دوستان هنوز برای استفاده بسته شبانه فورجی نیازه بسته آلفا پلاس هم فعال کرد؟ کسی جدیدن تست نکرده؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
دوستان هنوز برای استفاده بسته شبانه فورجی نیازه بسته آلفا پلاس هم فعال کرد؟ کسی جدیدن تست نکرده؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
جريان فورجي پلاس همراه اول كسي اطلاعات دقيقي داره
حالا پوشش كه هيچي حداقل تكنولوژي كه داره استفاده ميكنه
فكر كنم با واي فاي تركيب ميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله، البته فعلا در تمامی مناطق فعال نیست. تست سرعتش هم بنده چند روز قبل در انجمن قرار دادم.
سلام
دوستان هدیه وای فای اول چیه؟چطور میشه از ترافیکش استفاده کرد؟مثلا رو بسته 4گیگ(2+2) 2گیگ هم اضافه هدیه وای فای اول میده ولی نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد؟
Last edited by farshad0123; 27-02-2017 at 01:55.
همون public wifi همراه اوله...تو یه سری مناطق خاص میتونی از اینترنت وای فای استفاده کنی از اعتبار وای فای اولت کم میشه...مناطق تحت پوشش هم تو این لینک هست:
mci.ir/wifiaval
درود!
دوستان بسته های هفتگی، برای سیم کارت دائمی، بعد از اتمام به صورت خودکار تمدید میشن؟
- - - Updated - - -
درود!
دوستان بسته های هفتگی، برای سیم کارت دائمی، بعد از اتمام به صورت خودکار تمدید میشن؟
اگه تمدید خودکار رو لغو نکرده باشی آره
سیم کارتم چندتا مشکل داره فردا باید برم تعویضش کنم، الان سیم کارتم 4G هست به نظرتون باز پول میگیرن؟
خط دایمی هست و از وقتی خریدم 4جی بود USIM اما 2 تا مشکل داره
1- رو 4جی مشکل ندارم و به اینترنت وصل میشم اما رو شبکه 3G به نت وصل نمیشم درحالیکه تو خونمون داداشم 3جی رو گوشیش اینترنت داره و سرعتش 4 مگابایت دانلود میکنه اما من با 4جی فقط 1مگابایت میتونم دانلود کنم
2-وقتی رو 4جی هستم یکی زنگ میزنه خطم دائم مشغول میزنه و زنگ نمیخوره حتی وقتی نت ندارم اما وقتی رو 3جی هستم مشکل ندارم
نکته: با این گوشیم با ایرانسل مشکلی ندارم و با سیم کارت دیگه همراه اول هم گوشیم مشکل نداشت و الان مطمئن هستم سیم کارتم مشکل داره
سوالات از شما:
1- چقدر بابت تعویض سیم رو قبضم میاد؟
2- ممکنه سرعت کم من با 4جی بخاطر خرابی سیم کارت باشه؟
3- چقدر زمان میبره سیم فعال بشه بعد تعویض؟
4- چرا 3جی 4 برابر 4جی سرعت داره؟
ممنونم،چجوری باید لغو کرد؟
این کد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)