3.5 لیتر دیگه
آره همیشه همه فیلترارو عوض میکنم
قبلا ترن میرختم خیلی خوب بود این دفعه گفتم پیشتاز بریزم ببینم چطوریه![]()
3.5 لیتر دیگه
آره همیشه همه فیلترارو عوض میکنم
قبلا ترن میرختم خیلی خوب بود این دفعه گفتم پیشتاز بریزم ببینم چطوریه![]()
دوستان عزیز قبلا سوال پرسیده بودم برا کمک فنر ماشینم الان پرسیدم از 100 جا فروشنده میگن مارک ازام خوبه جفتی 120 میدن پراید 2 عدد جلو
نظر اساتید چیه بخرم این مارک رو؟
سایت داره این شرکت ازام؟ لینک میدین لطفا؟
به نظرم فیلتر روغن رو چک کنید.. خوب بسته شده باشه .. کم هزینه ترین راه و ساده ترین هست
اگر نشد بحث هایی مثل دمای بالای روغن و فشار زیاد اون هست..
سلام
ماشین پراید انژکتور مدل 83، روشن کردم بعد چند دیقه کولر خواستم بگیرم که خاموش شد! برق کل ماشین قطع شد، جعبه فیوز و سه فیوز باتری و خود باتری رو چک کردم مشکلی نبود به نظرتون ایراد چیه؟ مرسی
اقا من فهمیدم تقریبا مشکل از دیناممه
امتحان کردم :ماشینو روشن کردم سر باطری + برداشتم ماشین بلافاصله خاموش شد اما این سوالو دارم الان چه کنم؟
امکان داره اتصال بدنه خوب ارتباط برقرار نکنه، اون سیم ضخیم منفی که از باتری به بدنه و موتور وصل شده رو هم روی باتری و هم روی بدنه و موتور باز کنید خوب جاش رو تمیز کنید و دوباره محکم ببندید، قطب مثبت باطری رو هم چک کنید، اگه مشکل برطرف نشد ممکنه جای دیگه اتصال بدنه ضعیف شده باشه، اینجور مشکلات برقی معمولا زمانی پیش میان که اتصالات بدنه به دلیل کثیفی یا لقی ضعیف میشن
Last edited by AMHSIN; 28-06-2015 at 17:14.
دینام اگه مشکل داشته باشه چراغ باطری روی صفحه امپر روشن می شه، احتمالا همون مشکل اتصالات هست که گفتم، برای تست دینام اگه امتر دارید بذارید رو 20 دی سی و بعد از تمیز کردن قطب های باطری ماشین رو روشن کنید و امتر رو بذارید روی باتری، ولتاژ خروجی دینام باید بین 13.5 تا 15 باشه
ذقیقا بعد از تعویض روغن اینطوری شد؟ اگه روغن فول هست احتمال زیاد سنسور فشار روغن مشکل پیدا کرده باشه, ممکنه هم هست پمپ روغن ایراد پیدا کرده باشه, این اختمال هم وجود داره که هم هیچ مشکلی نباشه و فقط چراغ اتصالی داشته باشه
ولی حتما بش برسید، اگه موتور بدون فشار روغن لازم کار کنه امکان داره یاتاقان بزنه که با خرج بسیار سنگینی کل موتور باید پیاده شه
Last edited by AMHSIN; 28-06-2015 at 21:42.
حذف شود ....
کسی نمیدونه؟ باتری خالی کنه پشت امپر روشن میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)