تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 661 از 1635 اولاول ... 1615616116516576586596606616626636646656717117611161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

آخه وقتی همه دوربین ها یه رنگند و پاناسونیک یه رنگ دیگه، اشکال از همه است یا از اون یکی یعنی پاناسونیک؟
    خودتون برید مقایسه کنید.
    شما هر جوری دوست دارید میتونید فکر کنید ولی من به چیزی که میگم مطمئنم.
    در ضمن برای مقایسه عکسها اینقدر به همین یک سایت اکتفا نکنید و به سایت های دیگه هم سر بزنید. مثل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید چند مدل سونی رو با چند مدل کانن مقایسه کنید . به یک مدل اکتفا نکنید. اوت وقت فرق واقعی معلوم میشه.
    سلام
    ببخشید
    به نظرم شما دارید یکم تند میرین.
    همیشه نمیشه از یه برند مطوئن بود. اینجا هم همیشه چند مدل دوربین با هم مقایسه میشه!

شما هم میتونید از این سایتهای زیر استفاده کنید.:

کد:
    کد:
    کد:
    چندتا دیگه هم باید باشه که الان یادم نیست!

ایم نویز که میگی دقیقاً یعنی چه؟ همون خط افتادنه مثلاً توی عکس . یعنی وقتی به عکس با دقت نگاه کنی مشخصه یا فقط حرفه ای ها متوجه میشن؟
    با کمی دقت معمولا همه متوجه میشن.

فقط یه چیز دیگه.مگه این طوری نیست که هرچی مگاپیکسل بیشتر کیفیت بالاتر؟ من یه جا تو همین تاپیک خوندم هرچی مگاپیکسل یه دوربین بالاتر میره نویزش هم بیشتر میشه.
    مگاپیکسل بیشتر = سایز عکس بزرگتر + نویز بیشتر

ببخشید این همه سوال کردم بازم از همتون ممنونم که وقت میذارید.
    بپرس!
    اینجا دوستان اگه وقت داشته باشند جواب سوالارو میدن

2. 4 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مقایسه دوربینای سونی با پاناسونیک تو این نسل واقعا خنده داره یعنی دیگه اصلا جای بحثی نمونده مگر اینکه بحث فن بوی بازی باشه.

آخه بد بختی توی اونم هیچی نیست فقط یه مشت فن بوی دوس دارن واسه این برند هایپ الکی درست کنن.

بهترین HDTV یای 2010 دنیا از نظر کیفیت تصویر

من نمیدونم شما ها دیگه چه دانشمندایی هستین ولی دیگه بچه دو ساله ام که دوبار دوربین دیجیتال تو زندگیش دستش گرفته باشه میدونه که رنگهای عکس تو فتوشاپ قابل تنظیمه ولی نویزو هیچ کاریش نمیشه کرد که سونی تو نویز افتضاحه به علاوه مشکل انحراف فامی زیادی داره رنگای پاناسونیک هم سرزنده ترو جذابتره هم کنتراست بالاتری داره ولی با این حرفا بازم برتری نیست چون قابل اصلاحه مشکل اصلی سونی اینه که دوربیناش خطاهای وحشتناک میکنن که دیگه قابل اصلاح نیست خلاصه داداش سال 2010 شده دیگه یه دهه از قرن 21 گذشت عصر ارتباطات و اطلاع رسانی دیگه به کسی اجازه نمیده زیاد محمل سر هم کنه.
    ما شاالله شما چقدر با ادب هستی؟ من فقط نظرمو گفتم ولی به کسی توهینی نکردم اما شما ادب خودتو نشون دادی
    در ضمن این ال سی دی ها چه ربطی به این تاپیک داشت؟
    مثل اینکه اینجا بیشتر تاپیک تبلیغ برند پاناسونیکه تا جایی برای تبادل نظر. من یک ساعت نشتسم نمونه عکس گذاشتم و با سند حرف زدم مثل اینکه فایده ای نداشت
    در ضمن فکر نکن خودت فقط دوربین دستت گرفتی وقتی من دوربین دیجیتال داشتم شک دارم تو اسمشو شنیده بودی پس اینقدر با غرور و تکبر از خودت نگو و به حرف دیگران هم توجه کن
    حرف زیاد دارم ولی دیگه تو این تاپیک صحبتی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و فقط یه چیز دیگه بگم. درسته مقایسه دوربین های سونی و پاناسونیک واقعا خنده داره. میدونی چرا؟ چون زمانی که سونی به عنوان اولین کمپانی ها دوربین دیجیتال میساخت پاناسونیک اصلا فکر ورود به عرصه رو هم به خودش راه نمیداد.
    خنده داره برای اینکه تو همین عکس بالا که برای اثبات برتری پاناسونیک گذاشتی نگاه کن و بگو اون برجی که سمت چپ بالای تصویره و توی عکس دوربین سونی دیده میشه توی عکس دوربین پاناسونیک کجاست؟ کجا رفته؟
    فقط به این سوالم پاسخ بده بعد همه حرفهات درسته
    Last edited by pedram325; 18-08-2010 at 11:54.

5. این کاربر از pedram325 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من یه دوربین Canon_SX200_IS سفارش دادم تا عصر برام بیارن به قیمت 317هزار تومان آیا ارزش خریدن داره یا نه؟

7. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه دوربین Canon_SX200_IS سفارش دادم تا عصر برام بیارن به قیمت 317هزار تومان آیا ارزش خریدن داره یا نه؟
    صد در صد

مبارك باشه

9. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

و فقط یه چیز دیگه بگم. درسته مقایسه دوربین های سونی و پاناسونیک واقعا خنده داره. میدونی چرا؟ چون زمانی که سونی به عنوان اولین کمپانی ها دوربین دیجیتال میساخت پاناسونیک اصلا فکر ورود به عرصه رو هم به خودش راه نمیداد.
    خنده داره برای اینکه تو همین عکس بالا که برای اثبات برتری پاناسونیک گذاشتی نگاه کن و بگو اون برجی که سمت چپ بالای تصویره و توی عکس دوربین سونی دیده میشه توی عکس دوربین پاناسونیک کجاست؟ کجا رفته؟
    فقط به این سوالم پاسخ بده بعد همه حرفهات درسته
    ببین عزیز اگه اونجوری بخوای حساب کنی اون موقع که کمپانی پاناسونیک تاسیس شده بود تا 30-40 سال بعدش سونی اصلا وجود خارجی نداشت پس این حرفای خاله زنکیو ول کن اگه حرف درست حسابی داری بیا بزن و گرنه بحث بی فایدس.
    راجب عکسی که من گذاشتم مقایسه از فیلمبرداری دو تا دوربینه اون حالت shadow/bright detail که تو سونی بهتره تو پاناسونیک با جبران نور دهی با چند گام به عقب درست میشه ولی عوضش تو شب کمک میکنه جزئیات بیشتری نشون بده نمونش:

سونی چه تو عکساش چه تو فیلمبرداریش تینت سبز داره که اگه دقت کنی میبینی کلا انگار یه فیلتر سبز روی همه چیز هست رنگای پاناسونیک براقتره و کنتراستش بیشتره رنگاشم به سمت سبز تمایل نداره در آخر شارپنسشم توی تصویر بالاتره ولی سونی تو روز جزئیات shadow/bright در مجموع بهتره حالا اینارو بریز تو کفه ترازو مثل فن بویا فقط چیزایی که به نفع برند مورد علاقته نشین نگا کن و با متر خودت همه چیو اندازه نگیر...

11. 6 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببین عزیز اگه اونجوری بخوای حساب کنی اون موقع که کمپانی پاناسونیک تاسیس شده بود تا 30-40 سال بعدش سونی اصلا وجود خارجی نداشت پس این حرفای خاله زنکیو ول کن اگه حرف درست حسابی داری بیا بزن و گرنه بحث بی فایدس.
    راجب عکسی که من گذاشتم مقایسه از فیلمبرداری دو تا دوربینه اون حالت shadow/bright detail که تو سونی بهتره تو پاناسونیک با جبران نور دهی با چند گام به عقب درست میشه ولی عوضش تو شب کمک میکنه جزئیات بیشتری نشون بده نمونش:

سونی چه تو عکساش چه تو فیلمبرداریش تینت سبز داره که اگه دقت کنی میبینی کلا انگار یه فیلتر سبز روی همه چیز هست رنگای پاناسونیک براقتره و کنتراستش بیشتره رنگاشم به سمت سبز تمایل نداره در آخر شارپنسشم توی تصویر بالاتره ولی سونی تو روز جزئیات shadow/bright در مجموع بهتره حالا اینارو بریز تو کفه ترازو مثل فن بویا فقط چیزایی که به نفع برند مورد علاقته نشین نگا کن و با متر خودت همه چیو اندازه نگیر...
    ببین عزیز اگه اونجوری بخوای حساب کنی اون موقع که کمپانی پاناسونیک تاسیس شده بود تا 30-40 سال بعدش سونی اصلا وجود خارجی نداشت
    بحث سر کمپانی نبود و نیست و صحبت سر سابقه این دو شرکت تو عرضه دوربینه. و این تویی که فقط داری صحبت کمپانی میکنی و انگار موسس پاناسونیک هستی و ال سی دی رو میاری وسط. این خودش نشون میده فن بوی کیه

پس این حرفای خاله زنکیو ول کن اگه حرف درست حسابی داری بیا بزن و گرنه بحث بی فایدس.
    اول برو طرز حرف ردن یاد بگیر بعد بیا در مورد دوربین صحبت کن. خیلی باد کردی فکر کردی چه خبره؟

سونی چه تو عکساش چه تو فیلمبرداریش تینت سبز داره که اگه دقت کنی میبینی کلا انگار یه فیلتر سبز روی همه چیز هست
    سونی سبز نیست بلکه کانن و پاناسونیک زرد و قرمز هستند

این حرفت دیگه آخر خنده بود. چطور میشه چیزی که تو عکس محو شده با کم کردن کنتراست دوباره ظاهرش کرد؟ این نشون میده اون به قول شما براقی عکسهای پاناسونیک هم بخاطر کنتراست مصنوعیه که دوربین بهش داده و این به قیمت از بین رفتن جزئیات عکس بوده. و تازه این کنتراست رو راحت میشه با فوتوشاپ هم اضافه کرد
    اون جزئیات بیشتر تو شب هم ناشی از همون کنتراست مصنوعی که گفتم

و در آخر بهت بگم که من تاریخچه اون کمپانی محبوبت رو خیلی بهتر از خودت میدونم و مطمئن باش پاناسونیک تو زمینه صوتی و تصویری پیش سونی حرفی برای گفتن نداره و بیشتر یه کمپانی تجارتیه تا فنی. در حالی که سونی در زمینه تحقیقاتی و نو آوری ابداع کننده خیلی از فناوری هاییه که الان تو داری ازش استفاده میکنی و خودت خبر نداری.
    خیلی دوست داشتم به این بحث ادامه میدادم اما تو ادب نداری و منم نمی خوام به احترام بقیه جوابت رو بدم برای همین
    روز خوش جناب متکبر و دوستدار پاناسونیک
    Last edited by pedram325; 18-08-2010 at 16:05.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان. این بحث ها رو بذارین کنار بابا.
    من خودم یه زمانی علاقه به سامسونگ داشتم. هیچکس از دوربین های سامسونگ و لنز اشناید حرفی نزد.
    به نظر من بهترین و قوی ترین شریک در عرصه ی دوربین کنون و فوجی فیلم و نیکون هستند.
    حتی سونی هم اصلا توی این عرصه نبود و الان می بینین به دلیل پیشرفت زیادش الان در همه ی عرصه های دیجیتال وارد شده.
    از یخچال و تلویزون و لپ تاپ و رم گوشی گرفته تا چیزهای دگیه.
    مهم فقط مقایسه این برنهایی که توی بازار هست با هم و تناسب آن با قیمتش توی بازار
    من سونی رو دیدم و متاسفانه زیاد ازش راضی نبودم.
    یه سونی 12 مگاپیکس با لنز بزرگ و زوم فوق العاده( مدلش رو یادم نیست) حدودا 250 تومن بود. ولی عکسهایی که باهاش میگرفتم تقریبا مثل عکسهایی بود که با دوربین گوشی 5 مگاپیکسلی میگرفتم.
    زیاد نمیشد زوم کرد روی عکسها...پیکسله بدجور خودشون رو نشون میدادن!! دلیلش هم نمیدونم چی بود!!!
    با اینکه فکوس خوبی داره ولی در خیلی از موارد عکس تار گرفته میشه. سرعت شاترش پایینه انگار!!!

این مشکلات توی همه ی دوربین های سونی هست یا فقط اون مدل؟
    یه پیشنهاد سازنده و مفید میخوام. تا 300 تومن!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان. این بحث ها رو بذارین کنار بابا.
    من خودم یه زمانی علاقه به سامسونگ داشتم. هیچکس از دوربین های سامسونگ و لنز اشناید حرفی نزد.
    به نظر من بهترین و قوی ترین شریک در عرصه ی دوربین کنون و فوجی فیلم و نیکون هستند.
    حتی سونی هم اصلا توی این عرصه نبود و الان می بینین به دلیل پیشرفت زیادش الان در همه ی عرصه های دیجیتال وارد شده.
    از یخچال و تلویزون و لپ تاپ و رم گوشی گرفته تا چیزهای دگیه.
    مهم فقط مقایسه این برنهایی که توی بازار هست با هم و تناسب آن با قیمتش توی بازار
    من سونی رو دیدم و متاسفانه زیاد ازش راضی نبودم.
    یه سونی 12 مگاپیکس با لنز بزرگ و زوم فوق العاده( مدلش رو یادم نیست) حدودا 250 تومن بود. ولی عکسهایی که باهاش میگرفتم تقریبا مثل عکسهایی بود که با دوربین گوشی 5 مگاپیکسلی میگرفتم.
    زیاد نمیشد زوم کرد روی عکسها...پیکسله بدجور خودشون رو نشون میدادن!! دلیلش هم نمیدونم چی بود!!!
    با اینکه فکوس خوبی داره ولی در خیلی از موارد عکس تار گرفته میشه. سرعت شاترش پایینه انگار!!!

این مشکلات توی همه ی دوربین های سونی هست یا فقط اون مدل؟
    یه پیشنهاد سازنده و مفید میخوام. تا 300 تومن!!!
    شما درست میگی. سونی اخیرا تو عرضه سی سی دی های جدید تنبل شده و خوب عمل نمیکنه و تو این زمینه کمی عقب افتاده. مخصوصا تو زمینه دوربین ها کامپکت به همین جهت تو بحث رزولوشن زیاد الان خوب نیست اما تو بحث رنگ هنوز بهترینه.
    یه مدلهایی سونی بیرون داد که اصلا خوب نبود مثل H50 که فکر کنم دوربین شما همین بوده

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستان عزیز لطف کنید این دعوای سونی و پاناسونیک رو تموم کنید
    الان کسی بیاد یه سوال داشته باشه چی فکر میکنه؟

در ضمن این مطلب هم اضافه کنم که هیچ برندی رو نمیشه گفت خوبه یا بد
    حتی در کنون که هم در DSLR هم در COMPACT در رده های اول قرار داره

چون دوربینها در مدلهای متفاوت عملکرد مختلفی دارند

16. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •