تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 660 از 1081 اولاول ... 160560610650656657658659660661662663664670710760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ورژن دقیق؟

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام من از کسپرسکی ورژن9.0.0.736 استفاده می کنم اول از کجا کد های جدیدشو بگیرم در ضمن وقتی از ------ فایر استفاده می کنم وقتی کسپرسکی روشن باشه ------ فایر ارسال و در یافت نمی تونه انجام بده حتما باید کسپرسکی رو خاموش کنم که اینم خوب نیست و هر دفعه این کارو انجام دادم سری ویروسی میشم راهی نیست که بشه از هر دوتاش با هم استفاده کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

2 خیلی عجیبه!!

ممنون از آقای Hamlton بابت لینک
    من آخرین آپدیتهای KIS را هم آفلاین انجام دادم و دیتابیسش رسیده به 25.1.2010
    حالا که گذاشتم از سرور آپدیت شه میبینم بازم سرعت آپدیت شدن بینهایت کند هستش مثل اول.تا همین لحظه 22 دقیقه هست که گذشته و تونسته 22 درصد معادل 10 مگ از سرور کاسپر آپدیت کنه خودش رو
    نسخه ی 2009 که اصلا اینقدر افتضاح نبود
    والا پشیمون شدم 2010 ریختم
    بنظر شما چرا 2010 اینجوریه؟!!!

پروفشنال mina tina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام

من با windows 7 * 64 بيتي كار ميكردم همه نرم افزارها رو 64 بيتي كرده بودم حالا به عللي

دارم با xp كار ميكنم نرم افزارها رو 32 بيتي كردم فقط
    kaspersky internet security 9.0.0.736

را عوض نكردم بنظر شما اساتيد بايد عوضش بكنم لطفا راهنمايي كنيد

تشكر فراوان
    Last edited by mina tina; 03-02-2010 at 19:55. دليل: متن

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام من از کسپرسکی ورژن9.0.0.736 استفاده می کنم اول از کجا کد های جدیدشو بگیرم در ضمن وقتی از ------ فایر استفاده می کنم وقتی کسپرسکی روشن باشه ------ فایر ارسال و در یافت نمی تونه انجام بده حتما باید کسپرسکی رو خاموش کنم که اینم خوب نیست و هر دفعه این کارو انجام دادم سری ویروسی میشم راهی نیست که بشه از هر دوتاش با هم استفاده کرد؟
    در مورد كليدهاي كاسپر بايد به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر بويژه پست اول آن تاپيك مراجعه كنيد.
    در مورد برنامه اي كه فرموديد بايد آنرا در تنظيمات كاسپر ئارد شده و در قسمت Threads & Exclusion وارد كنيد.

ممنون از آقای Hamlton بابت لینک
    من آخرین آپدیتهای KIS را هم آفلاین انجام دادم و دیتابیسش رسیده به 25.1.2010
    حالا که گذاشتم از سرور آپدیت شه میبینم بازم سرعت آپدیت شدن بینهایت کند هستش مثل اول.تا همین لحظه 22 دقیقه هست که گذشته و تونسته 22 درصد معادل 10 مگ از سرور کاسپر آپدیت کنه خودش رو
    نسخه ی 2009 که اصلا اینقدر افتضاح نبود
    والا پشیمون شدم 2010 ریختم
    بنظر شما چرا 2010 اینجوریه؟!!!
    فعلا مشكل دير آپديت شدن كاسپر بعلت مشكلات اينترنت ايران ميباشه كه ظاهرا مشكل سراسريه و سرعت اينترنت بسيار كند شده.

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

سلام.. یکی از دوستام با این آنتی ویروس کاسپر 2010 به مشکل برخورده و از اونجا که من این آنتی ویروس رو نصب نکردم دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست و از شما استادید محترم می پرسم.....
    دلیل اینکه با فعال بودن کاسپر هیچ یک از صفحات اینترنت باز نمی شه چیه؟؟؟ مشکل فک کنم از فایروال باشه ولی راهنمایی کنید..
    دقیقتر بگم اینترنت وصل میشه ولی وقتی وارد اینترنت اکسپلور یا موزیلا می شه میگه اینترنت وصل نیست...
    لطفا راهنمایی کنید...

داره خودمونی میشه Alucard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من کی جدید استفاده میکنم ولی همه بلوکه هستن...کی ها قبل پاک کردم...ولی مشکلم حل نشده

پروفشنال mm_yaghoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض معني گزينه 1 و 4 چي هست

سلام
    من تازه Kaspersky Internet Security 2010 را نصب كردم كه بعد از نصب شكب زير ظاهر شد براي بابليون من هم كزينه چهارم كه كه با فلش نشان داده شده است را زدم

حالا اصلا" ديگه باليون اجرا نميشه و چطوري درستش كنم

و در شكل بالا

معني گزينه 1 و 4 چي هست

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.. یکی از دوستام با این آنتی ویروس کاسپر 2010 به مشکل برخورده و از اونجا که من این آنتی ویروس رو نصب نکردم دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست و از شما استادید محترم می پرسم.....
    دلیل اینکه با فعال بودن کاسپر هیچ یک از صفحات اینترنت باز نمی شه چیه؟؟؟ مشکل فک کنم از فایروال باشه ولی راهنمایی کنید..
    دقیقتر بگم اینترنت وصل میشه ولی وقتی وارد اینترنت اکسپلور یا موزیلا می شه میگه اینترنت وصل نیست...
    لطفا راهنمایی کنید...
    3مورد را چك كنيد:
    1-روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كنيد ببينيد تيكي مقابل عبارت block network traffic نباشه.
    2-وارد تنظيمات كاسپر بشيد ببينيد قسمت Parentral Control تيك نخورده باشه.
    3-تنظيمات مربوط به Browser خود را چك كنيد ببينيد روي ------ خاصي ست نشده باشه.در اين خصوص تصويري از وضعيت مربوطه قرار بديد.

من کی جدید استفاده میکنم ولی همه بلوکه هستن...کی ها قبل پاک کردم...ولی مشکلم حل نشده
    كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.لطفا مورد خود را در آن تاپيك پيگيري كنيد.

سلام
    من تازه Kaspersky Internet Security 2010 را نصب كردم كه بعد از نصب شكب زير ظاهر شد براي بابليون من هم كزينه چهارم كه كه با فلش نشان داده شده است را زدم

حالا اصلا" ديگه باليون اجرا نميشه و چطوري درستش كنم

و در شكل بالا

معني گزينه 1 و 4 چي هست
    گزينه اول يعني اينكه شما كاملا به برنامه اعتماد داريد و اين برنامه طبق تعريف كيتونه هركاري در سيستم بكنه و به اينترنت نيز دسترسي باشه.
    گزينه آخر برعكس گزينه اول ميباشه و برنامه قادر به انجام هيچ كاري نيست و حتي شايد هم اجرا نشه.

12. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •