تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 1124 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بدون شرح!!!!!!!
    دو دانلود هم زمان با 18 کانکشن!!!!!!

تست speedtest هم بیخیال!!!! خودتون که اطلاع دارین

البته شنبه هم که قراره درست شه باز تست میزارم....

کاش میشد یکی این عکسارم بفرسته خندابازار شاید اوناهم یه چیزی ازش درآوردن یکم مردم شاد شن!!! ما که بخیل نیستیم

بیچاره اونی که 2 مگ نامحدود ماهی 130-140 تومن به اینا میده!!!!!!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بیچاره اونی که 2 مگ نامحدود ماهی 130-140 تومن به اینا میده!!!!!!

قبل از صدور رای بهتر بود از کسی که خط نامحدود داره اوضاع رو جویا میشدی

سعید به عنوان کسی که هم 1مگ و هم2مگ نامحدود داره نظرش رو در چند پست قبل گفت که من زیر همین مطلب نقل قول کردم!

الان به هر دلیل عده ای مشکل دارند و عده بیشتری ندارن ....
    ارش و vanish هم اشاره داشتند به سرعت مناسب (البته منظور فکر کنم شبانه بود) و یادم نره مهدی هم چند بار گفته مشکل سرعت نداشته ...

پ ن
    مخابرات پینگش افتضاحه ولی سرعت دانلودش خوبه.غیر از اون ده روزی که داغون بود من هنوز نمیدونم چرا بقیه افت سرعت دارن و ماها نداریم.چند تا اشتراک از مخابرات ولیعصر - امام و ظفر رو خودم تست کردم هیچ مشکلی از نظر افت سرعت ندارن

دانلود منیجر بالا توی محیط ویندوز مجازیه (یک مگ نامحدود.پایینیش هم دو مگ نامحدود.سرعت هم مثل قبله)

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

قبل از صدور رای بهتر بود از کسی که خط نامحدود داره اوضاع رو جویا میشدی

سعید به عنوان کسی که هم 1مگ و هم2مگ نامحدود داره نظرش رو در چند پست قبل گفت که من زیر همین مطلب نقل قول کردم!

الان به هر دلیل عده ای مشکل دارند و عده بیشتری ندارن ....
    ارش و vanish هم اشاره داشتند به سرعت مناسب (البته منظور فکر کنم شبانه بود) و یادم نره مهدی هم چند بار گفته مشکل سرعت نداشته ...
    شما مطمئنی که نپرسیدم؟
    در مورد مرکز ولیعصر هر دو سرویس محدود و نامحدود. رو برسی کردم
    یه چند تا کافینت هم که از مخابرات نت میگرفتن همه جمع آوری کردن

به هر حال ظاهرا مرکز مخابراتی شما هیچ مشکلی نداره

خود شما با 16 کانکشن ماکس سرعت رو داری؟

پ.ن: دوستان نویزگیر با اسپلیتر فرق. داره؟ تو سایت پارس آنلاین به عنوان دو وسیله جدا معرفی شدن
    Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 11:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همون طور که قبلا هم گفتم این عکسا که شما گذاشتی همشون با سه فایل همزمان دانلود میکنن و این کجاش نشانه خوب بودنه؟ بلکه کاملا نشانه خرابی و فشار زیاد رو شبکست. اگه تونستی یک فایل رو راحت با سرعت کامل دانلود کنی معلوم میشه که خوبه. این و ضع نه تنها در مورد سرویس نامحدود صاحب عکس (s.a.e.e.d) با قیمت فضایی افتضاحه بلکه برای سرویس های محدود با پهنای باند تضمین شده اصلا قابل قبول نیست. با این شرایط حتی وبگردی ساده هم بعضی مواقع با اختلال روبرو میشه چه برسه به سرویس های دیگه. گمان کنم باید یه خط دیگه بگیریم واسه اینترنت و این مخابرات رو فقط واسه دانلود نگه داریم.

5. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

همون طور که قبلا هم گفتم این عکسا که شما گذاشتی همشون با سه فایل همزمان دانلود میکنن و این کجاش نشانه خوب بودنه؟ بلکه کاملا نشانه خرابی و فشار زیاد رو شبکست. اگه تونستی یک فایل رو راحت با سرعت کامل دانلود کنی معلوم میشه که خوبه. این و ضع نه تنها در مورد سرویس نامحدود صاحب عکس (s.a.e.e.d) با قیمت فضایی افتضاحه بلکه برای سرویس های محدود با پهنای باند تضمین شده اصلا قابل قبول نیست. با این شرایط حتی وبگردی ساده هم بعضی مواقع با اختلال روبرو میشه چه برسه به سرویس های دیگه. گمان کنم باید یه خط دیگه بگیریم واسه اینترنت و این مخابرات رو فقط واسه دانلود نگه داریم.
    دقیقا همین کاری که من کردم!!!!
    با مخابرات نه میشه چت تصویری کرد نه بازی کرد نه حتی اطمینانی به وصل بودنشه!!!! اون عکس منم با 18 کانکشن و دو دانلود موازیه که شانس آوردم این برنامه آندروید وجود داره وگرنه با تبلت دانلود کردن محال ممکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درسته ... وضعیت پارس انلاین خراب شده ...

از بچه های حسابگر؛ اوضاع چطوره اونجا؟

پینگ من از 4.2.2.4 روی 177 فیکسه سه دقیقه ای هست که گذاشتمش که تا الان فقط یه تایم اوت داشته

8. 2 کاربر از reza137333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گرامی!

هر کسی با توجه به نیاز خودش خرید میکنه !

ادم اول تکلیفش رو باید با خودش مشخص کنه که چی میخواد و اولویتش چیه !

قیمت مناسب.. پینگ خوب... سرعت دانلود نامحدود ... یا سرعت دانلود محدود

میشه یه سرویسی داشت که همه مشخصاتش هالی باشه ولی دیگه هزینش رو باید پرداخت ...

حالا شما محدودیت انتخاب داری ولی اونایی که تو شهر کرمانشاهن این محدودیت رو ندارن ... بنابر این نق زدن معنی نداره اگه سرویسی خواسته اصلی شما رو براورده نمیکرد ولی همچنان ادامه میدید با اون دیگه ادم فکرای دیگه ای میکنه ...

پس بازم میگم اگه خواسته اصلیتون دانلود شبانه زیاد و بدون محدودیت با قیمت پایینه مخابرات وفقط مخابرات !

ولی اگه میخوایید پینگ و نمیدونم تک کانکشن و اینا رو هم داشته باشید باید به فکر سرویس دیگه ای باشید ...

به این میگن راهنمایی نه دستور یا چیز دیگه ... این برای کسیه که میخواد تازه سرویس بگیره

اگه نامحدود حداکثر تا 1 مگ میخوایید اسیا تک قیمتش بهتره ولی اگه 2 مگ میخواید مخابرات به صرفه تره

حسابگر الان کیفیت سرویساش رو بالا برده و تو همه شهرستانها هم هست پس اگه کیفیت ملاک اوله جر و بحث نداره میرید خط مخابرات رو جمع میکنید و خط حسابگر رو تقاضا میدید !

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

کی گفته اگه بخوایم هم چت تصویری کنیم و هم بازی و هم دانلود،، باید سرویس n تومنی بگیریم؟! مخابرات ایران منهای اینجا با 20 تومن میشه هم چت کرد هم بازی هم دانلود

مگه یه کاربر خانگی چقدر دانلود مفید داره؟ سه تا پنج گیگ فیلم اگه سریال باشه که میشه یه فصل، و حدود 20 ساعت!!! طرف مگه بیکار باشه اینقدر فیلم ببینه!!!
    سینمایی هم حدود 3 تا فیلم میشه که شش ساعت در روز.....

برنامه هم که دانلودش حدی داره!

پس معلومه که قصد فقط آرشیو جمع کردنه، حالا این مهم تره یا کیفیت؟!

درضمن جدیدا مخابرات یوزرهایی که زیاد آن بودن رو restart میکنه؟
    Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

کی گفته اگه بخوایم هم چت تصویری کنیم و هم بازی و هم دانلود،، باید سرویس n تومنی بگیریم؟! مخابرات ایران منهای اینجا با 20 تومن میشه هم چت کرد هم بازی هم دانلود

مگه یه کاربر خانگی چقدر دانلود مفید داره؟ سه تا پنج گیگ فیلم اگه سریال باشه که میشه یه فصل، و حدود 20 ساعت!!! طرف مگه بیکار باشه اینقدر فیلم ببینه!!!
    سینمایی هم حدود 3 تا فیلم میشه که شش ساعت در روز.....
    برنامه هم که دانلودش حدی داره!
    پس معلومه که قصد فقط آرشیو جمع کردنه، حالا این مهم تره یا کیفیت؟!
    درضمن جدیدا مخابرات یوزرهایی که زیاد آن بودن رو restart میکنه؟

اینا رو باید به رئیس مخابرات بگی نه اینجا به کاربرایی که نیاز به راهنمایی دارن !

اینجا برای به اشتراک گذاری اطلاعاته ... اصلاح مملکت و شرکتهای فعال در اون خارج از تحمل این تاپیکه

بنا براین فقط اطلاعات رو به طرز صحیح باید شیر کنیم ... پینگ مخابرات و کیفیتش بده و شرعت دانلود چند لینکی شبانه خوب !

پارس انلاین و حسابگر برای کسایی که براشون دانلود مهم نیست گزینه بهتریه ...

اونایی هم که میخوان با مخابراتی ها کل کل کنن برن یه قرار با این کاربره که اینجا هم میاد بزارن حضوری یکه به دو کنن ...

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گرامی!

هر کسی با توجه به نیاز خودش خرید میکنه !

ادم اول تکلیفش رو باید با خودش مشخص کنه که چی میخواد و اولویتش چیه !

قیمت مناسب.. پینگ خوب... سرعت دانلود نامحدود ... یا سرعت دانلود محدود

میشه یه سرویسی داشت که همه مشخصاتش هالی باشه ولی دیگه هزینش رو باید پرداخت ...

حالا شما محدودیت انتخاب داری ولی اونایی که تو شهر کرمانشاهن این محدودیت رو ندارن ... بنابر این نق زدن معنی نداره اگه سرویسی خواسته اصلی شما رو براورده نمیکرد ولی همچنان ادامه میدید با اون دیگه ادم فکرای دیگه ای میکنه ...

پس بازم میگم اگه خواسته اصلیتون دانلود شبانه زیاد و بدون محدودیت با قیمت پایینه مخابرات وفقط مخابرات !

ولی اگه میخوایید پینگ و نمیدونم تک کانکشن و اینا رو هم داشته باشید باید به فکر سرویس دیگه ای باشید ...

به این میگن راهنمایی نه دستور یا چیز دیگه ... این برای کسیه که میخواد تازه سرویس بگیره

اگه نامحدود حداکثر تا 1 مگ میخوایید اسیا تک قیمتش بهتره ولی اگه 2 مگ میخواید مخابرات به صرفه تره

حسابگر الان کیفیت سرویساش رو بالا برده و تو همه شهرستانها هم هست پس اگه کیفیت ملاک اوله جر و بحث نداره میرید خط مخابرات رو جمع میکنید و خط حسابگر رو تقاضا میدید !
    پس خواهشا نیاید بگید که سرعت خوبه چون خودتون هم وقتی از سرعت تعریف میکنید به این موضوع اشاره نمیکنید که فقط سرعت دانلود با دانلود منیجر خوبه اون هم با چند فایل همزمان و هر استفاده ای به غیر از دانلود رو باید بیخیال شد و این سرعت در اون حالت به خصوص (که برای عده خیلی کمی استفاده داره) رو تعمیم میدید به وضعیت کلی و این روش درستی نیست.
    اسم این سرویس رو باید گذاشت فقط مخصوص دانلود نه اینترنت تا مردم هم تکلیف خودشون رو بدونن.
    این که شرایط محل زندگی من چطوره هم فقط به خودم مربوطه نه کسی دیگه.
    اینجا هم هدفمون اینه که وضعیت یک سرویس رو کامل بررسی کنیم و اگه شما میگی برای یک حالت خیلی خاص سرعت خوبه من میگم برای 90 درصد استفاده های دیگه سرعت افتضاحه. پس هم شما درست میگید هم من، و بهتره به جای لج بازی بیخود به حرف هم دیگه احترام بگذاریم و البته اگه خوبی یا بدی یک سرویس رو توضیح میدیم کلی گویی نکنیم و دقیق توضیح بدیم.
    Last edited by AliMirzaie; 31-01-2013 at 13:40.

14. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •