تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1126 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671711761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام. اقا من یه هارد اکسترنال adata 500 gb دارم .. امروز وصل کردم به کامپیوتر اما کامپیوتر اونو نمیشناسه و فقط چراغ هارد روشن میشه... مشکل از کجاست؟ ایا هاردم سوخته؟ :( و اگه سوخته باشه میشه تعمیرش کرد اطلاعاتش مهمه اما بیشتر از اطلاعات درست شدن خود هارد که واسم اهمیت داره... ممنون میشم یکی جوالم بده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا لینک دانلود یا نام کاملش رو بدین
    acronis disk director home

سلام. اقا من یه هارد اکسترنال adata 500 gb دارم .. امروز وصل کردم به کامپیوتر اما کامپیوتر اونو نمیشناسه و فقط چراغ هارد روشن میشه... مشکل از کجاست؟ ایا هاردم سوخته؟ :( و اگه سوخته باشه میشه تعمیرش کرد اطلاعاتش مهمه اما بیشتر از اطلاعات درست شدن خود هارد که واسم اهمیت داره... ممنون میشم یکی جوالم بده
    سلام .
    برنامه disk management را اجرا كنيد و تصوير آنرا در اينجا بذاريد . براي اجراي اين برنامه روي my computer راست كليك كنيد و سپس manage را انتخاب كنيد و به قسمت disk management برويد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام .
    برنامه disk management را اجرا كنيد و تصوير آنرا در اينجا بذاريد . براي اجراي اين برنامه روي my computer راست كليك كنيد و سپس manage را انتخاب كنيد و به قسمت disk management برويد .
    متوجه نشدم که هارد باید وصل باشه disk management اجرا کنم یا نه؟ این تصویر بدون وصل بودن هارد اکسترنال : اگه لازم هارد رو وصل کنم هم بگید ممنون

ویرایش: با وصل کردن هارد اکسترنال هم همین تصویر نشون داد :(
    Last edited by shoyo; 29-04-2013 at 13:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام .
    متوجه نشدم که هارد باید وصل باشه disk management اجرا کنم یا نه؟ این تصویر بدون وصل بودن هارد اکسترنال : اگه لازم هارد رو وصل کنم هم بگید ممنون

اینم تصویر با وصل بودن هارد اکسترنال :

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارتيشن مورد نظز unallocated شده . ببينيد ميتونيد با acronis recovery expert پارتيشن unallocated شده رو ريكاوري كنيد !؟
    توجه كنيد كه acronis recovery expert جزئي از برنامه acronis disk director home هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پارتيشن مورد نظز unallocated شده . ببينيد ميتونيد با acronis recovery expert پارتيشن unallocated شده رو ريكاوري كنيد !؟
    توجه كنيد كه acronis recovery expert جزئي از برنامه acronis disk director home هست .
    این کار چجوری باید انجام بدم؟ باید برنامه جداگانه نصب کنم؟ ممنون میشم اگه کامل تر توضیح بدید

برنامش پیدا کردم شب دانلود میکنم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار چجوری باید انجام بدم؟ باید برنامه جداگانه نصب کنم؟ ممنون میشم اگه کامل تر توضیح بدید

برنامش پیدا کردم شب دانلود میکنم ممنون
    ابتدا برنامه acronis disk director home را نصب و اجرا کنید و سپس گزینه acronis recovery expert را اجرا کنید . در درجه اول روی اتوماتیک بذارید و ببینید آیا مشکل حل میشه یا خیر !

]
    Last edited by ata.royalfalcon; 29-04-2013 at 18:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ابتدا برنامه acronis disk director home را نصب و اجرا کنید و سپس گزینه acronis recovery expert را اجرا کنید . در درجه اول روی اتوماتیک بذارید و ببینید آیا مشکل حل میشه یا خیر !

]
    من این برنامه رو دانلود و نصب کردم و مراحل که گفتید انجام دادم اما همچنان هاردم افلاینه و عکسش به این صورته :

و روی change status to online که میزنم همچین پنجره ای میاد :

اون نوشته processing یه مدت میچرخه و پنجره بسته میشه اتفاقی نمی افته :(

چی کار باید کنم؟ ممنون که جوابم میدید و راهنماییم میکنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این برنامه رو دانلود و نصب کردم و مراحل که گفتید انجام دادم اما همچنان هاردم افلاینه و عکسش به این صورته :

و روی change status to online که میزنم همچین پنجره ای میاد :

اون نوشته processing یه مدت میچرخه و پنجره بسته میشه اتفاقی نمی افته :(

چی کار باید کنم؟ ممنون که جوابم میدید و راهنماییم میکنید
    1. توصيه ميكنم اول روي يك سيستم ديگر تست كنيد و ببينيد آيا بازهم بصورت offline (در برنامه acronis) و يا بصورت not initialized (در برنامه disk management) هست !؟
    2. اگر اطلاعات براي شما مهم نيست در برنامه disk management روي قسمتي كه نوشته not initialized راست كليك كنيد و هارد رو initialize كنيد (بصورت MBR) و سپس پارتيشن بندي كنيد . اگر اطلاعات مهم هست جهت ريكاوري توصيه ميكنم ببريد مراكر تخصصي .

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

دوستان متخصص سوالی داشتم

اگر هارد مکستور در هیچ ویندوز و سیستم عاملی شناخته نشه ولی در بایوس مشخصات هارد بیاد

مشکل از چیه و چطور حل میشه؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •