تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 848 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کلا یه فرقی کرده انگار. برای منم ظاهرا مثل اولش شده ...
    البته این سایت twitch که میگید و زیاد سر درنمیارم چی به چیه ولی همون موقع که همه مشکل داشتید با سایتش ( خودم هم نتم مشکل داشت ) ویدیوهای 1080 اش و تست میکردم مشکلی نداشت .
    این قضیه دزدی اطلاعات هم جالب بود دوستان بسیار ممنون
    از این مطالب بذارید یه چیزیایی یاد بگیریم ...

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم سرعت خطم 12Mbps هست (سرویس قدیمی دارم)
    از سایت twitch.tv تست استریم گرفتم تا 720p60 جواب میده اما بالاترش که مثلا سورس خودشه 1080p60 دیگه جواب نمیده تصویر گیر میکنه .
    با نرم افزار هم چک کردم حداکثر تا 3.7Mbps پهنای باند میده پارس آنلاین ، بیشترش دیگه برای من کار نمیکنه.
      محتوای مخفی: Live Video 

3. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

از سایت twitch.tv تست استریم گرفتم تا 720p60 جواب میده اما بالاترش که مثلا سورس خودشه 1080p60 دیگه جواب نمیده تصویر گیر میکنه .
    با نرم افزار هم چک کردم حداکثر تا 3.7Mbps پهنای باند میده پارس آنلاین ، بیشترش دیگه برای من کار نمیکنه.

سرویس منم مثل شماست
    شما ساعت چند چک کردید؟
    قبل از ظهرها و موقع غروب سرعت (دانلود و تک کانکشن) خوبه ولی بعد از ظهرها و از ساعت 8 تا 12 شب سرعت افتضاحه (کمتر از 200 کیلوبایته)
    با سایت های دیگه چک نکردید واسه تعیین سرعت؟
    سرعت دانلودتون چه طوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو 195 شکایت کردم هنوز که خبری نشده رفتم پیگری اون اعدادی که تو کادر هست رو میزنم اینگلیسی اما وقتی تایپ میکنم فارسی میشه در نتیجه باز نمیکنه. راه حلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این خوب است. من هم در 1080 کمی مشکل دارم و هر دقیقه یکبار برای چند ثانیه قطعی دارم. البته گویا در این مورد نوسان وجود داره چونکه یکبار توانستم تا چند دقیقه بدون وقفه، ویدیو در کیفیت 1080 تماشا کنم. در هنگام تماشای ویدیو 1080 پهنای باند تا پیرامون 5 و 6 بالا می رود.
    در ضمن چونکه سرویس قدیمی داری و احتمالاً حجم کم، حواست به حجم مصرفیت باشه.

دوستان اصلاً بحث وبسایت twitch نیست هر وبسایتی که استریم ویدیو داره ( منظورم اینترنت است و نه اینترانت، اینترانت ارزش مطرح کردن هم نداره ) می تونه برای آزمایش پهنای باند در لحظه استفاده بشه. در وبسایت های استریم شما می تونی سرعت و پهنای باندت در لحظه رو ببینی و می خوام بگم که استریم کلاً چیزی است که پته ی ISP های دزد پهنای باند را روی آب میاره و اگر این مورد درست باشه شما می تونی مطمئن باشی که مورد های دیگر استفاده از اینترنت هم درست هستند.
    ای کاش یه حرکتی انجام می شد که isp ها رو مجبور می کرد در قراردادهاشون به صراحت ذکر کنند که موظف هستند به اندازه سرعتی که کابر خریداری کرده به اونها در تمام لحظه های مدت قراردادشون پهنای باند اختصاص بدهند و در اون بطور واضح به استریم اشاره می شد تا اینجوری دست های isp ها از دزدی پهنای باند کوتاه بشوند.

7. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرویس منم مثل شماست
    شما ساعت چند چک کردید؟
    قبل از ظهرها و موقع غروب سرعت (دانلود و تک کانکشن) خوبه ولی بعد از ظهرها و از ساعت 8 تا 12 شب سرعت افتضاحه (کمتر از 200 کیلوبایته)
    با سایت های دیگه چک نکردید واسه تعیین سرعت؟
    سرعت دانلودتون چه طوره؟
    سرعت دانلود حدود 11Mbps هست
    این رو دقیقا زمان ارسال پست تست کردم ، از ساعت یک تا دو ظهر که الان باشه دارم نگاه میکنم سرعت همونه
    تست تک کانکشن نکردم و اینجوری نیست که خیلی استفاده داشته باشم ، در یوتیوب مشابه همینه

البته الان دوباره تست کردم روی 936p60 بالاتر هم اومد اما موقتی هست باز افت میکنه سرعت در همون حد 3مگابیت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by shaahani; 31-01-2018 at 14:05.

9. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سرعت دانلود حدود 11Mbps هست
    این رو دقیقا زمان ارسال پست تست کردم ، از ساعت یک تا دو ظهر که الان باشه دارم نگاه میکنم سرعت همونه
    تست تک کانکشن نکردم و اینجوری نیست که خیلی استفاده داشته باشم ، در یوتیوب مشابه همینه

البته الان دوباره تست کردم روی 936p60 بالاتر هم اومد اما موقتی هست باز افت میکنه سرعت در همون حد 3مگابیت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا اگر تونستید ساعت 10 شب هم چک کنید چون اوج افتضاح شدن سرعت اون موقع است نه میشه آنلاین ویدیو دید و نه میشه دانلود کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

اون جوری که از صحبت های دوستان برداشت کردم انگار Twitch براتون فیلتر نیست ؟ درسته ؟

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم من وقتی با سایفون دانلود میکنم سرعتم با idm نصف میشه یعنی 950کیلوبایت میشه450تا600تا میشه خواستم بدونم کلی برهمه اینطوری میشه یا با وی پی درست حسابی سرعته نت خودمو میتونم داشته باشم درضمن این وی پی ها ی پولی درست شدن یانه
    Last edited by feranko724; 31-01-2018 at 19:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این خوب محسوب میشه و فکر کنم تنها موردی که باید در نظر بگیری حجم مصرفی است از اونجایی که 3 مگ داری گمان می کنم حجم سرویست باید در حدود 60 گیگ باشه و وقتی در twitch گم می شی تا دوباره خودت رو پیدا کنی میبینی که چندین گیگابایت مصرف شده است.

من واقعاً انتظار نداشتم 3 مگ بتونه 720p رو بدون وقفه نمایش بده و این یعنی اینکه اکنون تو همون چیزی رو داری که برای اون پرداخت کرده ای و خریداری کرده ای.
    اکنون که دارم به دقت به تصویری که گذاشته ای نگاه می کنم می بینم که سرعت تو را روی 4 مگابیت قرار داده اند که البته با عقل جور در می آد و میشه حدس زد چرا! می خوان زودتر حجمت رو مصرف کنی.
    آره حواسم هست ماه قبل که تا آخرین روز 10 گیگ اضافه آورده بودم که یه فیلم 4k دانلود کردم الکی هدر نشه.چند روز پیش که از اینجا دیدم 720p وقفه داشت ولی الانم که امتحان کردم بدون وقفه میبینم ولی بیشتر از اون یا روی 60 فریم تیک میندازه.ورزش 3 هم ویدیوهاش فکر کنم مثل همینجا استریم بشه که فقط تا کیفیت 720 داره.ولی نمیدونم سیستم این یوتیوب چیه با اینکه با چیز پی ان میبینم فول اچ دی راحت پخش میکنه!
    ماه قبل سرویس 2 مگ داشتم که تموم شد با تخفیف 3 مگ گرفتم که روی 4 بستن مصرف زیادی ام اونجور ندارم راستش بیشتر دانلودهامو کردم با 4g فعلا هم که فرصت گیم و اینا رو ندارم
    اینام کارشون برعکسه بجای اینکه سقف مصرف واسه سرعتای بالا بیشتر بذارند واسه این سرعتای پایین بدتر گذاشند.دیگه واسه سرعت کمتر از 16 مگ آستانه مصرف مسخره است چون مگه چقدر میشه با مثلا 4 مگابیت دانلود کرد؟!
    Last edited by pooya777; 31-01-2018 at 20:37.

14. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •