تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 661 از 1219 اولاول ... 1615616116516576586596606616626636646656717117611161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این قضیه کاربردی نداره ولی جالب هست :

با CFW Rebug 3.55.1 میشه حتی اگه مانیتورتون 3D رو ساپورت نکنه بهش تصویر 3D فرستاد. یک Option تو GameOS اضافه داره که میشه 3D رو فعال کرد تو کنسول تا فکر کنه مانیتور ما قابلیتشو داره. البته من این کارو کردم مانیتور رفت رو Invalid input

سلام

یک هارد پر بازی گرفتم که NTFS هست. هارد رو به دستگاه شناسوندم اما مشکلم یک چیز دیگه هست .(کاستوم فریمور دارمCFW 3.55)
    وقتی میخوام بازی رو کپی کنم (Multiman دارم و البته Rogero هم نصب هستش) پوشه ای به اسم Gamez توش نیست و توش Games هست. وقتی بازی رو اونجا کپی میکنم ، بازی اضافه میشه اما میگه باید توی هارد اینترنال کپی کنی! یا وقتی هم دوباره کپی میکنم و روی بازی میرم که شروع بشه یک چیزی شبیه به شروع بازی میاد(انگار که میخواد بازی رو بالا بیاره اما نمیاد) ولی بازی شروع نمیشه و درواقع مثل حالت restart میشه و دوباره میاد توی قسمت Game های PS3 که باز اونجا وارد Multiman یا کلا بازی ها میشم.
    ممکنه مشکل از EBoot باشه ؟ آخه احتمال داره که بازی های این هارد بیشتر واسه PS3 هٌکی با دانگل باشن.
    تازه PS3 گرفتم و هیچی هم ازش نمیدونم .
    میشه یک راهنمایی کامل کنید که چطوری باید بازی رو کپی کنم توی هارد اینترنال که بازی اجرا بشه با Multiman توی CFW 3.55
    اگه بعد از کپی کردن بازی تو هارد اینترنال اسم بازی رو میاره ولی میگه unbootable هست و باید تو هارد اینترنال کپی بشه دلیلش میتونه این باشه که بازی شما دارای فایلهای split شده هست که باید با هم merge بشن. اگه اشتباه متوجه شدم لطفاً دقیق تر بگید

در ضمن شدیداً پیشنهاد میشه از Iris Manager 1.2 استفاده کنید.

خوب درسته که اگه کنسول ها هــک بشن بازیها ارزونتر به دست گیمرها میرسن ولی شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن ببین به نظرت اگه تو کشور ما کپی رایت رعایت میشد کمپانی ها نمیومدن به جمعیت زیاد گیمرهای ایران بهای بیشتری بدن یا مثلا توی کشور نمایندگی بزن،یا روی تاریخ ایران سرمایه گذاری کنن......
    این تحریمها هم همه الکیه،وقتی ایران از طرف چین تحریم نیست،پس همه چی داره...........
    آره سعید جون عین خوده منی،منم از نیما پیش خرید میکردم.........

راستی سعید بد نبود پست های قبلی رو هم میخوندی ببینی اصلا من چرا اون پست رو زدم.......

سر چی شرط میبندی
    PS3 خوبه؟؟؟
    من رو سیستمم یه ویندوز 7 دارم که جنیون هستش........
    یه کریتیو سوئیت ادوب هم دارم که اونم اورجینال خریدم با یه دونه آفیس که اونم اورجیناله،بقیه هم نرم افزار های رایگانن که استفاده میکنم..............
    2یه بازی هم بیشتر روی PC نصب نیست،Angry birds ((که این رو هم اصلا خبر ندارم اوریجش رو میشه تهیه کرد یا رایگانه))
    تمام حرفهات درسته فربود جان،(ببخشیدا)خودت چرا اوریج میخری..........

Ipad رو موافقم و به نظرم به این دلیل بوده که خیلی از درآمد اپل از آیتونز در میاد و مطمئنن با هــک Ipad خرید از آیتونز هم بیشتر میشه.........
    در مورد دادا جورج هم درست میگی میلاد جان،سونی یه ذره بچه بازی درآوورد،باید با سیاست هاش جلوی هــک کنسول رو میگرفت نه با شکایت کردن........
    فعلا هم انگار سونی سر عقل اومده و داره جلوی هــک کنسول رو میگیره......
    منم کاملاً موافقم. وقتی سونی نمیاد اسم ایران رو تو لیست کشور هاش بگذاره و نمیاد یک نمایندگی فروش بزنه که رسمی باشه، بازی ها و قطعات خیلی گرون تر به دست مصرف کننده می رسن. و هیچکس دوست نداره پول الکی بده. بازی که 12 یورو قیمت داره اینجا میدن 60 تومن!!

خیلی ها مثل خود من ترجیح میدن کپی استفاده کنن. اطمینان دارم اگه همین حالا سونی بیاد نمایندگی بزنه و بازی ها رو با قیمت واقعی بده خودم اولین کسی هستم که دستگاه رو از jailbreak در میارم.

راستی ویندوز منم genuine هست ( البته با crack )
    Last edited by sony_W810i; 18-04-2011 at 06:30.

2. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سونی بیاد تو ایران نمایندگی هم بزنه بازی نمی فروشه چون باید بره از ارشاد واسه هر بازی مجوز بگیره و بازی هاشو سانسور کنه یا زیر میزی بده که درشان یه نمایندگی نیست بازی زیر میزی بفروشه !! کلا رویای خرید بازی از نمایندگی سونی تو ایران رو بزارید کنار فعلا ....

4. 5 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

حالا گیریم سونی هم اینجا نمایندگی داشته باشه! اخرش که چی !؟ قیمت بازی ها میشه همون 60 دلار! مشکل ما عدم نمایندگی و تحریم و ... نیست . مشکل ما چیزه دیگه ای هست و اون هم سطح درامده مردمه! به نظر من کار اشتباه اینه که آدم با این سطح درامد بره بازی اوریج بخره! پولی که حالال و اینجوری توی ایران به دست میاد رو آدم درست نیست با شعار به اصطلاح حمایت از سازندگان بازی بپردازه!! آخرش اینه که شما یه بازی رو یه دفعه ، دو دفعه ، 10 دفعه انجام میدین و بعد پرتش میکنین اونور! حالا چه اوریج ، چه کپی!

بله بازی اوریج خریدن و اطاعت کردن از قانون کپی خیلی خوبه اما در صورتی که موارد بالا رعایت بشه!

یه مطلبی هم هست که خواستم بگم و روی صحبتم هم با شخص خاصی نیست و به طور کلی میگم :

من نمیدونم چرا بعضی از PS3 بازها اینقدر اوریج اوریج میکنن!؟ آیا اگه شما PC باز بودین باز هم بازی اوریج خریداری میکردین!؟ آیا اگه شما X360 داشتین باز هم بازی اصل می خریدن!؟ حاضرم قسم بخورم که نه نمیخریدین!

تازه جالبه وقتی این کنسول ه ک شد خیلی ها اومدن توی سایت های مختلف از جمله همینجا و گفتن ای بابا این چه وضعیه و دیگه حالا کنسول خز میشه و باید پرتش کرد اونور و ... !! یکی نبود بگه واقعا از چی الان ناراحت شدین!؟ آیا ازین که کنسول بازی کپی رو هم اجرا میکنه؟ اگه ازینه که خوب به حال شما چه فرقی کرد؟ حالا که مثلا کپی خور شده آیا ارزش بازی اوریج کم شده!!؟ ارزون شد؟ آیا اگه پسر همسایه کنسولشو کپی کنه کنسول شما دیگه بازی اصل نمیخونه!!؟ یا ...!!

حالا چه اشکالی داره افراد بیشتری از بازیها خوب استفاده کنن!؟ بابا ایقدر بی رحم نباشین!

این همه حرف زدم تا بگم این کنسول چه ه ک بشه و چه ه ک نمیشد خیلی فرقی به حال سونی و بازی سازها نمیکرد و اونها در هر صورت پول پارو میکنن و لازم نیست یه سری دایه دلسوز تر از عمه بشن!!

6. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

بابا فربد!!! LOL!! !!
    من فقط به خاطر آنلاین بازی کردن و Multiplayer کنسولو -- نکردم و اینو همه میدونن!
    اصله دلیلمم Modern Warfare 2 هستش. البته بازی های دیگه هم میزنم ولی این اصله!
    وگرنه مگه مغز خر خوردم که -- نکنم و پول یامفت به فروشنده بدم؟
    ببخشید فربد جان
    منم بیشتر یه خاطر همین بازیها رو میخرم........
    مگه من تو ماه چندتا بازی میخرم،آخرین بازی هم که اوریج خریدم AC:B بوده که هنوز از مولتیش خسته نشدم،بازی رو هم هر وقت ازش خسته بشم میفروشمش به یکی دیگه و یه ذره پول میذارم روش و یه دونه دیگه میخرم........
    فکر کنم الان کلا 15 تا بازی اوریج دارم که بیشتر ماله ساله 2009 به قبله مثل AC1 یا PES9..............

با mw2 هم خیلی حال کردم،البته الان یه ذره سروراش خلوت شده،مردم بیشتر bo بازی میکنن...........

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

اطمینان دارم اگه همین حالا سونی بیاد نمایندگی بزنه و بازی ها رو با قیمت واقعی بده خودم اولین کسی هستم که دستگاه رو از jailbreak در میارم.
    اگه با قیمت واقعی بدن واقعا اوریج میخری؟؟؟
    ناصر جان میدونی یه بازی متوسط وقتی تازه پخش میشه بیشتر از 50$ قیمت داره.............
    بازم اوریج میخری؟؟؟
    Last edited by Alex Fera; 18-04-2011 at 14:46.

8. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من تازه ps3 خریدم و کپی خورش کردم و فروشنده 20 تا بازی زده تو هاردش. واقعا شاهکار! هر کی هکش کرده واقعا دستش درد نکنه. فقط یک سوال داشتم . کدوم بازیها 3d هستن و باید از کجا برم 3d رو فعال کنم ؟ چون تلویزیونم 3d هستش.
    با تشکر

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

حوصلم سر رفته بود گفتم بیام اینجا یکم بحث کنم چهار تا فحش بخورم اینا ، شهاب جان اوکی درست سطح درآمد همه اینا که می گی درست ، بازی اوریجینال می خریم و هنوزم می خرم به دلیل اینکه آنلاین بازی می کنم ، PC هم بعضی بازیا رو بخوایم آنلاین بازی کنیم اوریجینال می خریم اگه گیرمون بیاد اگه گیرمون نیاد شماره سریالشو می خریم که از بازی اوریجینال برداشته شده ، اگه بازم گیرمون نیاد دیگه هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم !!!!

کنسول از وقتی کپی شده چندین مشکل ایجاد شده ، قدیما بازی جدید که می اومد ته قیمتش هشتاد تومن بود ! جدیدا کیل زون سه رو بهمون گفتن 140 هزار تومن کرک و پرمون ریخت ! چرا این قیمت چون دستگاه کپی خور شده فقط یه نفر اونم دلش واسه ما آنلاین بازا سوخته بیست تا دونه آورده و هیچکی نداره ! قیمت خون باباش یکم گرون تر با ما حساب می کنه ... من هیچ کاری هم با قانون کپی رایتش ندارم ، من اگه با کپی هم می شد مثل آدم آنلاین بازی کرد و هر ثانیه ترس و وحشت نداشتیم که بن شیم کپی بازی می کردم و نمی رفتم یه پلی سه دیگه بخرم ، البته به نظر من سونی خیلی به ما لطف کرده که می ذاره با ای پی ایرانی به سرورهاش وصل شیم و بازی کنیم .دمش گرم هر چی پول در می آره حلالش باشه ! حداقل ما رو که تو ایرن زندگی می کنیم جزو آدمیزاد حساب کرده

نکته دوم من اصلا مخالف کپی تو ایران نیستم ، اتفاقا بدمم نیومد دستگاه کپی شد حداقلش اینه که می تونیم یه سری از بازی انحصاری ها رو که عمرا پیدا شه اوریجینالش دانلود کنیم و بازی کنیم ، نمونش بازی DOT Hero که دقیقا دو هفته قبل از اینکه دانگل ها بیاد من با یکی داشتم تموم می کردم که به قیمت هفتادهزار تومن اوریجینالش رو برام بیاره ! رسیده بودیم به بحث شیرین بیعانه دادن که دیگه دانگل ها اومد اینا

ولی خودمونیم از وقتی کپی شده و ایکس باکسم گرون شده دیگه خیلی خز شده ! یادش بخیر اون موقع که داشتم ایکس باکسم رو می خریدم یادمه مغازه دار محترم گفت اگه پلی سه کپی خور بشه تا سقف پلی سه می چینه چون مردم با اسمش آشنان ، دیر کپی شدنش به نظر من یه مزیت دیگه که داشت این بود که حداقل خیلی ها فهمیدن به جز پلی استیشن یه کنسول دیگه هم هست ! و خیلی ها هم از جمله خودم تونستن با خیال راحت لذت آنلاین بازی کردن با کنسول رو بچشن ...

سلام من تازه ps3 خریدم و کپی خورش کردم و فروشنده 20 تا بازی زده تو هاردش. واقعا شاهکار! هر کی هکش کرده واقعا دستش درد نکنه. فقط یک سوال داشتم . کدوم بازیها 3d هستن و باید از کجا برم 3d رو فعال کنم ؟ چون تلویزیونم 3d هستش.
    با تشکر
    دوست عزیز بازی هاتو نام می بردی تا بهت بگیم کدوما تری دی داره ما که علم غیب نداریم شما چه بازی هایی رو داری !!!!

11. 5 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید فربد جان
    منم بیشتر یه خاطر همین بازیها رو میخرم........
    مگه من تو ماه چندتا بازی میخرم،آخرین بازی هم که اوریج خریدم AC:B بوده که هنوز از مولتیش خسته نشدم،بازی رو هم هر وقت ازش خسته بشم میفروشمش به یکی دیگه و یه ذره پول میذارم روش و یه دونه دیگه میخرم........
    فکر کنم الان کلا 15 تا بازی اوریج دارم که بیشتر ماله ساله 2009 به قبله مثل AC1 یا PES9..............

با mw2 هم خیلی حال کردم،البته الان یه ذره سروراش خلوت شده،مردم بیشتر bo بازی میکنن...........

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

اگه با قیمت واقعی بدن واقعا اوریج میخری؟؟؟
    ناصر جان میدونی یه بازی متوسط وقتی تازه پخش میشه بیشتر از 50$ قیمت داره.............
    بازم اوریج میخری؟؟؟
    بله شک نکنید. البته به شروط زیر:
    1) ارزش پولمون درست بشه ( فکر کن بشه ) و اینجوری نباشه که دولت رو دلار هم سوبسیت بده تا مثلاً گند اینکه تحریم هستیم در نیاد. اگه این اتفاق می شد بیفته الان من و شما جای ماهی 500 تومن 1000 دلار یا 2000 دلار حقوق می گرفتیم و اونوقت 50 دلار پولی نبود.
    2) همون وزارت ارشاد که میاد همه جا جز خونه دوست و رفیقاش سرک می کشه ببینه کجا بوی پول میده. اونم باید مثل آدم رفتار کنه.
    اصلاً بیخیال این قصه سر دراز داره اقاجون من حرفم رو پس می گیرم

باز میاد میگه ما تحریم رو دور می زنیم و تحریم رو ما اثر نداره. اقا من دیروز یک gmail ساختم. شماره موبایل irancell منو گرفت. بهم از گوگل یکی زنگید ( کامپیوتر بود ) و یک کد داد واسه verify کردن من. کلی ذوق کردم. انگار واسه اولین بار یکی ایران رو ادم حساب کرده بود
    Last edited by sony_W810i; 18-04-2011 at 17:33.

13. 6 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

حوصلم سر رفته بود گفتم بیام اینجا یکم بحث کنم چهار تا فحش بخورم اینا ، شهاب جان اوکی درست سطح درآمد همه اینا که می گی درست ، بازی اوریجینال می خریم و هنوزم می خرم به دلیل اینکه آنلاین بازی می کنم ، PC هم بعضی بازیا رو بخوایم آنلاین بازی کنیم اوریجینال می خریم اگه گیرمون بیاد اگه گیرمون نیاد شماره سریالشو می خریم که از بازی اوریجینال برداشته شده ، اگه بازم گیرمون نیاد دیگه هیچ غلطی نمی تونیم بکنیم !!!!

کنسول از وقتی کپی شده چندین مشکل ایجاد شده ، قدیما بازی جدید که می اومد ته قیمتش هشتاد تومن بود ! جدیدا کیل زون سه رو بهمون گفتن 140 هزار تومن کرک و پرمون ریخت ! چرا این قیمت چون دستگاه کپی خور شده فقط یه نفر اونم دلش واسه ما آنلاین بازا سوخته بیست تا دونه آورده و هیچکی نداره ! قیمت خون باباش یکم گرون تر با ما حساب می کنه ... من هیچ کاری هم با قانون کپی رایتش ندارم ، من اگه با کپی هم می شد مثل آدم آنلاین بازی کرد و هر ثانیه ترس و وحشت نداشتیم که بن شیم کپی بازی می کردم و نمی رفتم یه پلی سه دیگه بخرم ، البته به نظر من سونی خیلی به ما لطف کرده که می ذاره با ای پی ایرانی به سرورهاش وصل شیم و بازی کنیم .دمش گرم هر چی پول در می آره حلالش باشه ! حداقل ما رو که تو ایرن زندگی می کنیم جزو آدمیزاد حساب کرده

نکته دوم من اصلا مخالف کپی تو ایران نیستم ، اتفاقا بدمم نیومد دستگاه کپی شد حداقلش اینه که می تونیم یه سری از بازی انحصاری ها رو که عمرا پیدا شه اوریجینالش دانلود کنیم و بازی کنیم ، نمونش بازی DOT Hero که دقیقا دو هفته قبل از اینکه دانگل ها بیاد من با یکی داشتم تموم می کردم که به قیمت هفتادهزار تومن اوریجینالش رو برام بیاره ! رسیده بودیم به بحث شیرین بیعانه دادن که دیگه دانگل ها اومد اینا

ولی خودمونیم از وقتی کپی شده و ایکس باکسم گرون شده دیگه خیلی خز شده ! یادش بخیر اون موقع که داشتم ایکس باکسم رو می خریدم یادمه مغازه دار محترم گفت اگه پلی سه کپی خور بشه تا سقف پلی سه می چینه چون مردم با اسمش آشنان ، دیر کپی شدنش به نظر من یه مزیت دیگه که داشت این بود که حداقل خیلی ها فهمیدن به جز پلی استیشن یه کنسول دیگه هم هست ! و خیلی ها هم از جمله خودم تونستن با خیال راحت لذت آنلاین بازی کردن با کنسول رو بچشن ...

دوست عزیز بازی هاتو نام می بردی تا بهت بگیم کدوما تری دی داره ما که علم غیب نداریم شما چه بازی هایی رو داری !!!!
    اون موضوع گرون شدن بازی های این کنسول بعد از کپی خور شدن رو که اصلا قبول ندارم! مثال نقضش هم GOW3 ! این بازی وقتی اومد تو ایران تا 140-130 تومن هم بچه ها میگفتن میفروختن! اگه اشتباه نکنم نوید 130 تومن خریدش! هر بازی که جدید میاد همینجوره! من نمیدونم این پولا چطوری از حلقومشون پایین میره!

اون خز شدن و جواد شدن و ... شدن کنسول رو هم میزارم به حساب نظر شحصیت!

15. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ملت این لیست رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اویل های 1 و 2 و 3 و 4 و Code Veronica رو توی پلتفرم برای PS3 هم زده !

کسی میدونه که فقط میخوان HD شون کنند یا اینکه قراره Remake اشون باشه ؟
    چون اگر Remake باشه محشر میشه ، اونهایی که Remake نسخه 1 رو بازی کردند میدونند من چی میگم .

گویا 2 Remake هستش - این هم تریلرش :
    کد:
    این هم از ویکی انحصاری سایت رزیدنت اویل :

کد:
    Last edited by sonixax; 18-04-2011 at 20:07.

17. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

میلاد جان با این قسمتش هم خیلی حال کردم:

در مورد اویل های 1 و 2 و 3 و 4 و Code Veronica خدا کنه که Remake باشن تا خاطرات بچگی ما و جوانی شما زنده بشن

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

اون موضوع گرون شدن بازی های این کنسول بعد از کپی خور شدن رو که اصلا قبول ندارم! مثال نقضش هم GOW3 ! این بازی وقتی اومد تو ایران تا 140-130 تومن هم بچه ها میگفتن میفروختن! اگه اشتباه نکنم نوید 130 تومن خریدش! هر بازی که جدید میاد همینجوره! من نمیدونم این پولا چطوری از حلقومشون پایین میره!

اون خز شدن و جواد شدن و ... شدن کنسول رو هم میزارم به حساب نظر شحصیت!
    شهاب جان اگه قیمت بازی اوریج قبل از هــک شدن کنسول رو داشتی و الان یه سر به امام خمینی یا پایتخت بزنی میبینی که قیمت ها چقد فرق کردن
    GOW3 رو هم من 82 تومن خریدم((البته 2 هفته بعد از ریلیزش)) از مغازه تماشا((خدائی نکرده تبلیغ نشه)) و 2 هفته بعد فروختمش 70 تومن

ولی خدا وکیلی PS3 هم خز شده
    Last edited by Alex Fera; 18-04-2011 at 20:53.

19. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •