کیفیت یعنی این:
سافاری:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کیفیت یعنی این:
سافاری:
![]()
برای خود منم همین طوره با این قرتی نت ماکس نباید زیاد انتظار داشت!!! 1 ماه دیگه تموم میشه دورم. میرم یه جایه دیگه![]()
منم آخر این دوره میرم صبا.(اگه تا اون موقع افت نداشته باشه.)
مثل اینکه من هر چقدر بیام اینجا بدی های صبانت رو بگم همه عاشق صبانت میشن
اقا من نمیدونم سرعت شما هم مثل من زیاد میشه یا نه هااااااااا
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
1:من هم وقتی میخواستم صبانت بگیرم تو سایتش منطقه من رو ساپورت نمیکرد ولی وقتی زنگ زدم پرسیدم گفت که ساپورت میکنه
2:بین 3.2تا4.5 گیگ
البته اگه شرایط عالی باشه یعنی اگه شرایط بد باشه حداقل 3 گیگ میزنه ولی اگه نرم افزار دیس کانکت ها رو به موقع وصل بکنه تا 4 گیگ میتونم دانلود کنم
البته تا ساعت 7.45 دقیقه که 45 دقیقه اضافه میشه
براي اينكه login نشدي اما اگه login شدي و چيزي نميبيني در اون لحظه پينگ سايت speedtest خيلي بالاست و مشكل به isp شما برميگرده
ياد اون دختره افتادم تو قهوه تلخ كه هي ميگفت: فلان چيز ميخواهيد فقط فلان چيزِ فرانس!!!
حسين جان كاملا با شما موافق هستم اينترنت ميخواهيد فقط اينترنت كره جنوبي!!! چيزي كه ما در ايران به اسم اينترنت ميشناسيم در كره جنوبي فكر نكنم كسي اصلا تجربه ش كرده باشه. بنظر من بزرگترين شكنجه براي يك كره اي اينه كه 1 روز محكوم به استفاده از اينترنت در ايران بشه، قطعا به نكرده هاش هم اعتراف ميكنه
+
آخرين كشور گابن بود كه اگه اشتباه نكنم در غرب آفريقا قرار داره.
Last edited by urumchi; 27-05-2011 at 20:46.
براي كسب اطلاعات بيشتر با جزئيات دقيق به سايت زير مراجعه كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعيت سرعت دانلود و آپلود به تفكيك شهرهاي ايران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 27-05-2011 at 20:54.
من هم وقتی که با ایرانسل یا میومدم اول لود میشد بعد غیب میشد بعد از چند ثانیه دوباره لود میشد
ماکس نت بیش از حد ظاهرا افتضاحیده
مال منم بعضی وقتها تستها را لود نمیکنه
منظور من 2.8 بود که 28 شد :ی
البته فکر کنم صبا پر سرعت ترین شرکت ارائه دهنده نت در ایران هست
Last edited by golmohammadi; 27-05-2011 at 21:02.
سرعت بهتر با پینگ بهتر
در ایران نیست
فقط تو تبریز
اگه برید توی تاپیکش میبینید که همه ازش ناراضی هستن و برای 512 اونها حتی 100 هم دانلود روزانه نمیدن
شبانه هم به زور 40
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)