سلام
2 تا سوال
1- 5800 xpress Music بهتره یا مدل navigation
2- مدل navigation الان تو بازار(مشهد) هست؟
سلام
2 تا سوال
1- 5800 xpress Music بهتره یا مدل navigation
2- مدل navigation الان تو بازار(مشهد) هست؟
-------------------------
ببین دوست عزیز از اسمشون معلومه به چه دردی می خورن مدل xpress Music یک گوشی همه کارست با امکانات مالتی مدیای بهتر ولی مدل navigation گوشی همه کارست با قابلیت رهیابی بهتر که تو هر دو این مشخصات وجود داره اما به صورت کم و زیاد ولی در کل مدل navigation به درد کشور ما نمی خوره و اگر می خوای بخری و لذت ببری مدل xpress Music را بگیر
موفق باشی
سلام دوستان 5800 دار !
من یه یه ماهی هست گرفتم اما خیلی پشیمونم چون قبلش 5530 داشتم و اون یه چیز دیگه ای بود اما الان چند تا سوال دارم !!!!!
1_ کابل تی . وی دارم اما به چه دردی میخوره !؟ میشه چیزی باهاش ضبط کرد
2_ چطوری GPRS و MMS و GPS رو فعال کنم
3_ من بشتر چیزایی رو که میخام نصب کنم ERROR میده البته تاریخ و ساین رو حالیمه ولی ...
4_میخام از طریق گوشی به کامپیوتر به اینترنت رایگان ایرانسل وصل شم یه چیزایی شنیدم اما حالیم نشد
5_ N-Gage رو برای 5800 توضیح بدین چطور نصب کنم و لینک نرم افزار های مورد نیازشم بگدارید !!!
خیلی درخواست کردم حتماًً جوابام تو این 660 صفحه هست اما یافتنش سخته اگه میشه کمکم کنید !
سلام دوستان 5800 دار !
من یه یه ماهی هست گرفتم اما خیلی پشیمونم چون قبلش 5530 داشتم و اون یه چیز دیگه ای بود اما الان چند تا سوال دارم !!!!!
1_ کابل تی . وی دارم اما به چه دردی میخوره !؟ میشه چیزی باهاش ضبط کرد
2_ چطوری GPRS و MMS و GPS رو فعال کنم
3_ من بشتر چیزایی رو که میخام نصب کنم ERROR میده البته تاریخ و ساین رو حالیمه ولی ...
4_میخام از طریق گوشی به کامپیوتر به اینترنت رایگان ایرانسل وصل شم یه چیزایی شنیدم اما حالیم نشد
5_ N-Gage رو برای 5800 توضیح بدین چطور نصب کنم و لینک نرم افزار های مورد نیازشم بگدارید !!!
خیلی درخواست کردم حتماًً جوابام تو این 660 صفحه هست اما یافتنش سخته اگه میشه کمکم کنید !
سلام عزیز.
1- نه، چیزی نمیشه باهاش ظبط کرد. فقط صفحه گوشی رو توی TV نشون میده.
2- برای GPRS باید از قسمت Connectivity ==> Destinations ==> Access point یک Packet data جدید بسازی
و برای GPS باید از نرم افزار SmartCom GPS و یا Garmin و یا Nokia OVI Maps استفاده کنی.
حتما یه سری به بخش موبایل فروم و قسمت نوکیا سری 60 ورژن 5 بزن.
3- اگه فریمور گوشیت قابلیت هـک داره، حتما این کارو بکن. مشکلت صددرصد حله.
4- ببین عزیزم، میتونی سرویس EDGE ایرانسل بگیری، بعد گوشیتو وصل کنی به PC و با برنامه OVI Suite از طریق گوشیت به اینترنت وصل بشی ولی اطلاعات رو روی صفحه PC ببینی.
5- متاسفانه از گوشی های Touch نوکیا فقط N97 از بازی های N-Gage پشتیبانی میکنه چون کیبورد داره.
شاد باشی!![]()
سلام
میگم من الان اتفاقی چک کردم (وایرلس) دیدم ورژن 51 اومده آپ کردم و طبق ی چیزایی ک قبلا خونده بودم فقط افزایش کارایی برنامه ها و اینترنت رو داره ب همراه ی سری مزایای دیگه مثل افزایش امکانات ویدئو کال ک ب درد ما نمیخوره
کسی میدونه دیگه چی تو این ورژن هست
سلام
یه سوال ساده
من تازه یه گوشی 5800 دستم اومده. چند تا نرم افزار روش ریختم ولی با یکیش که دیکشنری هست نمیتونم کار کنم
یعنی نمیتونم چیزی تایپ کنم. روی باکس مربوطه هم کلیک کردم ولی هیچ کیبوردی نمی یاد.صفحه A B C D همچنان باقیه.
چی کار میشه کرد؟
شاید دیکشنری که نصب کردی از گوشی های لمسی پشتیبانی نمیکنه برای همین کیبورد نمیاد
اسم دیکشنری که نصب کردی چیه ؟
زکی !!! خسته نباشم !!!
پس یه سری برنامه های جاوا هم هست که نمیشه روی گوشیهای لمسی اجراشون کرد.
دیکشنری من oxford advanced هست که البته خیلی وقت قبل دانلود کرده بودم و از اون روی گوشی اصلی خودم استفاده می کردم
ممنون از راهنماییت
سلام میخاستم مموری کارت فرمت کنم ولی هرچی میگردم ایکن مموری کارت پیدا نمیکنم .تمام گوشی زیر رو کردم ولی...
لطفا ادرس مموری کارت بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)