من با نسخه ها قبلی هم این مشکلو داشتم
ویروس کش هم آپدیت شده هست
ویندوزو هم عوض کردم سیستم هم اصلا ویروسی نیست
دیگه باید چیکار کنم؟
من با نسخه ها قبلی هم این مشکلو داشتم
ویروس کش هم آپدیت شده هست
ویندوزو هم عوض کردم سیستم هم اصلا ویروسی نیست
دیگه باید چیکار کنم؟
نخندیدا
من تابه حال تو عمرم چت نکردم!
یکی از دوستان بگه این چت روم چیه و اصلا چطوری میشه با yahoo messenger چت کرد؟![]()
سرچ کن تو گوگل حتما هست. قبلا بود
نرم افزار یاهو مسنجر رو دانلود و نصبک ندی
به سایت یاهو برید و یک اکانت Mail بسازید
نرم افزار یاهو مسنجر رو اجرا کنید و اون mail ای رو که ساختید وارد کنید و پسورد mail رو هم زیرش وارد کنید و دکمه sign in رو بزنید
در ضمن برای گفتگو با دیگران نیازمند mail شخص دیگیری هستید که قصد گفتگو با وی رو دارید
یکم توضیح کلی مطالب طولانی میشه
تاپیک زیر رو مطالعه کنید و فایل مربوط رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید.
دوستان مشکل جدیدی با Yahoo Messenger پیدا کردم.
اینه که وقتی پی ام میدم، پی ام میره، اما تو صفه نشون نمیده. همچنین پی ام هایی که میاد. هرکاری کردم درس نشد؛ پاک کردمو دوباره نصبیدم، فولدر هاشو تو Application Data پاک کردم و...
مجبور شدم یه User دیگه تو XP بسازم تا درس شه. چیکار کنم؟مشکل از کجاست؟
سلام
مطرج کردن مسائل و سؤالات در مورد این نرم افزار در تاپیک زیر :
-----------------------------------
جواب سؤالتون :
موفق باشید
سلام
آقا منم همین کار رو میکنم
مثل یه گروه جدید تحت عنوان گروه 1 درست میکنم و دوستان رو یکی یکی و یا چند تا چند تا انتخاب میکنم و میکشم داخل گروه جدیدی که ساختم .
همه چی اوکی میشه . ولی وقتی از یاهور خارج میشم و دوباره آنلاین میشم همه چیز مثل روز اول شده
میشه بگید کجای کار من مشکله ؟؟؟
شما یه دوستی رو از یه گروه بخواید به یه گروه دیگه منتقل کنید دقیقا چه کاری انجام میدید ؟
من خودم با drag & drop این کار رو انجام میدم و مثل شما میکشم و میندازم تو گروه مربوطه
این موردی که شما میگید که بعد از خارج شدن از یاهو دوباره مثل قبل میشه یکم عجیبه
پیشنهاد میکنم همه گروه ها رو پاک کنید و اد لیست ها رو مجدد از Address book اد کنید و در گروه های جدید قرار بدید
سلام دوستان يه مدت هست كه ياهو مسنجرم آنلاين نميشه آخرين نسخه هم دارم هر كاري ميكنم نميشه شما دوستان راهكاري سراغ ندارين
اين پيغام رو ميده چيكار كنم :
![]()
دوست عزیز به مسیر زیر برو
run >regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
حالا چند تا پوشه از 0 تا 5 اونجا هست هر پوشه ای غیر از این پوشه ها وجود داشت حذف کن .حالا ریستار کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)