دوستان سرعت وبگردی شبانه مشهد چطوره من که نامدود 1 مگ دارم شبانه به سختی صفحهباز میکنه سرعت دانلود ولی خوبه سرعت قندشکن هم پایین میاد شدید![]()
دوستان سرعت وبگردی شبانه مشهد چطوره من که نامدود 1 مگ دارم شبانه به سختی صفحهباز میکنه سرعت دانلود ولی خوبه سرعت قندشکن هم پایین میاد شدید![]()
دوستان سرعت وبگردی شبانه مشهد چطوره من که نامدود 1 مگ دارم شبانه به سختی صفحه باز میکنه سرعت دانلود ولی خوبه سرعت قندشکن هم پایین میاد شدید کلا بدجوری رو اعصابه![]()
یک خبر بد که میتونه پس لرزه هاش تا اینجا هم بیاد مخابرات تهران اعلام کرد به دلیل دانلود دائم یک عده از مشترکان نامحدودش محدودیت را بر روی سرویس های نامحدودش اعمال میکنه خدا کنه فن آوا رو مجبور نکنه که نامحدودهاش رو منصفانه کنه![]()
الان هست که کاربران مخابرات تهران هم بیان فن آوا که اگه بیان دیگه تجهیزات فن آوا نمیکشه و یک فکری به حال سرویس های نامحدودش میکنه و اونا رو محدود میکنه و از طریق پس انداز در خرید پهنای باند و فروش بیشتر سرویس حجمی تجهیزات میخره و همچنین سود بیشتری میکنه ولی دمش گرم که تا الان مثل بعضی از شرکت های دزد نشده نوش جونش پولی که میگیره فقط خداکنه محدودیت در سرویس هایش اعمال نکنه یا گرون ترشون نکنه
سرعت تو 3،4 روز اخیر تو مشهد افتضاح بود!من که 48 ساعت نتم قطع بود و تازه دیشب وصل شد ولی الان همچی عادی شده
اخ گفتی تا حالا خیلی نامحدود تست کردم اما خداییش تو این ۱ ساله و نیم که ناامحدودا شو دارم حرف نداشته.ایشا... که همیشه همینجور میمونه
من بخوام از فن آوا سرویس بگیرم باید به کجا مراجعه کنم؟
با 82185 تماس بگیرید![]()
با سلام منم همين مشكل آقا مهدي رو دارم . كرج هستم.نامحدود 512 دارم. متوسط سرعتم در اكثر اوقات از 55 KB بالاتر نميره. اون مطلب خصوصي ايا بدرد من هم ميخوره؟
این 512 نامحدود برنزی واقعا کلافم کرده.فقط تا ساعت ذو سه بعد از ظهربه درد میخوره بعدش میره تو کما :/
محصوصا شب ها ازساعت ده به بعد که کلا معلوم نیست سر این شبکه چی میارن که سرعت به شدت افت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)