تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 905 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    چقدر روغن ریختید داخلش؟ با فیلتر؟
    3.5 لیتر دیگه
    آره همیشه همه فیلترارو عوض میکنم
    قبلا ترن میرختم خیلی خوب بود این دفعه گفتم پیشتاز بریزم ببینم چطوریه

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

دوستان عزیز قبلا سوال پرسیده بودم برا کمک فنر ماشینم الان پرسیدم از 100 جا فروشنده میگن مارک ازام خوبه جفتی 120 میدن پراید 2 عدد جلو
    نظر اساتید چیه بخرم این مارک رو؟

سایت داره این شرکت ازام؟ لینک میدین لطفا؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

3.5 لیتر دیگه
    آره همیشه همه فیلترارو عوض میکنم
    قبلا ترن میرختم خیلی خوب بود این دفعه گفتم پیشتاز بریزم ببینم چطوریه
    به نظرم فیلتر روغن رو چک کنید.. خوب بسته شده باشه .. کم هزینه ترین راه و ساده ترین هست
    اگر نشد بحث هایی مثل دمای بالای روغن و فشار زیاد اون هست..

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید انژکتور مدل 83، روشن کردم بعد چند دیقه کولر خواستم بگیرم که خاموش شد! برق کل ماشین قطع شد، جعبه فیوز و سه فیوز باتری و خود باتری رو چک کردم مشکلی نبود به نظرتون ایراد چیه؟ مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا من فهمیدم تقریبا مشکل از دیناممه
    امتحان کردم :ماشینو روشن کردم سر باطری + برداشتم ماشین بلافاصله خاموش شد اما این سوالو دارم الان چه کنم؟

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

با سلام

ماشین من پرایده مدل 89
    امروز به مشکلی برخوردم توی همت بودم کولرمم روشن بود دیدم ضبط دو سه بار خاموش روشن شد بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد همون موقع دیدم چراغ abs ماشین روشن میشه بعد 20 ثانیه خاموش میشه 1 کیلومتری امدم ماشینو خلاص کردم دیدم دور موتور روی 2 زدم دنده دو پامو از روی کلاج برداشتم ماشین خودش گاز میخورد ماشین به تپه تته نمی افتاد بازم امدم جلوتر دم پارکینگ شرکت ماشینو خاموش کردم هرچی استارت زدم دیگه روشن نشد که نشد صدای استارت جوری بود همون اول خفه می شد .هل دادم ماشینو زدم دنده روشن شد به زور اما اصلا گاز نخورد خاموش شد.
    ماشینو گذاشتم توی پارکینگ 1 ساعت بعدش رفتم سراغش استارت زدم روشن شد.2-3 باری باز استارت زدم دیدم مثل صبح سر حال نیست(هنوز یه مشکلی داره)چراغ باطری که دقت میکردم یذره ماشین با زور روشن می شد

میخواستم بدونم تشخیص شما چیه؟

ممنون میشم زود جواب بدید عجله دارم

ممنون.
    امکان داره اتصال بدنه خوب ارتباط برقرار نکنه، اون سیم ضخیم منفی که از باتری به بدنه و موتور وصل شده رو هم روی باتری و هم روی بدنه و موتور باز کنید خوب جاش رو تمیز کنید و دوباره محکم ببندید، قطب مثبت باطری رو هم چک کنید، اگه مشکل برطرف نشد ممکنه جای دیگه اتصال بدنه ضعیف شده باشه، اینجور مشکلات برقی معمولا زمانی پیش میان که اتصالات بدنه به دلیل کثیفی یا لقی ضعیف میشن
    Last edited by AMHSIN; 28-06-2015 at 17:14.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

اقا من فهمیدم تقریبا مشکل از دیناممه
    امتحان کردم :ماشینو روشن کردم سر باطری + برداشتم ماشین بلافاصله خاموش شد اما این سوالو دارم الان چه کنم؟
    دینام اگه مشکل داشته باشه چراغ باطری روی صفحه امپر روشن می شه، احتمالا همون مشکل اتصالات هست که گفتم، برای تست دینام اگه امتر دارید بذارید رو 20 دی سی و بعد از تمیز کردن قطب های باطری ماشین رو روشن کنید و امتر رو بذارید روی باتری، ولتاژ خروجی دینام باید بین 13.5 تا 15 باشه

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتی هست چراغ هشدار روغن ماشین روشن میشه! مداوم نیست ولی خب توی مسیر هی روشن میشه و چند دقیقه میمونه و دوباره خاموش میشه و دوباره روشن میشه
    روغنم چک کردم پر بود و کم نشده بود
    ماشین 111 هست و روغن برای اولین بار بهران پیشتاز ریختمتقریبا یه 3 هزارتا هم روش رفتم
    ممنون میشم راهنمایی کنید اشکال از کجاست
    ذقیقا بعد از تعویض روغن اینطوری شد؟ اگه روغن فول هست احتمال زیاد سنسور فشار روغن مشکل پیدا کرده باشه, ممکنه هم هست پمپ روغن ایراد پیدا کرده باشه, این اختمال هم وجود داره که هم هیچ مشکلی نباشه و فقط چراغ اتصالی داشته باشه

ولی حتما بش برسید، اگه موتور بدون فشار روغن لازم کار کنه امکان داره یاتاقان بزنه که با خرج بسیار سنگینی کل موتور باید پیاده شه
    Last edited by AMHSIN; 28-06-2015 at 21:42.

10. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتی هست چراغ هشدار روغن ماشین روشن میشه! مداوم نیست ولی خب توی مسیر هی روشن میشه و چند دقیقه میمونه و دوباره خاموش میشه و دوباره روشن میشه
    روغنم چک کردم پر بود و کم نشده بود
    ماشین 111 هست و روغن برای اولین بار بهران پیشتاز ریختمتقریبا یه 3 هزارتا هم روش رفتم
    ممنون میشم راهنمایی کنید اشکال از کجاست
    حذف شود ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید انژکتور مدل 83، روشن کردم بعد چند دیقه کولر خواستم بگیرم که خاموش شد! برق کل ماشین قطع شد، جعبه فیوز و سه فیوز باتری و خود باتری رو چک کردم مشکلی نبود به نظرتون ایراد چیه؟ مرسی
    کسی نمیدونه؟ باتری خالی کنه پشت امپر روشن میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •