن تا امشب بیشتر نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من یه خواهش از شما دارم در مورد فیزیک
من درصدای فیزیکم همش بین 25 تا 30 هستش چی کار کنم فیزیکو بهتر بفهمم بیارمش بالای 60 کمک
یه سوال دیگه هم دارم در مورد ریاضی من الان درصدای ریاضیم بین 50 تا 60 هست راستی اینا درصدای قلمچیم هست چی کار کنم چه جوری بخونم که بیاد بالای 80؟
خیلی نوکرم مرسی
راستی فیزیک پیشو از رمزینه میخونم چون مولفش پیش معلمم بود
خوبه؟
سلام داداش
ونکاله معلمتون بوده.ایول کاشکی ما هم از این معلم ها داشتیم.
من کل معلم فیزیکامون باطل بودند.سوال کنکور میدند تبخال میزدند.
من کل پایه و پیش رو از رو رمزینه می خونم.عالیه کتابهاش ترکونده.اگه ونکاله رو دیدی ازطرف من ازش تشکر کن!!
ببین من کار خیلی خاصی نمیکنم.
اول رمزینه رو کامل میخونم(شخم میزینم.)بعد کتاب درسی تمام تمرینات و فعالیت . آزمایش و... همه رو کامل میخونم.بعد هم تست گاج.
تو کنکور 89 هم که میدونی خیلی سخت بود من 39 زدم تو گزبنه 2 هم حدود 60-70 می زنم.
چون تجربی هستی در مورد راضی تجربی چیزی نمیدونم.
ولی حتما کتاب درسی رو بخون.
سلام دستت درد نکنه
اره ونکاله معلمم بود البته پارسال که پیش بودم الان که دیگه پشت کنکوریم
دستت درد نکنه بابت راهنمایی راستی از برنامه هم عکس گرفتم واست اپش میکنم![]()
کتاب فیزیک که روون توضیح داده باشه و ساده برای پیش؟ تست هاش اصلا مهم نیست. برای نصف پیش ۱ خیلی سبز مصلایی دارم ولی خب نصف دیگش نیومده هنوز. این اندیشه سازان ساده توضیح داده ؟ (اگه گیر بیارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)