تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1138 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671711761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حرف مصرف شد منم یه چیزی بگم نوای من یا همون ببر سفیدم تو شهر ۱۷ تا۱۸ میسوزوند تا اینکه یه تععمیر کار کاربراتورمخصوص آمریکایی پیدا کردم البته قبلا به خیلیها مراجعه کرده بودم ونتیجه نداشت اما واقعا این یکی استاد کاربراتوره گفت ۹۰تومان میگیرم مصرف شهر را میارم رو ۱۱الی۱۲وجاده۱۰ البت هبه شرط ضمانت که اینجور که میگه بشه خدا خیرش بده توجاده کیلومتر گرفتم۹/۵وتوشهر۱۱//۵الی۱۲سوزونده به هیچ عنوان هم قدرت وشتاب موتور را کم نکردالبته گفت اگه بخوای مصرف جاده را میکنم۸اما کمی شتاب ماشین را میگیره خودم قبول نکردم الانم با کولر توشهر۱۳ تا ۱۳/۵ مصرف میکنه خدا برکتش بده کارش حرف نداشت
    بهنظرم اگه تو شهرهای دیگه هم هستید ارزش داره یه سر بیایید اصفهان تا مصرفتون را درست کنه البته یه نصف روز داشت رو کاربراتور کار میکرد تا اینجور شد

2. 8 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود.
    در مورد مصرف نکته ای که وجود داره این هست که چون شهرهای محل زندگی دوستان از نظر ترافیک دارای شرایط متفاوتی هست نمیشه زیاد به ارقام داخل شهر تکیه کرد.
    چون شهر محل زندگی خودم تنها 40 هزار نفر جمعیت داره طبیعی هست که ترافیکی هم نداریم اما دوستان تهرانی با ترافیک وحشتناک مواجه هستند.
    اما در بیرون شهر من با نوای دوستم که مدتی دستم بود تست کردم مصرف بین 12 تا 13 بدست اوردم.
    ------
    راستی علی اقا کاربرات کانتیننتال رو باز کردم اونطوری که فکر میکردم پیچیده نبود حتی به نظر از کارب نوا خوش دست تر بود.کارب نوا چون کوچیکه همه قطعاتش هم ریزه میزه و ظریف هست اما این کارب خیلی توو دست هست.
    ازش عکس گرفتم.الانم تووو تشت تینر 20000 خوابیده تا فردا شب که اگه قسمت بود فردا شب ردیفش کنم.
    عکس های قبل و بعد از شستشو رو میزارم حتمن.
    راستی دلیلی فلوت کردن کاربرات هم مشخص شد.
    خاری که نگه دارند پمپ شتاب بیه اون پایه بود یه جایی گیر میکرد و وقتی پمپ بالا می اومد همونجا گیر میکرد و پیاله هم پر از بنزین میشد و بعدش هم فلوت.

4. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حرف مصرف شد منم یه چیزی بگم نوای من یا همون ببر سفیدم تو شهر ۱۷ تا۱۸ میسوزوند تا اینکه یه تععمیر کار کاربراتورمخصوص آمریکایی پیدا کردم البته قبلا به خیلیها مراجعه کرده بودم ونتیجه نداشت اما واقعا این یکی استاد کاربراتوره گفت ۹۰تومان میگیرم مصرف شهر را میارم رو ۱۱الی۱۲وجاده۱۰ البت هبه شرط ضمانت که اینجور که میگه بشه خدا خیرش بده توجاده کیلومتر گرفتم۹/۵وتوشهر۱۱//۵الی۱۲سوزونده به هیچ عنوان هم قدرت وشتاب موتور را کم نکردالبته گفت اگه بخوای مصرف جاده را میکنم۸اما کمی شتاب ماشین را میگیره خودم قبول نکردم الانم با کولر توشهر۱۳ تا ۱۳/۵ مصرف میکنه خدا برکتش بده کارش حرف نداشت
    بهنظرم اگه تو شهرهای دیگه هم هستید ارزش داره یه سر بیایید اصفهان تا مصرفتون را درست کنه البته یه نصف روز داشت رو کاربراتور کار میکرد تا اینجور شد
    سلام
    پیش کی بردید؟

========
    =======
    محسن جان شما لینکلن دارید؟عکس چیزی بزار حال کنیم.

======
    جناب کامارو.
    من فکر میکنم نوای شما توی شهر زیاد میسوزونه.تازه مال شما دنده ایه.
    ولی توی جاده خوبه.
    ایمپالا من توی شهر با رانندگی متوسط و بدون بار با بنزین سوپر صدی 16-17 میسوزوند.(دسته بالا گفتم)
    با ایمپالا گاز کش تهران میرفتم 400 کیلومتر 60 لیتر میسوزوند.
    تازه به نظرم مصرف ایمپالا تو جاده بیشتر از شهرش بود.چون دفشم 12 بود و تو جاده بهش زور میومد.
    با بلیزر اصفهان تا تهران 75 تا میسوزوند.
    Last edited by mohamad.hejazi; 14-07-2013 at 00:28.

6. 9 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مصرف شهر 11.5 واقعا عاليه! بخصوص با كولر كه 13 بشه يعني چيزي حدود مصرف ماشين من توي خارج شهر اونم بدون كولر.متاسفانه اهواز تعميركار كاربراتور درست و حسابي نداره و براي ماشينهاي متداولي مثل پرايد و يا حتي پيكان هم كار خاصي بلد نيستن.
    مصرف ماشين من براي شهر كه واقعا زياده، و ميدونم مشكلي توي كاربراتور هست كه متوجه نشدن، هرزمان هم كه ميگم سوزن و ژيگلور ديگه بذاريم، ميگن نه همين اصليه و خوبه و كمتر بشه سرسيلندر ميسوزه. اما من فكر ميكنم اينجوري نيست و اينكه ماشين با مصرف استاندارد خودش كار بكنه( 14 يا 15 ليتر) خواست عجيب و زيادي نيست و مشكلي براي موتور بوجود نمياد،
    البته من قبلا هم در مورد كار تميز كاربراتورسازهاي اصفهان شنيده بودم، اما اين يكي خيلي جالبه، اما به شرطي كه واقعا از قدرت و توان و كيفيت ماشين كم نشه، بخصوص مشكلي براي گرم كردن موتور و سوختن سوپاپ بوجود نياد، چون يكي از كارهايي كه بنزين انجام ميده( قبل از احتراق) خنك كردن بخشي از قطعات درگير با حرارت انفجار سوخت هست، مثل سوپاپهاي دود و هوا، سر شمع و تاج پيستون.
    مسئله ديگه تفاوت فشار هواي موجود در شهرهاي مختلف هست كه بخشي از تنظيم رو بهم ميزنه و در واقع هر كاربراتوري بايد براي همان شهري كه ماشين هست تنظيم بشه، كه فكر ميكنم اين تنظيم بيشتر مربوط به دور آرام و پيچ كفي كاربراتور باشه تا قطعات داخل،
    كلا مصرف داخل شهر رو با چندبار اندازه گرفتن ميشه متوجه شد و فقط قضيه يكبار و دوبار نيست، الان حدود يكسال بيشتره كه من هر دفعه بنزين ميزنم، مصرف رو چك ميكنم و دقيقا بازهم به همين مصرف 18.5 ليتر ميرسم، فقط يكبار به 16 رسيد كه فكر كنم بنزين سوپر زده بودم، اما يكبار ديگه كه سوپر زدم مصرف به 24 رسيد!
    ظاهرا بنزينهاي سوپر مشكلات بيشتري نسبت به معمولي دارن( از نظر سطح كيفيت و توليد) و شايد اون دفعه كه مصرف 16 شده بود، كيفيت بهتر شده بوده و براي 24 ليتر مصرف، كيفيت هم كم شده بوده.
    جناب محسن، خوشحالم كه تونستيد كارب رو خودتون سرويس كنين، كار كمي نيست و فكر كنم توي اين قسمت واقعا دارين استاد ميشيد

كلا من يك حساسيتي به كاربراتور دارم، و هروقت دست زدم يه جورايي فاجعه درست شده!!! شايدهم توي اين قسمت بدشانسي دارم..!!
    Last edited by camaro lt; 14-07-2013 at 00:45.

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با نوای قبلیم که در حد صفر بود تو تهران و با ترافیک سنگین حداکثر 17 لیتر مصرف میکردم و در جاده با سرعت 90 کیلومتر 10 لیتر(نوای اتومات )

با این یکی از وقتی اتومات شده اندازه نگرفتم ولی وقتی دنده ای بود با وضعیت نه چندان مناسب فنی حدود 15 لیتر در شهر و 10 لیتر در جاده مصرف میکرد.
    کلا کاربراتور همینطوره و مصرف سوختش بالاس.
    راستی شنیدم کادیلاک های انژکتور که اپشنهای سالم دارن سیستمی دارند که مصرف سوخت رو مدیریت میکنه و در مواقعی سوخت رو فقط به 4 یا 6 سیلندر میده و در مواقع لازم به 8 سیلندر!!ایا درسته

10. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس كاربراتور قبلي ماشين شما مصرف خوبي داشته، و مشخصه خرابي موتور در حد روغن سوزي چندان تاثيري در مصرف نداره. مشكل اون كارب قبلي دقيقا چي بود كه عوض كرديد؟
    ماشينهاي امروزي كه خيلي در مورد مصرف سوخت پيشرفت داشتن، و تا جايي كه من ديدم، نمونه اي مثل كاپريس كلاسيك اواخر دهه 80 تا اوائل 90 كه در ايران پيدا ميشه، مصرف در حد 13 ليتر در شهر داشتن( با سيستم نيمه انژكتور و يا اصطلاح آلماني اون بوخاخ ، البته اگر سالم مانده باشن) . از اون بهتر گويا فورد كراون ويكتوري است كه با قدرت و شتاب بالاتر مصرف مشابه كاپريس داره و بخاطر استهلاك كمتر ، در سرويس پليس آمريكا و كانادا و به عنوان تاكسي طرفدار زيادي داره.
    اما در مورد قطع سوخت به چند سيلندر براي كمتر شدن مصرف، فكر نكنم چنين چيزي باشه چون همين قطع سوخت و از كار افتادن چند سيلندر، خودش باعث بيشتر شدن مصرف ميشه و فشار كاري بيشتري روي سيلندرهاي باقي مانده ميندازه ، بجز لرزش و گرم كردم موتور كه شايد اونهم به نوعي حل شده باشه.
    تنها موردي كه تقريبا اينجوري بود، اگر اشتباه نكنم، نمونه اي از يه كاديلاك يا فورد مربوط به دهه 30 ميلادي ميشد كه موتور 8 سيلندر داشت( شايد هم 12 سيلندر!) و با كشيدن اهرمي سوخت به نيمي از سيلندرها قطع ميشد و موتور با نيمه ديگه سيلندرها، كار ميكرد، اما موفقيت خوبي پيدا نكرد چون سيستم پيچيده و ناكار آمدي داشت.
    الان بيشتر روي تنظيمات سوپاپ خيلي كار شده و با سيستمهاي مديريت هوشمند تنظيم سوپاپ در لحظه كه بعضي از ماشينهاي داخل كشور هم دارن( وارداتي مثل تويوتا) مصرف اونها پايين و قدرت و شتاب بالايي دارن. اگر ديده باشيد كنار بدنه بعضي از مدلهاي تويوتا وانت جديد مثل هايلندر يا تويوتا كمري علاماتي مثل V V T I زده شده كه مخفف انگليسي Variable Valve Timing with intelligence
    است.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محسن جان شما لینکلن دارید؟عکس چیزی بزار حال کنیم.

.
    قابل شمارو نداره محمد جان.عکس ماشینو فقط همین جا میزارم چون دوستان این فروم همشون گل هستند.اما متاسفانه در فروم های دیگه.....بیخیال.

جناب محسن، خوشحالم كه تونستيد كارب رو خودتون سرويس كنين، كار كمي نيست و فكر كنم توي اين قسمت واقعا دارين استاد ميشيد

كلا من يك حساسيتي به كاربراتور دارم، و هروقت دست زدم يه جورايي فاجعه درست شده!!! شايدهم توي اين قسمت بدشانسي دارم..!!
    نه اقا استاد کیه.یادم نمیره همه اینارو از شما یاد گرفتم.وگرنه من کجا و کاربرات باز کردن کجا.راهنمایی های شما باعث شد که برای اولین بار کارب نوا رو باز کنم یه جورایی ترسم ریخته.با بلاهایی که مکانیک ها و .... سر ماها اوردن نتیجه گرفتم اگر قرار باشه من هزینه کان و کارو بدم دست دیگران تا برام خرابکاری کنن خودم همون کارو دست میگیرم بدون هزینه .خراب هم شد دلم نمیسوزه حداقل چیزی که عایدم میشه تجربه هست.
    ایشالا کارب کانتیننتال رو بستم نتایجشو میزارم.امروز هم عکسای تمیز شدشو میگیرم و ایشالا توو یه پست مناسب همشونو اپلود میکنم.
    ------------------------
    من معمولن از اکتان بنزین استفاده میکنم اما چون کیلومتر ماشینم کار نمیکنه نمیتونم تست مصرف بنزین بگیرم.اکتان تقریبن 3 تا 4 پوینت عدد اکتان بنزینو میبره بالاتر.
    اما از وضع بنزین های کشور و کیفیت فوق العاده پایینشون هر چی بگیم کم گفتیم که این معضل علاوه بر خرابی خودرو ها باعث ایجاد بیماری های سخت مانند سرطان و ... در کشور شده.
    بله نظرم برای نوای اتومات با این وضع بنزین مصرف 12 در جاده خوبه و منطقیه.مصرف شهر هم بستگی به ترافیک داره.
    من نظر شخصیم این هست با توجه به کیفیت پایین بنزین کشور نباید بیش از این انتظار داشت و دستکاری زیادی کاربراتور منطقی نیست.وقتی موتور ماشین صاف و بدود دود و خام سوزی کار میکنه و شتاب و قدرت خوبی هم داره دیگه نباید بهش دست زد.فوقش این هست که 1 لیتر بیشتر بسوزونه که اونم مربوط به کیفیت بنزین ها میشه.

14. 9 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آدرس این تعمیر کار کاربراتور اصفهان خیابان نشاط اسم طرف امیر شیرازی.به نظر من ترافیک شهرهای مختلف یا فشار هوای شهرها تفاوتی در حد یکی دو لیتر تو مصرف داشته باشه مثلا ترافیک اصفهان دست کمی از تهران نداره ولی من تو شهربا کولر ۱۳ سوزوندم حتی بیشتر شبها هم کولرم روشنه

16. 7 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آدرس این تعمیر کار کاربراتور اصفهان خیابان نشاط اسم طرف امیر شیرازی.به نظر من ترافیک شهرهای مختلف یا فشار هوای شهرها تفاوتی در حد یکی دو لیتر تو مصرف داشته باشه مثلا ترافیک اصفهان دست کمی از تهران نداره ولی من تو شهربا کولر ۱۳ سوزوندم حتی بیشتر شبها هم کولرم روشنه

18. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dmk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاربراتور قبلی چون روی موتور قبلی هم سوار بود و اون موتور با گاز کار کرده بود بسیار مستهلک بود و سیلندر پمپ شتاب اون گشاد و خط دار شده بود.علاوه براون تعدادی از پیچهاش هرز شده بودن از جمله مهره ی ورودی کارب.سوزن و ژیگلور غیر اصلی روش نصب شده بود و ساساتش هم خراب بود و گاز برقیش هم قطع بود.
    البته ما یه 405 tu5 هم داریم و با اون مصرف خیلی خوبی رو تجربه کردم و نمیشه گفت بنزین بی تاثیره ولی تاثیر اون روی مصرف نباید اونقدر هم زیاد باشه.مثلا از تهران تا مشهد باهاش رفتیم و جاهایی هم کولر روشن بود و صدی 5.5 لیتر مصرف کرد.البته اینکه بنزین رو از چه شهری میزنید هم خیلی موثره و من از یه پمپ بنزین تو منطقه 1 تهران بنزین میزنم و کیفیت نازلها و پمپهاش (امریکایی) عالیه و کیفیت بنزینش هم خیلی خوبه. همون باری که مشهد رفتیم تو برگشت که تو مشهد بنزین زدیم مصرف هم بیشتر بود!!
    یکبار هم با شورلت رفته بودم سمت غرب کشور و اونجا بین راه رفتم یه پمپ بنزین داغون و 40 تا بنزین زدم و وقتی بنزین زدم شک کردم که چرا اینقدر زود 40 تا بنزین رفت تو باک ولی خیلی دقت نکردم.
    بعد از طی 200 کیلومتر اون 40 تا بنزین تموم شد و فهمیدم که اصلا از اول 40 لیتر خالی نشده تو باک و شاید 20 لیتر بنزین زدم و دستگاه شمرده 40 لیتر.
    خلاصه مهمه که از کجا بنزین میخرید و ممکنه اصلا بنزینی که خالی میشه تو باک خیلی کمتر از عددی باشه که دستگاه نشون میده و این دستگاهها هم عمری دارن و پس از مدتی دقتشون رو از دست میدن و باید تعویض بشن ولی چون به نفع جایگاه دارها هست و نظارتی هم روشون نمیشه دستگاهها همینطور کار میکنن و به مردم ضرر میزنن.

محسن جان عجب ماشین قشنگیه ماشالله.
    به طور همزمان پونتیاک هم دارید یا فروختیدش؟

Last edited by MJ1970; 14-07-2013 at 13:53.

20. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •