تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 804 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه حمید جان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

2 تا سوال
    1- 5800 xpress Music بهتره یا مدل navigation
    2- مدل navigation الان تو بازار(مشهد) هست؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

2 تا سوال
    1- 5800 xpress Music بهتره یا مدل navigation
    2- مدل navigation الان تو بازار(مشهد) هست؟
    -------------------------
    ببین دوست عزیز از اسمشون معلومه به چه دردی می خورن مدل xpress Music یک گوشی همه کارست با امکانات مالتی مدیای بهتر ولی مدل navigation گوشی همه کارست با قابلیت رهیابی بهتر که تو هر دو این مشخصات وجود داره اما به صورت کم و زیاد ولی در کل مدل navigation به درد کشور ما نمی خوره و اگر می خوای بخری و لذت ببری مدل xpress Music را بگیر
    موفق باشی

3. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان 5800 دار !
    من یه یه ماهی هست گرفتم اما خیلی پشیمونم چون قبلش 5530 داشتم و اون یه چیز دیگه ای بود اما الان چند تا سوال دارم !!!!!
    1_ کابل تی . وی دارم اما به چه دردی میخوره !؟ میشه چیزی باهاش ضبط کرد
    2_ چطوری GPRS و MMS و GPS رو فعال کنم
    3_ من بشتر چیزایی رو که میخام نصب کنم ERROR میده البته تاریخ و ساین رو حالیمه ولی ...
    4_میخام از طریق گوشی به کامپیوتر به اینترنت رایگان ایرانسل وصل شم یه چیزایی شنیدم اما حالیم نشد
    5_ N-Gage رو برای 5800 توضیح بدین چطور نصب کنم و لینک نرم افزار های مورد نیازشم بگدارید !!!
    خیلی درخواست کردم حتماًً جوابام تو این 660 صفحه هست اما یافتنش سخته اگه میشه کمکم کنید !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوستان 5800 دار !
    من یه یه ماهی هست گرفتم اما خیلی پشیمونم چون قبلش 5530 داشتم و اون یه چیز دیگه ای بود اما الان چند تا سوال دارم !!!!!
    3_ من بشتر چیزایی رو که میخام نصب کنم ERROR میده البته تاریخ و ساین رو حالیمه ولی ...
    4_میخام از طریق گوشی به کامپیوتر به اینترنت رایگان ایرانسل وصل شم یه چیزایی شنیدم اما حالیم نشد
    5_ N-Gage رو برای 5800 توضیح بدین چطور نصب کنم و لینک نرم افزار های مورد نیازشم بگدارید !!!
    خیلی درخواست کردم حتماًً جوابام تو این 660 صفحه هست اما یافتنش سخته اگه میشه کمکم کنید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه skimoo_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

سلام دوستان 5800 دار !
    سلام عزیز.
    1- نه، چیزی نمیشه باهاش ظبط کرد. فقط صفحه گوشی رو توی TV نشون میده.
    2- برای GPRS باید از قسمت Connectivity ==> Destinations ==> Access point یک Packet data جدید بسازی
    و برای GPS باید از نرم افزار SmartCom GPS و یا Garmin و یا Nokia OVI Maps استفاده کنی.
    حتما یه سری به بخش موبایل فروم و قسمت نوکیا سری 60 ورژن 5 بزن.
    3- اگه فریمور گوشیت قابلیت هـک داره، حتما این کارو بکن. مشکلت صددرصد حله.
    4- ببین عزیزم، میتونی سرویس EDGE ایرانسل بگیری، بعد گوشیتو وصل کنی به PC و با برنامه OVI Suite از طریق گوشیت به اینترنت وصل بشی ولی اطلاعات رو روی صفحه PC ببینی.
    5- متاسفانه از گوشی های Touch نوکیا فقط N97 از بازی های N-Gage پشتیبانی میکنه چون کیبورد داره.

شاد باشی!

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

سلام
    میگم من الان اتفاقی چک کردم (وایرلس) دیدم ورژن 51 اومده آپ کردم و طبق ی چیزایی ک قبلا خونده بودم فقط افزایش کارایی برنامه ها و اینترنت رو داره ب همراه ی سری مزایای دیگه مثل افزایش امکانات ویدئو کال ک ب درد ما نمیخوره
    کسی میدونه دیگه چی تو این ورژن هست

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

سلام
    یه سوال ساده
    من تازه یه گوشی 5800 دستم اومده. چند تا نرم افزار روش ریختم ولی با یکیش که دیکشنری هست نمیتونم کار کنم
    یعنی نمیتونم چیزی تایپ کنم. روی باکس مربوطه هم کلیک کردم ولی هیچ کیبوردی نمی یاد.صفحه A B C D همچنان باقیه.
    چی کار میشه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یه سوال ساده
    من تازه یه گوشی 5800 دستم اومده. چند تا نرم افزار روش ریختم ولی با یکیش که دیکشنری هست نمیتونم کار کنم
    یعنی نمیتونم چیزی تایپ کنم. روی باکس مربوطه هم کلیک کردم ولی هیچ کیبوردی نمی یاد.صفحه A B C D همچنان باقیه.
    چی کار میشه کرد؟
    شاید دیکشنری که نصب کردی از گوشی های لمسی پشتیبانی نمیکنه برای همین کیبورد نمیاد
    اسم دیکشنری که نصب کردی چیه ؟

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

شاید دیکشنری که نصب کردی از گوشی های لمسی پشتیبانی نمیکنه برای همین کیبورد نمیاد
    اسم دیکشنری که نصب کردی چیه ؟
    زکی !!! خسته نباشم !!!
    پس یه سری برنامه های جاوا هم هست که نمیشه روی گوشیهای لمسی اجراشون کرد.
    دیکشنری من oxford advanced هست که البته خیلی وقت قبل دانلود کرده بودم و از اون روی گوشی اصلی خودم استفاده می کردم

ممنون از راهنماییت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام میخاستم مموری کارت فرمت کنم ولی هرچی میگردم ایکن مموری کارت پیدا نمیکنم .تمام گوشی زیر رو کردم ولی...
    لطفا ادرس مموری کارت بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •