رکسونا رو تست نکردم اما از این الد اسپایس خیلی راضی هستم.
Old spice
رکسونا رو تست نکردم اما از این الد اسپایس خیلی راضی هستم.
Old spice
چنده و هرچندوقت یکبار میخری؟
چقدر اسپری و دئو گران شدن دوباره.. رفتم رولی مایع 8x4 بگیرم. گفت 5 تومن نگرفتم. مروی هم 4300 بود. fa رو که پارسال 1800 میگرفتم 3500 گرفتم. تازه خوشحال هم بودم که این قیمت پیدا کردم. 3 تا خریدم.
چندروز قبل هم سری جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم که چیز مالی نیست. حداقل بدرد زیر بغل نمیخوره. 2650 تومن. دئو اقتصادی چی پیشنهاد میکنید؟ رکسونا اسپری 200 میل پودری 48 ساعت محافظت هم 5 تومن.
والا من بهمن ماه یکی خریدم هنوز هم 20 ذرصد داره بابا رفتم یه بسته ژیلت شیک خریدم 3500 بوده شده 6.500 اخه این چیه.....
من رکسونا رو داشتم همین 200 میلش اونم خاصیتش مثل بقیه اسپری هاست مضخرف.
فقط الد اسپایس سالید....دقت کنید دو نوع هست یکی جلدش سفیده یکی قرمز اون سفیده یه حالت توری طور داره. من قرمز رو گرفتم مثل صابونه فوقالعادست و خیلی به صرفه.
راستی فومن شیمی یه زمانی پیف پاف تولید میکرد مگه نه ؟
Last edited by roteal2007; 16-06-2012 at 13:02.
میشه یه عکسی ،لینکی چیزی بذاری؟
بعد باشگاه بدرد میخوره
نگفتی چند؟ چند میل؟ فومن شیمی پیف پاف هم تولید میکنه هنوز؛ نام پیف پیف هم برازنده اسپری بدنش است.
یک خبر خوب برای علاقه مندان ادکلن
برند creed هم صاحب نمونه های تقلبی شد!!!!!!!!
یعنی دارن همچی رو به گند میکشن
63 گرمی هستن. اون موقع خریدمش 5000 تومن فکر کنم....اون اسپی هست که میلی واحدشه
فرید جان این ادکلن ها که در وسع ما نیست برادر.
اینم عکسش اینی که الان استفاده میکنم game day هستش اینم قوطیش دقیقا همینه :
![]()
Last edited by roteal2007; 16-06-2012 at 17:42.
کسی تا حالا اینجا ادکلن گرلن cologne du 68 رو دیده? قیمتش چقدره.. من یه جا دیدم گفت 110 ولی نخریدم گفتم شاید فیک باشه چون تو اینترنت دیده بودم قیمتش خیلی بیشتره.
اين اسپريه ، ژله چيه ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
مطمئن هستید که نام ادکلن و برند رو درست نوشتید؟ چون فکر نکنم برند گرلن همچین محصولی داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)