تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 660 از 3745 اولاول ... 16056061065065665765865966066166266366467071076011601660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پول 2 مگ گرفته خط و دستکاری میکنه تا زنگ نزنی و سرشون داد بیداد نکنی یه حرکتی نمی زنن همینجوری نشستن...سرویس چلچله شون که تموم شد بعدش این کیمیا رو رزرو کردم بلکن سرویس خیلی بهتری باشه(4X) فرداش دیدم همون جوریه و هیچ فرقی نکرده!!! تماس گرفتم پشتیبان میگه.........اِ؟ جدا؟ خب وایسا آ آ خب حله برو حالشو ببر یه تغییراتی رو خط نازنین شما اعمال کردم ( ورداشت Limit ) که دیدیم بهتر شد(سرعت دانلود فقط نه آپ)......ولی هنوز همون چلچله هم نیست
    جدیدا باز زنگ زدم گفت بابا تو محدوده شما پهنای باند اضافه کردیم ولی خب محدوده شما همیشه استفادش بالاست
    آخه بی مروت معمولا وقتی شرکت میبینه نسبت به تواناییش توی یک منطقه دیگه نمیتونه کاربر بگیره وقتی تقاضا بدی میگه با عرض پوزش در محل زندگی شما تمام خطوط کاربری پُر می باشد و از گرفتن کاربر جدید معذوریم مگه اینکه برید تو رزرو...اونوقت اینا......
    چی بگم والا........
    اینا اونوقت ده برابر توانشون کاربر گرفتن
    تو روی آدم هم میگن نمی تونیم سرویس بدیم........همینه....پیش میاد.......مشکل از شماست......دو روز دو هفته دو ماه صبر کن........حالا دو روز دیگه...... و و و و و و از هفته سوم فروردین تا امروز!!!!!!!

2. این کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان چند ساعته از ساعت 2.30 دقیقا لینک adsl من پریده برای شما هم این مشکل پیش اومده بعدا وصل بشه ؟ درخواست کارشناس کردم

الان با dial up اومدم خدا وکیلی عجب چیزی هست adsl پیر می شه ادم

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از صیح تا حالا گوشیم و گذاشتم آپدیت بشه به اندروید 4 اینقدر سرعت افتضاحه تا الان هنوز داره آپدیت میشه قطع شد و 1 بارم شارژ گوشی تموم شد...الان یک روزه گوشیم خاموشه
    تایم دیفالت سایت سونی 30 دقیقه است برای آپگرید gingerbread به icecream sandwich برای من فعلا داره میشه 12 ساعت!!!

6. این کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moh69ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توجه
    دوستان تقلبی که در بخش شاتل شده است ! دوستان گل آسیـــــــــاتک هم گویا یاد گرفتن با ساخت اکانتینگ Fake رای دارن جمع می کنن ! و در نظرسنجی دارن این عمل را انجام می دهند !
    تعداد رای گیری بالای سایت تا امروز صبح 88 بود و الان تعدادش به 125 تا می رسد ! که در 37 رای در یک روز ! که از این دوستانی که به عالی و خیلی خوب رای دادن تاریخ ثبت نامشان به 2 روز یا نهایتا 3 روز نمی رسد و هیچ پست ارسالی هم نداشتند !
    خیلی جالبه !
    تقلب دارن می کنن گویا !
    آگاه باشید...

8. 3 کاربر از moh69ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moh69ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نظر سنجی مال امروز صبح :

و حالا نظرسنجی امشب !

10. 3 کاربر از moh69ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moryabdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میگم مارو از لایزر بدون اینکه بهمون خبر بدن فرستادن آسیاتک و از این داستانا چه وضعیه
    خرابه
    داغونه
    فلان
    پرو پرو به من میگه اتفاقا مشکلات ما هم بخاطر ورود شماست!!!!
    جالبه
    برعکس شد ما شدیم بدهکار و آقایون طلب کار!!!
    اولن اون لایزر غلط کرده درحالی که با ما قرارداد بسته و بدون اجازه ما، مارو منتقل کرده
    دوما شما هم غلط میکنی پهنای باند نگرفته کاربر جدید میگیری بعدش... و سرویسای اسمی آنچنانی میدی بیرون
    با یه مشت آدم بی شعور سروکار داریم
    که یه ذره انصاف ندارن
    وایسی نیگاش کنی حساب بانکیتم پرو پرو خالی میکنه بعد میگه چیه؟!!!!کاری داشتی.....
    دقیقا داستان منم همینه! مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه!
    من 3-4 سال پیش همین آسیاتک (آسیا چرت!) رو داشتم! انقدر کیفیت پایین بود ، قطعی و سرعت کم ( قیمت که بخوره تو سرشون!) و مشکلات عجیب DNS و از همه بدتر پشتیبانی افتضاح و پینگ تو باقالیاشون مجبور شدم عوض کنم! که بعد از شونصد ساعت پیگیری و زنگ بعد از دو ماه بی اینترنتی خطم رو آزاد کردن و رفتم لایزر گرفتم!

واقعا لایزر (در مقابل پدیده ای مثل آسیاتک!!) کیفیتش خدا بود! واقعا بدون قطعی و مشکل سرعت! تا همین دو هفته پیش هم استفاده میکردم و خوب بود خداییش!
    از 2 هفته پیش دقیقا یکدفعه سرعت شبانه افت شدید پیدا کرد! کنترل پنل لایزر دیگه حجم دانلود رو ثبت نمیکرد و در واقع غیر فعال شده بود!
    اول فکر کردم موقتی هست! تا اینکه یکدفعه دیدم اینترنتم قطع شده و همش روی صفحه اکسپایر آسیا تک میره!!!!
    زنگ زدم لایزر تیریپ افسرده گفت که شرکت لایزر با آسیا تک ادغام شده و ^@$^@&@& و زنگ بزنید فلان شماره ! زنگ زدم 4 ساعت اشغال بود! ساعت 2 بعد از ظهر بالاخره گرفت گفت داریم ناهار میخوریم نیم ساعت دیگه زنگ بزن، تق! قطع کرد!! بعد که صحبت کردم دقیقا همین مزخرفاتی که به شما گفتن رو تحویل من دادن!

من بدبخت شانس که ندارم واقعا! هنوز وصل نشده هر 2 ساعت (طبق عادت قدیمشون) بی دلیل دیسکانکت میشه! DNS شاهکارش هم که تک چرخ میزنه روی بیشتر سایت ها! چه اعصابی از من خورد میکرد این اون دوران! خوشم میاد هنوزم هیچ تغییری ندادن تو تنظیماتشون! سرویس شبانش هم که گذاشتن رو 512 (لایزر خدابیامرز حداقل 1 مگ بود!) با اون پینگ افتضاح همیشگی! و اون پشتیبانی مزخرفشون هم که اصلا جوابگو نیست! زنگ میزنی انگار طلبکارن کم مونده فحش بدن!!
    واقعا من نخوام از آسیاتک استفاده کنم کی رو باید ببینم؟!
    جناب لایزر ما نخوایم شما ادغام شین باید چیکار کنیم؟! مخابرات مملکت صاحاب نداره مگه! خیلی کیفیت سرویسشون خوبه اومدن چهار تا شرکت آدم وار رو هم قورت میدن و بقول خودشون ادغام میکنن!
    خلاصه تا آخر این ماه کاربرای لایزر کم کم متوجه کلاهی که سرشون رفته میشن! سرویس چلچله و چابک و چلغوز بزور به ملت فرو میکنن! هیچکسی هم نیست جلوشون رو بگیره!
    من که دیگه نمیتونم این موجودات دزد رو تحمل کنم! موندم برم سراغ کدوم سرویس که بعدا اینا قورتش ندن!؟! .__.

12. 2 کاربر از moryabdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

دیگه وقتشه کوچ کنیم به یجا دیگه
    آسیا تک بای بای

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

فقط گولمون زدن که 5 گیگ ترافیک بخریم.پولش حرومتون بشه
    من واسه عید 3 ماهه خریدم نزدیک 90 تومن .
    اما حالا قبل اینکه مدتم تموم بشه میرم سراغ یه شرکت دیگه حداقل پول کمتری میدم و حرص نمیخورم
    اسیاتک که همش قطی داره با اون پشتیبانی مسخرش که همشون دروغگو هستن.
    زنگ زدم پشتیبانی میگه مودم خرابه(حالا مودم دی لینک نو خریده بودم )رفتم مودم دوستمو گرفتم دیدم اونم همونطوره.
    دیگه هیچ کس اسیاتک نگیره

14. 2 کاربر از eng2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran
    Last edited by timemachine2029; 06-05-2012 at 00:33.

16. این کاربر از timemachine2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

اول اینکه به نظرسنجی نگاه میکنم همه خوب رای دادند می خوام بگم پس این همه قطعی و سرعت کم چیه؟؟ آقا من لایزری بودم و الان به زور آسایتکی شدم ... الان سرعت دانلود شبانه من 50 kbps اه و این یعنی فاجعه..دوستانی که رای میدن میگن این شرکت خوبه اعلام کنند از چه مرکز مخابراتی هستند ( من سعادتمند هستم) و ابن نکته رو هم ضمیمه کنم که دوست خودم تو همین منطقا است تا قبل از اینکه این داستان ادغام ها پیش بیاد 600kbps شبانه دانلود داشت..

یکی دیگه از ضعفای بزرگ این شرکت خاموش روشن کردن مودم سر ساعت 1 بامداده ، بچه های آسیاتکی واسه این قضیه راهکار دارند؟

18. این کاربر از navid_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •