تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 827 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من یه هارد سونی یک ترا خریدم و اونو پارتیشن بندی کردم
    سه تا پارتیشن ساختم
    حالا وقتی اونو به تلوزیون وصل میکنم یکی از پارتیشن ها رو نمیشناسه
    لطفا راهنمایی کنید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه هارد سونی یک ترا خریدم و اونو پارتیشن بندی کردم
    سه تا پارتیشن ساختم
    حالا وقتی اونو به تلوزیون وصل میکنم یکی از پارتیشن ها رو نمیشناسه
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام .
    خب تا حد امکان سعی کنید نوع فایل سیستم ، حجم و کلاً تمام حالتهای پارتیشن مورد نظر که شناسایی نمیشود مشابه با سایر پارتیشنها باشد .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عطا جان یه سوال
    این هاردی که من خریدم چطوره ؟
    ADATA SH14 ضد آب و ضد ضربه 1ترابایت 258000 تومان
    بخاطر گفته ی حضرتعالی ADATA خریدم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان یه سوال
    این هاردی که من خریدم چطوره ؟
    ADATA SH14 ضد آب و ضد ضربه 1ترابایت 258000 تومان
    بخاطر گفته ی حضرتعالی ADATA خریدم
    سلام .

همانطوریکه در نقل و قولهای زیر میبینید ؛ هارد دیسک اکسترنالی میخواستید که کاملاً در برابر ضربه مقاوم و همچنین پرسرعت باشد . تاکید هم کردم که چنین چیزی وجود ندارد و نمیتوانید تمام انتظارات را یکجا داشته باشید ولی دوباره سوال جدیدی با همان مفهوم قبلی را مطرح کردید . به ناچار مدلهایی معرفی شد که حداقل در هنگام سقوط از دست در هنگام حمل و نقل و موارد مشابه ، شانس کمتری برای خرابی را داشته باشند (بطوریکه نیازی به خرید کیف نمیباشد) و مجدداً تاکید هم شد که مثل یک هارد معمولی باید نگهداری و استفاده کنید . نکته بعدی این هست که مشاوره خرید و اینکه یک مدل خاص خوب هست یا خیر معمولاً قبل از خرید انجام میشود و بعد از خرید ، مشاوره و اظهار نظر درباره آن بیفایده هست و باعث دلسردی خریدار هم میشود . هارد دیسک اکسترنالی که خریدید خوب هست و واقعاً مشکلی هم ندارد ولی اگر بگم کاملاً بنجل هست (که نیست) آیا ناراحت نمیشید !؟

سلام
    دوستان من میخوام یه هارد 500 گیگ اکسترنال بخرم(فقط 500 گیگ میخوام)
    قیمتش تا حداکثر 200 تومان باشه
    سرعتش بسیار بالا باشه
    usb3 باشه
    ضد ضربه باشه به طوری که تکونش بدم در حال کپی کردن بد سکتور نگیره
    مخصوص جابجایی و مسافرت باشه
    سرعت بالا خیلی واسه مهمه
    چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
    سلام .

متاسفانه نمیتونید همزمان همه این انتظارات را یکجا داشته باشید . با قیمت مناسب میتونید یک هارد اکسترنال از برند Seagate و یا WD بخرید که با وجود قیمت مناسب و حجم بالا ، ضد ضربه و آنتی شوک نیستند و همچنین سرعت معمولی دارد . اگر نه میتونید یک SSD درایو بخرید به همراه یک باکس جهت تبدیل به اکسترنال نمودن آن . در اینصورت نه تنها سرعت بالا خواهید داشت بلکه آنتی شوک هم خواهد بود گرچه قیمت آن بالا هست .
    آنتی شوک 500 گیگ که قابلیت usb3 رو داشته باشه چه قیمته و چه مارکی ؟
    میتونید Silicon Power Armor A80 و یا ADATA HD710 بخرید که 500GB حدود 180 الی 190 هزار تومن هست . ولی همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، هارد دیسکها به خاطر وجود اجزاء متحرک در برابر ضربه و شوک حساس هستند . پس با دقت باید نگهداری و استفاده کرد حالا فرقی نمیکنه مدلهایی که بدنه مستحکمی داشته باشند و یا عادی باشند .
    دوستان من امروز رفتم یه هارد 1 ترابایت مارک ADATA مدل SH14 خریدم 258000 تومان
    بنظر شما انتخابم چطور بود ؟
    وسترن هم داشتن 1 ترابایتش 210 -220 تومان بود
    ولی خب اینی که گرفتم روش زده ضد ضربه و ضد آب تا 3سال گارانتی

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
    راستی با اداپتور بهتر است یا بدون اداپتور؟
    برای ارشیو استفاده می شود.راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
    برای ارشیو استفاده می شود.راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
    سلام .

انتخاب از بین مدلهای پرتابل و یا دسکتاپی بستگی به نیازهای خودتان دارد . دو پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . در مورد تفاوتهای مدلهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم .

راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
    اینکار امکانپذیر هست . مثلاً برنامه های پرتابل که نیازی به نصب ندارند را میتوانید در هارد اکسترنال ذخیره کنید . ولی اگر میخواهید نصب کنید معمولاً بغیر از اینکه فایلهای اصلی در مسیری که شما تعیین میکنید ذخیره میشوند (مثلاً هارد اکسترنال) در قسمتهای مختلف سیستم عامل (مثلاً رجیستری ویندوز) بطور متناسب تغییراتی داده میشوند و در نتیجه آن برنامه در همان سیستمی که نصب کردید بطور صحیح اجرا میشود و ممکن هست در سیستمهای دیگر بدرستی کار نکند .

یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
    احتمالاً بودجه شما برای دوترابایتی پرتابل (بدون آداپتور) کم هست و در نتیجه اجباراً باید از مدلهای دسکتاپی (آداپتوری) بخرید . برای مدلهای دسکتاپی میتونید یکی از مدلهای زیر را انتخاب کنید .

از برند Seagate مدلهای Backup plus و یا expansion.
    از برند Western Digital مدل my book.

چند مورد از تفاوت این مدلها را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 31-03-2014 at 20:39.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به عطا و بقیه دوستان
    جهت اطلاع:
    من دو روز پیش رفتم برای خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک
    اول رفتم ایران که پایین تر میدون ولیعصر هست
    اول اینکه تعداد کمی از مغازه ها هارد و بخصوص این هارد رو داشتن و وقتی قیمت میکردم حدودا 295 تا 315 قیمت میدادن
    البته من این هارد رو از تو نت قیمت هم داشتم 290(از سایت پرشین تولز) که بعد فهمیدم یکی از فروشگاه های بازار رضاست
    بعد رفتم بازار رضا:بازار رضا هارد خیلی بیشتر بود باز مخصوصا این هاردی که من دنبالش بود چند جا قیمت کردم باز تقریبا از 295 قیمت میدادن تا 310-15 البته با این تفاوت نسبت به ایران که تعداد فروشگاه هایی که هارد داشتن بیشتر بود خیلی
    آخر مجبور شدم با همون شخص تماس بگیرم و گفت من بازار رضا هستم با آدرس... که رفتم ازش خریدم

وکلا فک کنم بازار رضا واسه هارد بهتره چون 2سال پیشم باز ایران و رضا رو رفته بودم برای خرید هارد سیگیت 1ترا که باز از رضا خریدم بخاطر قیمت کمی پایین تر

11. این کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عطا جان راستی اگر نیاز هست تستی چیزی از هاردم تو سایت بذارم بفرمایید تا انجام بدم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان راستی اگر نیاز هست تستی چیزی از هاردم تو سایت بذارم بفرمایید تا انجام بدم
    سلام .
    اگر تمایل داشتید میتونید مثل این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، از هارد اکسترنال تست بگیرید و در همان تاپیک بگذارید .
    ممنون .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از دوستان و آقا عطا و جنابaref10 ، آیا توی مدلهای آداپتوری WD،اصلا مدل element توی بازار پیدا میشه؟من که جایی ندیدم..قیمت مدلهای element و My book چند بود؟
    جنابaref10 با چه گارانتی و چند ماهه خریدین؟درضمن اگه اطلاع دارین کمترین قیمتی که تا حالا این هارد داشته چند بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •