تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1045 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671711761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سه عدد فصل، سه عدد سکشن، سه عدد هدر با نوشته های متفاوت
    در ورد 2007 من هم مشکل داشتم، گاهی درست کار می کرد و گاهی نمی شد! نمی دونم چرا، فقط میدونم که شانسی می شد! برای همین هم به ورد 2003 پناه آوردم! تو 2003 دقیق کار انجام میشه. حتی زدن شماره صفحه تو قسمت هیدر هم، تو 2003 خیلی راحت تره. حالا که شما سکشن بندی هم کردی، تو 2003 :
    رو قسمت هیدر کلیک کن، داخل فضای ایجاد شده اسم فصل رو بنویس. فکر می کنم به احتمال 100% دیگه اشتباه نشه و فقط برای اون سکشن، اون عنوان ایجاد بشه.
    البته گفتم که تو 2007 هم میشه ولی شانسیه و من علتش رو نمی دونم.
    تو کامپیوترتون می تونید هر دو ورد رو داشته باشید، فقط موقع نصب ، اولش از شما می پرسه که جایگزین قبلی بشه یا نه، که شما باید بگید نه تا هر دو رو داشته باشید.
    موفق باشید

2. این کاربر از fery_fm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام.چه جوری میشه تنظیم کرد اعدادی که تایپ می کنیم فارسی زده بشه نه انگلیسی؟(word 2007).راستی برای پاورقی ctr+alt+f رو زدم ولی نشد.
    ممنون.
    در قسمت word option برین به قسمت advanced بعد در numeral بهتره که context رو انتخاب کنید تا هم بتونید اعداد فارسی بزنید و هم اگه فرمولی دارید به انگلیسی بزنید. اگه hindi رو انتخاب کنید فقط می تونید فارسی بزنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

» یه چندتا سکشن دارم. می خوام این سکشن ها رو با هم یکی کنم چطوری؟؟ خواهش میکنم یکی جواب بده

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

» یه چندتا سکشن دارم. می خوام این سکشن ها رو با هم یکی کنم چطوری؟؟ خواهش میکنم یکی جواب بده
    به تب View برین و Draft رو انتخاب کنین و قیل از سکشن ها کلیک کنین و Delete رو از روی کیبورد بزنین

6. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

MIG

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من چند تا خط تیره پشت سرهم کشیدم اما وقتی اینتر را زدم یک خطی افقی درست شد حالا می خوام اونا پاک کنم هر کار می کنم پاک نمیشه باید چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من چند تا خط تیره پشت سرهم کشیدم اما وقتی اینتر را زدم یک خطی افقی درست شد حالا می خوام اونا پاک کنم هر کار می کنم پاک نمیشه باید چی کار کنم؟

برید رو خط مور نظر و No border رو از جایی که تو عکس نشون دادم, بزنید.

9. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    اگه منظورتون Compare هست که فقط میشه دو فایل ورد رو با هم مقایسه کرد و مطالب تکراری رو پیدا کرد...
    ولی برای یه فایل میشه از Ctrl + F استفاده کرد.
    درود ،

سپاس از توجه تان ، راستش نه ...

اگر درخاطرتان باشد امکانی در ورد 2003 وجود داشت که به طور میانبر در پنجره ی taskPane بود ، فکر کنم به نام File Search که با انتخاب آن می توانستیم عبارتی را بنویسیم و با کلیک بر روی دکمه ی جستجو ، لینک تمام فایل های وردی که در متن آن ها آن عبارت خاص وجود داشت ، به عنوان نتیجه ی جستجو لیست می شد.
    هم چنین امکان گزینشی کردن نتایج جستجو (محدوده ، زمان و ... ) وجود داشت .

می خواهم بدانم این امکان در ورد 2007 وجود دارد؟ و اگر هست چه گونه باید آن را فعال ساخت ؟

سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشکل ،کمک

آقا من چند روز پیش متوجه شدم یه مشکل عجیب دارم آفیس 2007 دارم و یه روز که خواستم word رو باز کنم یه صفحه سیاه کوچیک باز شد و ورد نیومد.بازم امتحان کردن همون شد.در صوریکه بقیه نرم افزار ها مثل اکسل و پاورپوینت به خوبی کار می کرد.خواستم uninstall کنم ارور داد ولی نصفه نیمه پاک کرد و کلا آفیس پر شد!!!
    سی دی انداختم دوباره نصب کنم،نشد ورد 2010 دانلود کردم ارور داد.نمی دونم چه اتفاقی افتاده کا رواجبی هم دارم.به شدّت ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه neon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    کره زمین

14 سوالکحذف کلمات تکراری در یک متن؟

چطوری کلمات تکراری در یک متن رو در آفیس حذف کرد به طوری یکی از اونها بمونه مثلا اگر سه تا "علی" بود دو تا از اونها حذف بشه؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چطوری کلمات تکراری در یک متن رو در آفیس حذف کرد به طوری یکی از اونها بمونه مثلا اگر سه تا "علی" بود دو تا از اونها حذف بشه؟
    سلام
    با Ctrl + H صفحه Replace رو باز کنید.تو کادر Find what کلمه مورد نظر رو بنویسید و کادر Replace with رو خالی بزارید.
    بعد Find next رو بزنید و اولین کلمه رو حذفش کنید و بعد Raplace all رو بزنید.

14. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •