-------------------------------
-------------------------------
Last edited by imanmafia; 14-03-2012 at 00:42.
سلام دوستان.یه سؤال داشتم.من امسال یه بار واسه اعزام اقدام کردم ولی نرفتم.دوباره خودشون واسم اعزام مجدد زدن ولی به علت بیماری نتونستم برم.الان باید دوباره اقدام کنم؟و آیا دوباره باید برگه معاینه پزشکی رو ببرم پهلو پزشک یا میشه مال دفه قبلی رو ببرم پلیس+10؟
واضح و مبرهنه که باید با لباس فرم بری ( هه هه درجه هات و ارم و علایمت یادت نره )
ع س برش یگان به نظر من کارت اونجا راحته ( چون جایی که ما خدمت کردیم ع س نداشت ) !!!
تو همون تاریخ که زده برات ساعت 7 صبح باید در یگان باشی . ( البته معمولا یه روز دیر میرن . اگه گفتن چرا دیر اومدی میگی ادرس رو یاد نداشتم و از این حرفا )![]()
سلام
دوستان این سوال یه بنده خدایی هست.برای منم واقعا سوال شده
اگر تا قبل از ۱۰ دی دفترچه بفرستیم باز هم شامل قانون جدید میشیم؟ یعنی ملاک قانون زمان ارسال دفترچه هست یا زمان اعزام به خدمت؟
ممنون
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:04.
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:04.
من آمده ام وای وای من آمده ام!!
آقایون چه خبرا؟چیکارا میکنین؟بابا این عبجشیر عجب شیری بوده ها!!
ایشالا اگه وقت و حوصله شو داشتم حتماً میام یکم از اونجا میگم بهتون.
فعلاً اصلاً حسش نیست!!![]()
با اینکه اعزام پنجشنبه بود ولی من بنا به دلایلی شنبه رفتم و بخاطر همین از اتفاقات دو روز گذشته خبر ندارم!
عجبشیر!!
وارد پادگان که میشی از جو موجود شوکه میشی!عظمت و بزرگی پادگان آدمو میترسونه.
فکر اینکه تو اون محیط هر کاری که بخوان با آدم میکنن!
رفتم و رفتم تا پذیرش شدم و رفتم گردان دوم!از اونجا هم که رفتیم گروهان!!
محیط بسیار قدیمی با امکانات خیلی خیلی کم!!دیگه بهت بگم که من تو تختی که میخوابم یکی تاریخ اعزامش رو نوشته 1363!!!! یعنی بزرگتر از سن من!!!
برخورد نسبتاً تند و نظامی هستش.بخصوص روزای اول.ولی بعدش کم کم بهتر میشه!البته بجز یکی دو نفر که کلاً خندشونو ندیدیم تو این چند روز!!!
فرمانده گردان بسیار هوای سربازارو داره.دستش درد نکنه.
تمرینات خیلی خیلی هم سخت نیست.تنها چیز عذاب آور سرمای شدید پادگانه!کمبود امکانات هم که هیچی دیگه!الان بعد از گذشت تقریباً یه هفته باز خیلی از بچه ها یه چیزایی تو استحقاقیشون کم دارن!
خود من هم که تا امروز لباس شخصی میگشتم!!
کلاً سربازیه دیگه!برای من که ذهنم رو آماده کرده بودم خیلی سخت نبود.شاید هم به نظر من اینجوری بوده!ولی هرچی که باشه.......چون میگذرد غمی نیست!
اگه سوالی هست در خدمتم.![]()
ما که داریم خدمتمونو میکنیم چهار ماه دیگه خدا بخواد تمومه ولی نرید سربازی .![]()
دوستان کسی تو فرودگاه خدمت نکرده یه خورده ما از تجربیاتش استفاده کنیم؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)