سرعت شبانه من:
![]()
اینم برای من.
اگه شبانه همین جوری باشه 100 درصد به شرکت دیگه ای میرم.
تا 15 مرداد قرارداد دارم اگه شبانه درست شد که هیچ اگه نه میرم.
راستی بهترین شرکت که دانلود رایگانش سرعت بالا باشه (با همین 128) در جهانشهر کرج کدوم هست؟ ممنون
سرعت به زور به 30 میرسه.دیگه خسته شدم.
دوستان اگه در ماه حدودا 40 گیگ شبانه از شاتل دانلود کنید. محدود نمیکنه؟؟
چون یکساعت سرعت درست شده (اون هم کامل به حالت قبل برنگشته و فقط 70 کیلوبایت دانلود دارند) همه ، همه چیز رو فراموش کردند.
افتخار میکنم چنین هموطن هایی دارم ( It's up to u to guess if I'm being sarcastic or not )
پایدار باشید
نه دوست عزیز سرعت کاملا برنگشته...پشتیبانی هم که گفته تا شنبه...اگه این وضعیت بخواد تداوم داشته باشه من دیگه تمدید نمیکنم...
کی گفته سرعت همه 70 شده. خیلی ها مثل خود من سرعتشون هنوز 30 هست
سرعت حتی 30 هم نیست ، هی کم میشه هی زیاد میشه
بیشترین سرعت 30 هستش
منم با سرویس 128 خونه سرعتم 30 بود ولی با سرویس دو مگابیته شرکت که تست کردم سرعت روی 230 ثابته
به نظر من همه ی این محدودیت ها روی سرویس های پایین 512 اعمال شده
صبانت خیلی آشغاله
این ده گیگ که مونده تموم شه میرم قراردادمو فسخ میکنم نوین نت میگیرم
سرویس 4 مگ داده گستر 6 ماه 126 تومن داره میده با 2-8 رایگان .... 128 صبانت 6 ماه داره میده 109 تومن با این سرعت آشغال (هردو ماهی 5 گیگ پهنای باند، البته داده گستر 5 گیگ هم توی 6 ماه اضافه میده ... )
اگر قرار بر دانلود شبانه باشه، حساب کنید باسرعت حدود 500 kb/sec توی یک ساعت از 1 تا 6 صبانت بیشتر میشه دانلود کرد
یک زمانی که صبانت اینکارو شروع کرد رقیب نداشت ...اما الان شرکت های بزرگ که بتونن با صبانت رقابت کنند زیاد شدند ... این کاری هم اینا دارن می کنند به نفع رقیبان هست
سرویس بعدی رو منم از یکی از شرکت های داده گستر یا فن آوا میگیرم.
قبل از صبانت (حدود 3 سال پیش) از یک شرکتی داشتیم که سرعتش خوب بود ... بعد از مدتی اونم برای خودش رفت تو خاکی ... ماهم عوض کردیم ... حالا صبانت اینکارو میکنه مشکلی نیست وقتی بی مسئولیت هستند ماهم میریم جای دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)