تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 754 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پست رو 2 سال پیش نصب کردم سرقت شده بعد من پیمانکارا اومدن هزار تا کابل هوایی کشیدن و تمام مسیر رو بهم زدن امروز برای کل واحد به صورت موقت کانکت کردم ولی مخابرات پست و ترمینال نمیخره ..حاضرم بخرم ولی اجازه نصب بدن
    Last edited by hamid3369; 21-07-2019 at 15:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ISP می‌تونه توان سیگنال ارسالی پورت دلخواه از DSLAM رو افزایش بده؟
    من زیر زبون پشتیبان مخابرات رو کشیدم و ظاهراً می‌تونست، ولی گفت پارامترهای خط شما خوبه و نیازی نیست.
    خیلی توی SNRM تأثیر داره و می‌خوام ببینم اگه واقعاً امکانش رو دارن، یه جوری راضیشون کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام
    وضعیت خط من چطوره؟ میشه کاری کرد بهتر بشه؟ و اینکه حداکثر تا چند مگابیت کشش داره بدون نوسان؟
    ( ضمنا این بهترین وضعیت و از سر خط هستش)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    وضعیت خط من چطوره؟ میشه کاری کرد بهتر بشه؟ و اینکه حداکثر تا چند مگابیت کشش داره بدون نوسان؟
    ( ضمنا این بهترین وضعیت و از سر خط هستش)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه از سر خط اینطور باشه وضعیتش خوب نیست.
    کشش خط شما نهایت 4 مگ هست.
    فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

اقا یک ماهه که اینترنت و تلفن من قعطه هر روز هم میرم مخابرات و شماره رو یادداشت میکنن اما هیچ خبری نیست اخرش اعصابم خراب شد و داد و بیداد راه انداختم مسئولش منو فرستاد پیش رییس مرکز و رییس مرکز گفت کابل های زیر زمینی زخمی شدن و علت قطعی همینه گفتم چرا تو این یک ماه کاری نکردین گفت که باید حفاری بشه .حالا چطور از زیر زمین زخمی شده خدا میدونه ولی من توی سامانه 195 هم ده روز پیش شکایت کردم اما بعد از گذشت ده روز هیچ جوابی ندادن کلا انگار مخابرات تعطیله .حالا قطعی تلفن و اینترنت به جهنم این چه جور قطعیه که باید حفاری کنن ؟ خو اگه موقع حفاری اسیب دیده جاش معلومه دیگه همونو ترمیم کنن دیگه حفاری نمیخاد که و اینکه مال بعضی از کوچه های مجاور همون هفته ی اول وصل شده جای تعجب داره.چه جور زخمی شده که یه مقدارش درست شده و یه مقدارش نشده واقعا ادم شاخ درمیاره .الان هم که تلفن کلا بوق نداره و شمارش اشغالی میزنه و کشش خط من شده 32 کیلوبیت با داون استریم 4.5 .اگه کسی تجربه ای در این زمینه داشته بیاد بگه ممنون میشم .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اقا یک ماهه که اینترنت و تلفن من قعطه هر روز هم میرم مخابرات و شماره رو یادداشت میکنن اما هیچ خبری نیست اخرش اعصابم خراب شد و داد و بیداد راه انداختم مسئولش منو فرستاد پیش رییس مرکز و رییس مرکز گفت کابل های زیر زمینی زخمی شدن و علت قطعی همینه گفتم چرا تو این یک ماه کاری نکردین گفت که باید حفاری بشه .حالا چطور از زیر زمین زخمی شده خدا میدونه ولی من توی سامانه 195 هم ده روز پیش شکایت کردم اما بعد از گذشت ده روز هیچ جوابی ندادن کلا انگار مخابرات تعطیله .حالا قطعی تلفن و اینترنت به جهنم این چه جور قطعیه که باید حفاری کنن ؟ خو اگه موقع حفاری اسیب دیده جاش معلومه دیگه همونو ترمیم کنن دیگه حفاری نمیخاد که و اینکه مال بعضی از کوچه های مجاور همون هفته ی اول وصل شده جای تعجب داره.چه جور زخمی شده که یه مقدارش درست شده و یه مقدارش نشده واقعا ادم شاخ درمیاره .الان هم که تلفن کلا بوق نداره و شمارش اشغالی میزنه و کشش خط من شده 32 کیلوبیت با داون استریم 4.5 .اگه کسی تجربه ای در این زمینه داشته بیاد بگه ممنون میشم .

داداش خط من شبا میشه قطع میشه دیگ مجبورم با نت گوشی بیام از صبح اوکیه ۷ صبح فیکس تا ۴ ۵ غروب
    یهو قطع میشه خط ریتش میاد رو ۹۰۰ کیلوبایت کمتر
    خطمون قطع میشه
    رفتم مرکز میگه بخاطر اینه ک قراره فیبر شه خط

7. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

داداش خط من شبا میشه قطع میشه دیگ مجبورم با نت گوشی بیام از صبح اوکیه ۷ صبح فیکس تا ۴ ۵ غروب
    یهو قطع میشه خط ریتش میاد رو ۹۰۰ کیلوبایت کمتر
    خطمون قطع میشه
    رفتم مرکز میگه بخاطر اینه ک قراره فیبر شه خط

پست شما رو دیدم تو تاپیک شاتل... واقعا مورد عجیبیه ... شما تهرانی ؟ چ مرکزی ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

پست شما رو دیدم تو تاپیک شاتل... واقعا مورد عجیبیه ... شما تهرانی ؟ چ مرکزی ؟
    شهریار زندگی میکنم تهران نیستم
    صبح شد عکس میدم اومدن چن تا موزایک کندن وسیمان ریختن بقل این کافو مسی قدیمی قراره فک کنم بابابزرگو جاشو عوض کنن
    کافو نوری بیارن
    مرکزم دارن ارتقا میدن
    جالبیش اینجاس ک تایم اداریشون خطم درست میشه موقه ای ک میرن خونه خطمو خراب میکنن

خلاصه خدا ازشون نگذره
    میخوام برم رو 360 مبین نت یا شاید زودتر راه افتاد vdsl از مخابرات بگیرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

شهریار زندگی میکنم تهران نیستم
    صبح شد عکس میدم اومدن چن تا موزایک کندن وسیمان ریختن بقل این کافو مسی قدیمی قراره فک کنم بابابزرگو جاشو عوض کنن
    کافو نوری بیارن
    مرکزم دارن ارتقا میدن
    جالبیش اینجاس ک تایم اداریشون خطم درست میشه موقه ای ک میرن خونه خطمو خراب میکنن

خلاصه خدا ازشون نگذره
    میخوام برم رو 360 مبین نت یا شاید زودتر راه افتاد vdsl از مخابرات بگیرم
    مبين نت از ١٠ شب به بعد قابل استفاده نيست پينگش ميره بالاي ٣٠٠ با سرويس كاهش پينگم درست نميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام.

دوستان چیکار کنم که وضعیت نتم بهتر شه؟ این اوضاع خطم هست.

دو ماهه بخاطر افزایش قیمت از شاتل اومدم آسیاتک سرویس 16 مگ دارم که اینا هم لطف کردن گرون کردن. چند ماه قبل برقکار آوردم کل سیم های دم در رو عوض کرد SNR رو 24 رفته بود. اما الان باز دو چند ماهی هست که اینجوری شده زنگ هم میزنم آسیاتک میگن 6 استاندارده و مشکل از ما نیست! مودم رو عوض کردم، حتی چون خطی که استفاده میکنم با خط خونه فرق داره، خط من که با چسب کاری کردن وصل شده بود رو برقکار سوکتی کرد و رفته تو پریز برق. نمیدونم واقعا چیکار کنم. چه راهی پیشنهاد میدید؟ ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •