تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 1024 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به منم نه!!!
    اینجور که بچه های این جا می گن یه آزمون جامع افتاه 4 تیر! 14 خرداد هم حذف!
    باید یه سر بریم مرکز قلم چی...
    پریروز یه نفر زنگ زد گفت پشتیبانت عوض شده و پشتیبانت منم! گفتم زیاد فرقی نمیکنه شما یکم در مورد من از پشتیبان قبلی

سوال بپرسید میفهمید که من زیاد رابطم با پشتیبانا خوب نیس! بعد چیزی در مورد عوض شدنِ تاریخ آزمونا نگفت...

2. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کار درستان محترمچندتا سوال شیمی انتظار شما رو میکشه! (هر چند سوالای سختی نیست ولی با جواب دادن بهشون خیلی کمکم میکنین)

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

راستی این همه طوطی وار تاریخ ادبیات ها رو حفظ می کنیم تا حالا فکرش ر کردیم که بریم چند تا از این اسامی کتب محفوظ شده رو بخونیم؟ (حداقل بعد کنکور)
    چند روز پیش شازده کوچولو رو خریدم. فوق العاده است...

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظرم امکان نداره بتونی هر روز 4 ساعت یه جا بشینی و کنکور بگیری!!

بچه ها به نظرتون اینکار عملیه؟؟
    چند روز اولش سخته ولی بعدش عادی میشه . من تست کردم . البته اصلا پیشنهاد نمیشه چون به کنکور نرسیده آدم واریس میگیره
    در مورد روز قبل آزمون من طبق گفته مشاورا که به نظرم دیبازر خیلی بهتر توضیح داد گفت خیلی ها میان مغز مثل یه ظرف فرض میکنن که مثلا شب قبلش یه چیزی بخونی محتویاتش بهم میخوره یه عده هستن شب قبل کنکور هم یه سری مطالب میخونن بعضی ها هم اینجوری نیستن و شب قبل هیچی نمیخونن این کلا به خود داوطلبین بستگی داره!!!
    اتفاقا من شب کنکور زیست رو یه دور دوره میکنم چون یه سری فصلاش و البته عکساش حفظیه و فوق العاده فراره (مثلا آغازیان)
    راستی این همه طوطی وار تاریخ ادبیات ها رو حفظ می کنیم تا حالا فکرش ر کردیم که بریم چند تا از این اسامی کتب محفوظ شده رو بخونیم؟ (حداقل بعد کنکور)
    من کتابای صادق هدایت رو همون دوره دبیرستان گرفتم خوندم . خیلی داستاناش جالبه بخصوص سگ ولگردش رو 10 بار بیشتر خوندم .فرصت کردین بخونین من موقع خوندنش سگ رو ناخودآگاه به آدمی تشبیه میکردم که 1اشتباه جبران ناپذیر کرده! البته بعد از خوندن کتاباش آدم احساس یاس میکنه

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دو سال پیش کلبه عمو تم رو خوندم! خیلی قشنگ بود! واقعا محشره!
    اینقدر قشنگ خواننده رو میبرد تو داستان که هروقت میخوندمش فکر میکردم منم توی داستانم! : دی

============

وای نمیدونم چرا جدیدا اینقدر اینترنت وقتمو میگیره! قبلا تاپیکهایی که توی Favorite سیو کرده بودم و چک میکردم و میرفتم، اما الان تا میام،لنگر میندازم! یا استرس درسم خیلی زیاد شده یا خیلی کم! خودم احتمال میدم کم شده باشه به دلایلی! چه کنم؟
    Last edited by frnsh; 24-04-2010 at 23:51.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من راهنمایی بودم خوندمش اونجاییش که شاهزاده نقاشی بچگی نویسنده رو میبینه و به حقیقت چیزی که کشیده با نگاه کودکانش پی می بره عالیه...
    یادش بخیر از کلاس 4 ابتدایی تا اوایل پیش دانشگاهی عضو کتابخونه بودم...
    چقدر از کتابای آگاتا کریستی خوشم میاد 9تا توی یه سایت پیدا کردم گذاشتم تو آب نمک برا بعد کنکور

راستی حتما کیمیاگر پائولو کوئیلو رو بخون

کلا بدلیل اینکه زیاد اسم کتاب و نویسنده و... خیلی میدونم راحت یاد می گیرم این تاریخ ادبیاتو
    ولی این شاعران بعد از انقلاب واقعا اسم کتابشون یادم نمی مونه!!!!!!!!!!!
    Last edited by saeed atletico; 25-04-2010 at 00:24.

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

ولی این شاعران بعد از انقلاب واقعا اسم کتابشون یادم نمی مونه!!!!!!!!!!!
    ای گفتی!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

اتفاقا من شب کنکور زیست رو یه دور دوره میکنم چون یه سری فصلاش و البته عکساش حفظیه و فوق العاده فراره (مثلا آغازیان)
    منم منظورم همینه اصلا هیچ ربطی نداره من همه دروس خوندم بعد اگه شب قبل آزمون یه سری مطالب بخونم مطالب قبلی هم یادم بره !!!
    دوستان شما هم این روزا اعصابتون خورده یا فقط من قاطی کردم مثلا اگه مامانم جاروبرقی بکشه یا ظرفارو بشوره یه صدای کوچک هم بیاد ناجور قاطی میکنم راستی ساعت خوابتون چطور زیاد نشده ؟ تازگیا خیلی زیاد میخوابم

11. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

این کتابا ارزش حداقل یه بار خوندن رو دارن.من خودم بعضی هاشونو که قبلن خونده بودم یه سریشون هم همین امسال گیر آوردم خوندم (!)
    ولی خدایی بعد کنکور یه سری هاشونو بخونید (اگه اهل کتاب و کتاب خوانی هستید همشونو تا جایی که دستتون میرسه بخونید.)
    مثلن خوندن سیاحت نامه ابراهیم بیک یا تاریخ بیهقی رو از دست ندید.یا اصلن همین کتاب روزهای دکتر اسلامی ندوشن آنچنان قشنگ نوشته شده که آدم نمیتونه زمین بزارتش.فارق از سلیقه ای که دارید برید یه چند تاییش رو بخونید.
    اگه اهل ادبیات و کتاب باشید امکان نداره وسوسه نشید ژیل بلاس که اولین رمان دنیاست بخونید.
    آقا خلاصه لیست کنید اینا رو و هر وقت شد بخونید.
    در ضمن یه کلیات سعدی نشد یه جلد غزلیات سعدی بخرید واسه خودتون.از خوندنش هیچ پشیمون نمیشید.
    عشق ادبیات های عزیز هم لطفن پله پله تا ملاقات خدا و اسرار التوحید فی مقامات شیخ سعید و کلیدر و چشمهایش و شوهر آهو خانم و دون کیشوت و ...(اونقدر زیادن که آدم یادش میره) رو از دست ندید که خسرانی ست عظیم.
    اگه هم راجع به رابطه مولانا و شمس کمی فقط کمی کنجکاوید کتاب من و مولانا نوشته ویلیام چیتیک (یه نویسنده آمریکایی که دکترای ادبیاتش رو از دانشگاه تهران گرفته) نشر مروارید از دست ندید.
    این بود انشای من راجع به ادبیات و کتاب خوانی باشد که مقبول افتد....

13. 4 کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام .
    من یک سوال داشتم در رابطه با مرور درس ها . گفتم یه مشورتی بکنم ببینم این کارم درسته یانه
    من اگربرای دروس اختصاصی فقط فرمول ها رو با نکات مهمش بدون تست زدن دوره بکنم روش درستیه یعنی دیگه اصلا تست نزنم ):
    به نظر شما این کار درستیه میشه اگه روشی برای دوره کردن درسا دارید بگید
    مخصوصا برای کسانی که خلاصه نویسی نمی کنن ):

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •