تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 1138 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز به همون روشی که فرمودید موتور رو تنظیم کردم و بوی خامسوزی تا حد زیادی برطرف شد ولی نه به طور کامل .
    دور موتور رو تا جایی که موتور اجازه میداد پایین اوردم و در اون حالت پیچ تنظیم دور ارام رو کم کم سفت کردم ولی خیلی نمیشد سفتش کرد و موتور شدیدا میلرزید .تا جایی که میشد بستمش ولی موتور کمی لرزش داره هنوز!!
    در واقع اگه بخام پیچ تنظیم دور ارام رو تا جایی ببندم که بوی خامسوزی رفع بشه اونوقت موتور به شدت میلرزه و بد کار میکنه و اگر بخام موتور کمتر بلرزه اونقت باید کمی خامسوزی کنه!!!
    البته این خامسوزی اونطور نیست که دود از اگزوز خارج بشه ولی کنار اگزوز که می ایستم بوی احتراق ناقص رو میتونم حس کنم.
    دلکو هم مشکل خاصی نداشت و تنظیم بود.شمعها هم تازه عوش کردم و وایرها هم 2 سال پیش تعویض شده و سالم هستن(البته یک دست یدکی دارم و اگه صلاح بدونید تعویض میکنم).
    یک تست روی منیفول انجام دادم و متاسفانه کمی نشتی داره.در حالت موتور سرد اب و ریکا رو روی منیفول ریختم و منیفول اگزوز در سمت فایروال نشتی داره ولی نمیدونم این روی لرزش تاثیر داره یا نه ؟؟
    البته ممکنه منیفول سوخت هم نشتی داشته باشه ولی من چیزی متوجه نشدم.

میگم نکنه این کاربراتور برای موتور 292 یا چیزی مثل اون باشه؟؟
    کارب قبلی وقتی سالم بود رو ماشین این بو رو ایجاد نمیکرد.همون موقع که این کارب رو بستم (3 سال پیش) متوجه شدم که موتور داره پر سوخت کار میکنه و ریتم صداش هم درشت تر شد(مثل صدایی که بخاری نفتی میده وقتی نفت زیاد بره!)
    اگه با این کارب به اون تنظیم ایده ال نرسم ناچارم یا کارب نو بگیرم و یا بگردم یه در حد نوش رو پیدا کنم.
    Last edited by MJ1970; 11-07-2013 at 20:24.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسلما كارب اصلي خودش خيلي بهتر و تنظيم بوده، البته اين مسئله را در نظر بگيريد كه موتور وقتي سرد باشه، مقداري خام سوزي داره و اين در تمام خودروها وجود داره، از طرفي وضعيت سوزن و ژيگلور كارب فعلي مشخص نيست، چون گاهي ديده ميشه كه توي كارب نوا ، سوزن را نصب نميكنن و فقط ژيگلور خالي استفاده ميشه كه اگر از حد لزوم گشادتر باشه و يا اصولا فرسوده و گشاد شده باشه، خام سوزي و مصرف بالا ميره و در اين بين مسئله بنزينهاي نامرغوب هم مشكل رو بيشتر ميكنه.

سوزن دور آرام هم كه با اون تنظيم كرديد ميتونه به علت فرسودگي ، نتونه دقيق ميزان بشه و تنظيمات درستي با اون انجام نشه.

براي نشتي مانيفولدها( هوا و دود) بهتره اول يك آچار كشي انجام بديد، ظاهرا مكانيك كار خودش رو درست انجام نداده، نشتي مانيفولد اگزوز با خروج دود و گرما از اون مشخص ميشه، اما در مانيفولد هوا، اگر فاصله بوجود آمده از حدي بيشتر بشه، صداي مكيده شدن هوا كه مثل يه سوت شنيده ميشه، كاملا نشون ميده كه از كجا مشكل داره، و با آزمايشي كه با آب انجام داديد( بيشتر از روغن موتور يا روغن ترمز هم استفاده ميكنن) مشخصه كه مشكل كجاست.
    اگر با آچار كشي برطرف نشد،بايد باز بشه تا از نظر نداشتن ترك، تاب و يا واشر سوخته بررسي بشه.
    مكيده شدن هوا از هر جايي بجز دهانه ورودي هواي كارب، تنظيمات هوا و سوخت رو بشدت بهم ميزنه و در نرم كار كردن و لرزش و مصرف و شتاب و توان و..موتور تاثير منفي زيادي داره، درست مثل زماني كه لوله وكيوم هواي بوستر ترمز را در بياريد و از اون طريق هواي اضافه وارد كاربراتور بشه، ميبينيد كه موتور لرزش پيدا كرده و گويا يكي يا دوتا از سيلندرها جواب نميده.
    فكر كنم مشكل اصلي اول اين هست و بايد اين نشتي رو برطرف كنين.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز امپر اب اتری تایوانی که قبلا تهیه کرده بودم رو نصب کردم.همزمان امپر برقی قبلی هم داشت کار میکرد که متوجه شدم حدود 25 درجه با هم اختلاف دارن و نمونه برقی بیشتر نشون میده.
    این هم تصویر امپر برقی که داره حدود 100 درجه رو نمایش میده!!

این هم امپر اتری نو که زیر 80 درجه رو نمایش میده که درست هم هست.

البته این تصاویر رو در یک لحظه برداشتم.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم هيچوقت با نمونه هاي برقي تجربه خوبي نداشتم، ظاهرا به علت همسان نبودن فشنگي اونها با نشانگر، خيلي اشتباه نشون ميدن، شايد هم يكي از دلايل سيمكشي قديمي و يا داراي انشعابات مختلف باشه.
    در هر صورت نمونه هاي جيوه اي با توجه به ظريف و حساس بودن به ضربه، در نهايت دقت خيلي بهتري دارن.
    احتمالا با تعويض فشنگي هاي مختلف براي اون نمونه برقي( از نمونه هاي استفاده شده در ماشينهاي ديگه) ميشه مقياس اون رو تنظيم كرد، ولي كار و حوصله و زمان و البته هزينه زيادي ميبره كه چندان منطقي به نظر نمياد.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز پیرو صحبتی که در مورد مکش هوا از منیفول فرمودید رفتم و رو ماشین بررسی های دقیق تری انجام دادم. اول از همه به فلایویل شک کردم و گفتم اگه اون هم لنگی داشته باشه توربین هم لنگ میزنه و با اون وزن توربین حتما ماشین رو میلرزونه و به همین دلیل شروع به بررسی توربین و فلایویل در زیر ماشین کردم و ماشین رو روشن کردم و در حال حرکت بررسی کردم و متوجه لنگی قابل توجهی نشدم و چرخش همگونی داشت.البته در حد 2 میل یا کمتر لنگ میزد ولی بعید میدونم بتونه مشکلی ایجاد کنه. بعد رفتم سراغ منیفول و مقداری اب برداشتم و موقعی که موتور روشن بود روی درزهای منیفول با سرسیلندر ریخنم و متوجه شدم جاهایی داره اب رو به داخل محفظه ی احتراق میکشه و همینکه اب وارد محفظه احتراق شد ماشین شروع به سر و صدا و و بو دادن کرد و متوجه شدم که اب داره وارد میشه و تو سیلندر میسوزه و بعد از 30 ثانیه ابها بخار شدن و وضع طبیعی شد. زمانی که مکانیک دزد موتور رو جمع کرده بود جعبه واشری رو که خودم برای تعمیر بهش داده بودم رو تو تعمیرگاهش پیدا کردم و اونو باز کردم و دیدم تعدادی از واشرها از جمله همین واشر منیفول رو نبسته رو ماشین و من هم عصبانی شدم و جعبه رو ازش گرفتم.حالا باید منیفول رو باز کنم و در صورت نیاز تراش بدم و با واشر نو ببندم.
    Last edited by MJ1970; 13-07-2013 at 00:14.

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[QUOTE=camaro lt;7740306]جناب dmk موتور نياز به تعمير داره؟
    براي رنگ موتور متاسفانه من نتونستم رنگ مناسبي پيدا كنم ( بصورت اسپري) و رنگهاي آبي خيلي تند يا خيلي ملايم بود و اون رنگ خاص آبي موتور نوا فقط بايد توسط رنگساز وارد ساخته و با پيستوله به موتور زده بشه، كه به دليل نبودن شرايط مناسب اين كار در تعميرگاه ناچارا انجام ندادم.
    براي رادياتور، حتما سيخ بزنين و تميز كنيد، و اگر خراب بود كامل عوض كنيد.،درب و گلويي و مخازن سر و ته ، و مخزن سر ريز اون رو هم كاملا چك كنين( رادياتور بايد حداقل 5 لوله باشه) پروانه هم از نمونه 5 پره بزرگ.
    جناب MJ1970 از رادياتور پژو 405 استفاده كردن كه فكر ميكنم از تجربه ايشان هم استفاده كنيد خوب باشه.
    واترپمپ را هم حتما چك كنين چون به نظر ميرسه سالها آب معمولي توي راديات بوده بنابراين به آب پخش كن و بخشهاي ديگه اون احتمالا صدمه وارد شده.
    در نهايت حتما و فقط از ضد جوش/زنگ و آب رادياتور استاندارد استفاده كنيد.
    براي فن جلوي كندانسور، به علت كمبود فضاي كافي در اون قسمت نوا، تقريبا اتخاب چنداني وجود نداره اما گويا يك سري فن به بازار آمده كه داراي موتورهاي قويتر با چرخش بسيار زيادتر نسبت به نمونه هاي قبلي نصب شده روي پرايد بوده ( حدودا 40 آمپر) و خنك كنندگي بسيار بهتري بوجود ميارن، تصميم دارم اگر بعد از راه اندازي كولر ماشين گرم ميكرد، فنها رو با اون نمونه تعويض كنم.

درود بر همگی
    از راهنمایتون سپاس فراوان
    موتور نیاز به تعمیر نداره بعد از رنگ باید لوله ها و شلنگهای پوسیده عوض بشه یه تنظیم هم باید بشه چون وقتی ماشینو روشن میکنم اتاق یه لرزشی پیدا میکنه
    متاسفانه بله آب معمولی ریخته بودیم تا حالا، دیگه حتما آب رادیات میریزم چه آب رادیاتی باید بریزم (مارک خاصی باید باشه) آیا باید آب مقطر هم بریزم یا نه
    در مورد فن هم دقیقا باید بگم چه فنی مال چه ماشینی (پراید، پژو یا چیز دیگه ) چون ماشین الان رفته برای رنگ موتور، رنگ هم الکترواستاتیک آبی ولی بیشتر به بنفش نزدیک تر میشه
    در مورد خاوران هم دوستان اگر آشنا دارن معرفی کنن چون خودم حضوری رفتم قیمت پرت و پلا گفتن مثلا رینگ مدل b5 سایز 14 دارن زیاد هم دارن ولی یکی میگفت دونه ای 170 هزار تومان یکی دیگه میگفت 150 هزار تومان یکی از بچه های همونجا بهم گفت چون نمیشناسنت اینجوری قیمت میگن وگرنه خیلی باشه دونه ای 80 یا 90 هزار تومان یا نه 100 هزار نه 170 یا 150 یکی از اوراقیا اسمش محمد بود خیلی هم بد اخلاق، اونیکی هم یه کوچه پایین تر اسمش عباس بود

12. 5 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وقتی هنوز ماشین رو اتومات نکرده بودم رادیاتورم مشکل داشت و به دنبال رادیاتور بودم و به دلیل قیمت بالای رادیاتور فابریک(شبکه رادیاتور ایران) به دنبال رادیاتور الومینیومی بودم که یه رادیاتور ساز پیشنهاد داد از رادیاتور 405 استفاده کنم و من هم شروع به بررسی کردم و دیدم میشه نصبش کرد و جای لوله هاش هم یکسانه ولی قطر شلنگها متفاوت بود و کوچکتر بود ولی اون هم تبدیل میخورد و میشد حلش کرد.رادیاتور 405 تک لوله بزرگه و تبادل حرارتیش فکر میکنم از رادیاتور فابریک هم بهتر باشه و علتش هم الومینیومی بودن اونه .اما همان زمان بود که ماشین رو اتومات کردم و دیگه نیاز به رادیاتوری بود که رادیاتور روغن گیربکس هم داشته باشه که یه رادیاتور فابریک در حد نو پیدا کردم و نصب کردم.الان فقط کندانسور 405 نصب کردم و هنوز کولر هم کامل نکردم.
    به نظرم اگه رادیاتورتون ضربه نخورده و لوله هاش کامله و نشتی نداره باید اسید شوری بشه و سیخ بخوره.

برای رفتن به اوراقی جاده خاوران بعد از بنگاه 556 دست راست همش اوراقیه و داخل یکی از کوچه ها دست راست یه گاراژه که همش امریکاییه ولی من چشمی بلدم و اسم کوچه ها و پلاکها یادم نیست .
    اما اونجا رسیدید باید بپرسید و 2 یا 3 جا امریکایی دارن و راهنماییتون میکنن.
    سپاس از شما
    نه رادیاتم ضربه نخورده نشتی رو هم چک کردم مشکلی نداره پس باید صد درصد اسید شوری بشه و سیخ بخوره ولی اگر درست نشه باید عوضش کنم یا نه
    ؟

14. 2 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دارم از دوستان این بخش - کم مصرف ترین خودروی آمریکایی که در ایران هم موجود باشه چی هست؟

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال دارم از دوستان این بخش - کم مصرف ترین خودروی آمریکایی که در ایران هم موجود باشه چی هست؟
    سلام.
    دوست من میشه گفت کم مصرفترین آمریبکایی موجود در ایران شورلت نوا هست با موتور 6 سیلندر 1400 سی سی.
    مصرف حدود صدی 13 تا 15

=====

دوستان اگه خدا بخواد ماشین خریدم اما هنوز ماشین رو تحویل نگرفتم انشاالله به زودی عکسها و اطلاعاتش رو میزارم.

17. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب محمد
    تا جايي كه من تجربه داشتم، تاب داشتن فلايويل تاثيري در لرزش موتور نداره، چون توي كامارو، فلايويل خيلي تاب داشت و جوري بود كه گاهي زمان استارت زدن گير ميكرد، كه در تعميرات بعدي تعويض شد، اما تا قبل از اون هيچ مشكلي از نظر لرزش و يا ايجاد مشكل در توربين بوجود نياورد.
    مسئله همون وجود درز و مكش هوا از جايي بجز دهانه كارب هست كه شما اون رو پيدا كرديد و با يك تعويض واشر احتمال زياد مشكل حل ميشه.
    فكر نكنم نيازي به كفسابي باشه مگر اينكه تاب برداشته باشه.
    ...................
    جناب dmk
    آب رادياتور خاصي نيست كه بگم حتما از اون استفاده كنين، همين آب رادياتورهاي موجود در بازار كه استاندارد هم بايد باشن، كافيه، منتها اگر به روشي كه ميگم( و خودم سالهاست در تمام ماشينهايي كه داشتم و بقيه ماشينهاي دوستان و مشتريها انجام دادم) اقدام كنين، تقريبا زنگ زدگي به حد صفر ميرسه.
    در ابتدا بايد مشكلات سيستم خنك كننده رو برطرف كنين، مثلا اگر راديات خرابه، تعمير بشه و يا واترپمپ تعمير و يا تعويض بشه. تمام جنتها و لوله هايي كه آب در اونها جريان داره، در صورت خراب بودن تعويض ، و درب ترموستات و هوزينگ اون هم همينطور، اگر پوسيدگي و سوراخ داره كاملا بايد تعويض كنين( براي درب ترموستات و هوزينگ توصيه ميكنم حتما از نمونه چدني كه دوام خيلي زيادي داره استفاده كنين)
    در ادامه وقتي كه تمام مشكلات برطرف شد، براي تميز شدن نهايي، مقدار يك ليوان متوسط نفت سفيد توي راديات بريزيد و مابقي رو آب معمولي پر كنين، و با ماشين 10 دقيقه كار كنين، سپس جنت پايين رو باز كنين تا تمام آبها خارج بشه، اينجوري ميبينين كه مقدار زيادي زنگ و رسوبات هم خارج ميشه.
    اگر چند بار انجام بديد كم كم آب خارج شده زلال شده و زنگ كمتري در اون ديده ميشه.
    در نهايت وقتي از تميزي سيستم راضي بوديد، دو ليتر ضد جوش/يخ/زنگ در راديات بريزيد و مابقي رو با آب رادياتور پر كنين.
    درب رادياتور و مخزن سر ريز هم بايد كاملا سالم باشه.
    هر سه بار كه به رادياتور آب اضافه ميكنين، يكبار هم بايد مقداري از همون ضد زنگ/ يخ/جوش اضافه كنيد تا مواد نگهدارنده آب رادياتور هميشه در حد بالايي باقي بمونه، . البته بين يك تا يك سال و نيم ، يكبار هم آب رادياتور كاملا تعويض بشه.
    قاطي كردن آب مقطر با ضد زنگ از نظر من چندان درست نيست مگر زماني كه به آب رادياتور مناسب دسترسي نداشته باشيم.
    رادياتور شما حداقل بايد 5 لول و سالم باشه( منظور لوله هاي اون قطع و يا گرفته و كور نشده باشه)
    اگر از محلهايي كه خريد ميكنين( بخصوص اوراقيها) و اجناس خريداري شده عكس بگيريد خيلي بهتره چون اينجوري راحتتر ميشه ارزش اون قطعه رو با قيمتي كه دادن سنجيد
    .........................
    كم مصرف ترين بطور متوسط نوا به حساب مياد، البته با وضعيت بنزينهايي كه داريم فعلا مصرف اونها هم خيلي بالاست( ماشين من در شهر 18.5 مصرف ميكنه درحاليكه همه چيز مرتبه و ديگه نميدونم مشكل از كجاست..)
    البته اگر كاپريس كلاسيك كاملا سالم كه سيستم احتراق و سوخت اون فابريك و سالم باشه پيدا بشه، در شهر حدود 14 مصرف داره و از نوا هم مصرفش كمتره، كه اونهم ديگه پيدا نميشه و اگر باشه قيمتهاي واقعا زيادي دارن.
    دوستاني كه ماشين آمريكايي دارن، لطفا مصرف ماشين را در شهر و خارج شهر بطور دقيق بنويسيد تا ببينيم آيا مسئله بي كيفيت بودن بنزينها در مصرف بالا تاثير داره يا نه؟
    نوا من در شهر 18.5 و در خارج شهر با سرعت متوسط 90 كيلومتر 12 ليتر مصرف داره.( وضعيت رانندگي بدون كولر، بدون گاز دادن زياد و شتاب سريع و بدون بار اضافي و سرنشين )

Last edited by camaro lt; 13-07-2013 at 15:59.

19. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •