وضعیتش که خوبه البته بیشتر بخاطر خلوت بودن شبکه و تعداد کم یوزرها، تنها ایرادش گرون بودنشه که فکر کنم بازم بصرفه
================
adsl نمی گیری؟؟؟
وضعیتش که خوبه البته بیشتر بخاطر خلوت بودن شبکه و تعداد کم یوزرها، تنها ایرادش گرون بودنشه که فکر کنم بازم بصرفه
================
adsl نمی گیری؟؟؟
وزیر ارتباطات گفته که به دلیل کمبود پهنای باند شرکت ها به جای ۱ به ۸ اینترنت رو حتی تا ۱ به ۲۵ هم به اشتراک میزارن بین کاربرها .
من موندم وقتی یه شرکت پهنای باند نداره با اجازه کی مشتری جدید میگیره ؟![]()
مخابرات ۲۵ بماند فکر کنم ۳۵ یا ۴۰ باشه![]()
یعنی چی ؟ یعنی این سرویسی که ما از مخابرات میگیریم 1 به 8 نیست ؟! خودشون که میگن 1 به 8 ــه طرح کمپین رو هم میگن 1 به 10 ــه
دزدی به این واضحی !
نه بابا ۱ به ۸ کجا بودفقط میگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بهترین شرکت ارایه دهنده اینترنت برا ارومیه 336 فجر کدوم شرکت هست؟
مخابرات فجر تو کدوم خیابونه ؟ میخوام ببینم مخابرات فجر به من نزدیک تره یا مخابرات وحدت
خیابان والفجر2
تا حالا هزار بار تو اون خیابون و خیابون های اطراف پرسه زدم ولی مرکز مخابرات اون اطراف ندیدم![]()
تو خیابون های فرعی ــه یا خیابون اصلی ؟
جالبیش اینجاست تو گوگل مپ هم نیست![]()
حالا شما چرا گیر دادین به این نرسیده به داداگاه انقلاب تقریبا روبروی انجمن خوش نویسی
الان یادم اومداز صبح دارم هی فکر میکنم ببینم این مخابرات کجای والفجر ــه یادم نمیاد دو سه بار هم رفتم تا امام علی گفتم شاید اون طرفا باشه موقع برگشت باز ندیدم
پیر شدیم رفت
![]()
میخوام از اونجا یه شماره تلفن بگیرم بلکم مشکلم حل شد
از مرکز وحدت بهم خیلی نزدیکتره
ببینم شما الان از کدوم شرکت گرفتید ؟ راضی نیستید ؟ نویز خط تلفن ــتون در چه حدیه ؟ و احتمالا خطتون سیم مسی ــه دیگه ؟
اگر سیم مسی باشه از اکثر شرکت ها میتونید سرویس بگیرید ولی اگر فیبر نوری باشه فقط از مخابرات میتونید سرویس اینترنت بخرید
یاشاسین![]()
Last edited by ittools; 05-01-2014 at 19:34.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)