تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 2607 اولاول ... 16056061065065665765865966066166266366467071076011601660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب درستش کردن دوباره فیلتره!

شما چه دل خجسته ای دارید اینترنت ایران رو با ژاپن و اروپا مقایسه میکنید!! ژاپن تو جنگ جهانی نابود شد!!بعد الان مناطق جنگی و شهرهایی که بمب هسته ای زده شده و رو ببین!مقایسه کن با مناطق جنگ زده و محروم خودمون !یه بنده خدایی چند سال پیش گفت ایران رو میکنم ژاپن اسلامی در ادامه انگار نظر به کره شمالی نزدیکتر بود!
    عزیزان , ما دشمن اینترنت هستیم علتشم هم واضحه چون مردم فیلم میخوان زیاد دانلود کنن هارد بخرن و اینا!!گفتیم الان صدا و سیمای میلی داره جدیدترین فیلمهای دنیا رو با بالاترین کیفیت و بدون سانسور پخش میکنه همینطور سینماهای ما بهترین فیلمها و بیشترین مخاطب رو دارن دیگه چه مرضیه شما بری فیلم و سریال هم دانلود کنی!؟بعد ما به جای وارد کردن ماشینهای لوکس با رانت بریم هارد وارد کنیم شما فیلمها رو بریزی توش؟!خب چه کاریه!!خلاصه شفاف سازی کردیم که علتش رو قشنگ متوجه بشید فکر نکنید یه وقت دلایل امنیتی داره چون وزیر قویا تکذیب کرد!

حالا شرق آسیا و اروپا و امریکا نه یه نگاهی به دور و برتون بندازید! همین کشورهای حاشیه خلیج فارس رو مقایسه کنید ...

10Mbps حدود 120 تومن!!!کشور برادر و دوست و همسایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !البته اینا هم برادر خودمونن شاید کاملا نامحدود نباشه fair usage policy دارن!

اخر سر این عقده ها جمع میشه یک روزی از ملت خارج میشه وای به ان روز خدا بدادشون برشه
    نه این ملت خیلی شریف و با تحمل هستن هرچی هم سرشون میاد کاملا حق و لیاقتشونه اینترنت که مساله روز و الویت اولش نیست تازه! برای مثال رشد بی سابقه ارزش پول ملی!!و شرایط هلوی اقتصادی رخ داد آخـــــــــخ هم نگفتن این ملت!اون وقت شما میگی اینترنت .... ملت یه بار خارج شد برای هفت پشتش بسه!این افکار رو از سرتون بیرون کنید ... اون روز هم نیاد هیچ وقت که چشم بسته و ناآگاهانه یک کاری انجام بشه که بعدا همه بگن غلط کردیم این کارو کردیم!خودم کردم که لعنت بر خودم باد نشه!!!

اینم تست اینترنت پرسرعت ما با سرور توکیو

چون سرور دانلود ما برای فیلم و سریال https هست!!! همچنان قطره چکونی میاد ...

پ.ن:دوستان لطفا زیاد حاشیه نریم قوانین انجمن رو رعایت کنیم!

2. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تعرفه ی اینترنت مخابرات بدون سر و صدا زیاد شد
    همون مثل قبله که! تغییر نکرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد مثلا با اون 1 گیگ چه میکنن؟! ما باشیم فیلم دانلود می کنیم هر 500 ثانیه باید هارد بخری. این شد اینترنت؟ بدتر هزینه ات رو زیاد میکنه. چرا این طوری به قضیه نگاه نمی کنی دولت به فکر جیب ماست؟ !!
    فیلم دانلود کردن که واسه ما بدبخت بیچاره هاست.
    اینا فیلم رو از سایت هایی مثل netflix استریم میکنند.هارد هم نمیخواد! باهاش میتونی فیلم full hd استریم کنی تو تلویزیون خونت. شاید هم 4k هم بشه استریم کرد!
    حالا بزار 1 گیگ رو بدن روش استفاده اش رو هم پیدا میکنیم! نگران اون نباش!

4. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

این تعرفه که این دوستمون گذاشته و گفته که تغییر کرده باید بگم این تعرفه تو سایت اصلی مخابرات هست که تو بیشتر استان ها اعمال میشه مثل پارس اما تو تهران فرق داره ...
    1 مگ استان پارس 43 هست اما تهران 38 ...
    پس فرقی نکرده ...
    ضمنا اگر بخواد گرون شه هیچ وقت 5 تومن گرون نمیشه چون صدای همه خیلی بیشتر در میاد .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

همون مثل قبله که! تغییر نکرده.

فیلم دانلود کردن که واسه ما بدبخت بیچاره هاست.
    اینا فیلم رو از سایت هایی مثل netflix استریم میکنند.هارد هم نمیخواد! باهاش میتونی فیلم full hd استریم کنی تو تلویزیون خونت. شاید هم 4k هم بشه استریم کرد!
    حالا بزار 1 گیگ رو بدن روش استفاده اش رو هم پیدا میکنیم! نگران اون نباش!
    نه آخه ملت ما عاشق دانلودن. اصلا با محتواش کاری ندارن که استریم کنن. همین که این درصد idm میره جلو حال میکنن!

محتوای مخفی: 1 
    اون روز هم نیاد هیچ وقت که چشم بسته و ناآگاهانه یک کاری انجام بشه که بعدا همه بگن غلط کردیم این کارو کردیم!خودم کردم که لعنت بر خودم باد نشه!!!
    یه هفت هشت ده صد باری اینو تو تاپیک مخابرات خوندیم ازتون!! مام گفتیم خونه کجو نمیشه راست کرد باید ریخت دوباره ساخت!!
    Last edited by lexuus; 17-04-2013 at 20:29.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چند تا کشور دوست و برادر و همسایه رو سرعت و تعرفه هاشون رو ببینیم , تعرفه های ایران رو هم مخابرات که دیگه منصف ترین و بهترین قیمتها رو هم داره در نظر بگیرید همین صفحه دوستان گذاشتن با فرض اینکه مثلا 4 مگا بیت حداکثر هست کاملا نامحدود بدون کاهش سرعت سرور خارجی و فیلتر و ... هزینه ماهیانه 140 تومن!
    بیشتر سرعتهای بالاتر که تو ایران شاید آرزوی خیلی ها باشه رو در نظر گرفتم!

(نرخ ها بر اساس بانک ملی ایران محاسبه شده نه مرکز مبادلات و بازار!)

این پکیجی که میبینید

ماهیانه 100 تومن!

سه ماهه حدود 270 تومن متوسط ماهیانه رو شما در نظر بگیرید همون 100 تومن!

ماهیانه 100 تومن!

ماهیانه 110 تومن!

10mbps ماهیانه 120 تومن!

البته اینم در نظر بگیرید ممکنه مثل ما کم و بیش فیلترینگ هم باشه حجم محدود ,اشتراک و نوسان و ... هم باشه!ولی در کل آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!!!

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی ما 1 مگ 38 تومن

محتوای مخفی: برای بار صد و یکم 

یه هفت هشت ده صد باری اینو تو تاپیک مخابرات خوندیم ازتون!! مام گفتیم خونه کجو نمیشه راست کرد باید ریخت دوباره ساخت!!
    در راستای این افکار مخملی و چکشی و نرمی تخریبی که شاید شما نوعی داری برای آباد کردن خونه!!!نتیجه سرنوشت افغانستان و پاکستان خیلی خوبش عراق خواهد بود!خیلی چیزا کج نیستن ...

!fool me once sham on you,fool me twice shame on me

در هر صورت شما برو خراب کن دعوا نداریم که

8. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دو روزه سرعت باز کردن سایتها خیلی کند شده، دوستان دیگر همین مشکل رو دارند؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چند تا کشور دوست و برادر و همسایه رو سرعت و تعرفه هاشون رو ببینیم , تعرفه های ایران رو هم مخابرات که دیگه منصف ترین و بهترین قیمتها رو هم داره در نظر بگیرید همین صفحه دوستان گذاشتن با فرض اینکه مثلا 4 مگا بیت حداکثر هست کاملا نامحدود بدون کاهش سرعت سرور خارجی و فیلتر و ... هزینه ماهیانه 140 تومن!
    بیشتر سرعتهای بالاتر که تو ایران شاید آرزوی خیلی ها باشه رو در نظر گرفتم!

(نرخ ها بر اساس بانک ملی ایران محاسبه شده نه مرکز مبادلات و بازار!)

این پکیجی که میبینید

ماهیانه 100 تومن!

سه ماهه حدود 270 تومن متوسط ماهیانه رو شما در نظر بگیرید همون 100 تومن!

ماهیانه 100 تومن!

ماهیانه 110 تومن!

10mbps ماهیانه 120 تومن!

البته اینم در نظر بگیرید ممکنه مثل ما کم و بیش فیلترینگ هم باشه حجم محدود ,اشتراک و نوسان و ... هم باشه!ولی در کل آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!!!

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی ما 1 مگ 38 تومن

محتوای مخفی: برای بار صد و یکم 

در راستای این افکار مخملی و چکشی و نرمی تخریبی که شاید شما نوعی داری برای آباد کردن خونه!!!نتیجه سرنوشت افغانستان و پاکستان خیلی خوبش عراق خواهد بود!خیلی چیزا کج نیستن ...

!fool me once sham on you,fool me twice shame on me

در هر صورت شما برو خراب کن دعوا نداریم که

بعد اینا هم مثل ما داستان تقسیم بر 8 داره یا واقعیه مثلا 1 مگ که میگیرن با همون 1 مگ دانلود میشه یا 128

محتوای مخفی: 100 بار بدی کردی و دیدی ثمرش را 
    بله پی کج هرچی بالاتر بره بیشتر می لرزه حالا شما هی بیا سرخاب سفیدآب به صورتش بمال بازم اصل کاری خرابه اگر قرار بوده درست بشه 35 سال میشد نکنه قصد کردی هم اندازه نوح و موسی و نمیر المومنین و رفقا اکسیژن مصرف کنی(کنیم)!! هر وقت دیدی رو تیرچه های خونه کلنگی برج ساخته شد رفت بالا وضع اینترنت و مخابرات و باقی چیزای مد نظرت هم درست میشه!!
    اتفاقا میتونی یه سر به همون عراق و افغانستان بزنید اون موقع که امثال من و تو فیش 1 میلیونی سیم کارت ثبت نام میکردیم اونجا رایگان توزیع می کردن!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

دوستان امروز من مودم و نصاب مخابرات اومد اینترنت 1 مگ مخابرات رو راه اندازی کرد، وقتی رفت من 10/30 صبح یه تست زدم سرعت دانلود بین 90-105 متغیر بود... الان 10 شب ببعد هرچی فایل دانلود می کنم سرعت از 30 بالاتر نمیره یعنی با سرعت 128 وایمکس قبلیم فرقی نداره این طبیعیه یا مشکلی هست بنظرتون؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینم از تست الانم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اوه اوه چند دقیقه انگار دیتا قطع میشه اینترنت اکسز نیست با هیچ سرور خارجی نمیشه ارتباط برقرار کرد هیچ کدوم پینگ نمیشن همه تایم اوت 100% بعد داخلی ها تو همین بازه زمانی عالی باز میشن!صدای اینترنت ملی

بعد اینا هم مثل ما داستان تقسیم بر 8 داره یا واقعیه مثلا 1 مگ که میگیرن با همون 1 مگ دانلود میشه یا 128

محتوای مخفی: 100 بار بدی کردی و دیدی ثمرش را 
    بله پی کج هرچی بالاتر بره بیشتر می لرزه حالا شما هی بیا سرخاب سفیدآب به صورتش بمال بازم اصل کاری خرابه اگر قرار بوده درست بشه 35 سال میشد نکنه قصد کردی هم اندازه نوح و موسی و نمیر المومنین و رفقا اکسیژن مصرف کنی(کنیم)!! هر وقت دیدی رو تیرچه های خونه کلنگی برج ساخته شد رفت بالا وضع اینترنت و مخابرات و باقی چیزای مد نظرت هم درست میشه!!
    اتفاقا میتونی یه سر به همون عراق و افغانستان بزنید اون موقع که امثال من و تو فیش 1 میلیونی سیم کارت ثبت نام میکردیم اونجا رایگان توزیع می کردن!!
    اینکه کیفیت و سرعت نهایی دقیقا چطوره رو نمیدونم ولی 1Mbps=128kBps دیگه!

محتوای مخفی: خوبی و بدی نسبی است 

دوست عزیز من نگفتم که الان مثلا وضع اینترنت و خیلی چیزهای دیگه عالیه!اما راه حل باید متناسب با مشکل باشه اون قدیم بود دندون کرم خورده رو میکشیدن! الان میرن پر میکنن!!شما هزینه این چیزی که میگی و پیامدها و مهمتر از همه نتیجه نهایی رو شاید نمیدونی که دینامیت دستت گرفتی ... چه برای مردم چه برای حاکمیت چه برای کشور ایران!!چیز خاصی هم نمیخواد مطالعه تاریخ همین مملکت کافیه!این خونه همه چیش کج از نظر شما وقتی خراب شد دیگه ساختن دوبارش کار ساده ای نیست!!وقتی زیرساختهای یک کشور نابود بشه دیگه به این زودی و سادگی ها جبران نمیشه! یک کلمه :سوریه!خیلی قبلش پیشرفته بودن حالا شما ببین چی میشه آخر این مسیر جز بدبختی و فلاکت بیشتر ... همون چیزی که ویتنام و افغانستان و پاکستان شد!

خیلی دیگه روش بحث نکنیم...نه شما منو قانع میکنی نه من شما رو تمام! مرسی.

سلام

دوستان امروز من مودم و نصاب مخابرات اومد اینترنت 1 مگ مخابرات رو راه اندازی کرد، وقتی رفت من 10/30 صبح یه تست زدم سرعت دانلود بین 90-105 متغیر بود... الان 10 شب ببعد هرچی فایل دانلود می کنم سرعت از 30 بالاتر نمیره یعنی با سرعت 128 وایمکس قبلیم فرقی نداره این طبیعیه یا مشکلی هست بنظرتون؟؟

شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن اگه سرعتت همون حدود 100-120 بود خیر مشکلی نیست از نظر مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •