ورژن دقیق؟
ورژن دقیق؟
از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم
با سلام من از کسپرسکی ورژن9.0.0.736 استفاده می کنم اول از کجا کد های جدیدشو بگیرم در ضمن وقتی از ------ فایر استفاده می کنم وقتی کسپرسکی روشن باشه ------ فایر ارسال و در یافت نمی تونه انجام بده حتما باید کسپرسکی رو خاموش کنم که اینم خوب نیست و هر دفعه این کارو انجام دادم سری ویروسی میشم راهی نیست که بشه از هر دوتاش با هم استفاده کرد؟
ممنون از آقای Hamlton بابت لینک
من آخرین آپدیتهای KIS را هم آفلاین انجام دادم و دیتابیسش رسیده به 25.1.2010
حالا که گذاشتم از سرور آپدیت شه میبینم بازم سرعت آپدیت شدن بینهایت کند هستش مثل اول.تا همین لحظه 22 دقیقه هست که گذشته و تونسته 22 درصد معادل 10 مگ از سرور کاسپر آپدیت کنه خودش رو
نسخه ی 2009 که اصلا اینقدر افتضاح نبود
والا پشیمون شدم 2010 ریختم
بنظر شما چرا 2010 اینجوریه؟!!!
سلام
من با windows 7 * 64 بيتي كار ميكردم همه نرم افزارها رو 64 بيتي كرده بودم حالا به عللي
دارم با xp كار ميكنم نرم افزارها رو 32 بيتي كردم فقط kaspersky internet security 9.0.0.736
را عوض نكردم بنظر شما اساتيد بايد عوضش بكنم لطفا راهنمايي كنيد
تشكر فراوان
Last edited by mina tina; 03-02-2010 at 19:55. دليل: متن
در مورد كليدهاي كاسپر بايد به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر بويژه پست اول آن تاپيك مراجعه كنيد.
در مورد برنامه اي كه فرموديد بايد آنرا در تنظيمات كاسپر ئارد شده و در قسمت Threads & Exclusion وارد كنيد.
فعلا مشكل دير آپديت شدن كاسپر بعلت مشكلات اينترنت ايران ميباشه كه ظاهرا مشكل سراسريه و سرعت اينترنت بسيار كند شده.
سلام.. یکی از دوستام با این آنتی ویروس کاسپر 2010 به مشکل برخورده و از اونجا که من این آنتی ویروس رو نصب نکردم دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست و از شما استادید محترم می پرسم.....
دلیل اینکه با فعال بودن کاسپر هیچ یک از صفحات اینترنت باز نمی شه چیه؟؟؟ مشکل فک کنم از فایروال باشه ولی راهنمایی کنید..
دقیقتر بگم اینترنت وصل میشه ولی وقتی وارد اینترنت اکسپلور یا موزیلا می شه میگه اینترنت وصل نیست...
لطفا راهنمایی کنید...![]()
من کی جدید استفاده میکنم ولی همه بلوکه هستن...کی ها قبل پاک کردم...ولی مشکلم حل نشده
سلام
من تازه Kaspersky Internet Security 2010 را نصب كردم كه بعد از نصب شكب زير ظاهر شد براي بابليون من هم كزينه چهارم كه كه با فلش نشان داده شده است را زدم
حالا اصلا" ديگه باليون اجرا نميشه و چطوري درستش كنم
و در شكل بالا
معني گزينه 1 و 4 چي هست
3مورد را چك كنيد:
1-روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كنيد ببينيد تيكي مقابل عبارت block network traffic نباشه.
2-وارد تنظيمات كاسپر بشيد ببينيد قسمت Parentral Control تيك نخورده باشه.
3-تنظيمات مربوط به Browser خود را چك كنيد ببينيد روي ------ خاصي ست نشده باشه.در اين خصوص تصويري از وضعيت مربوطه قرار بديد.
كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.لطفا مورد خود را در آن تاپيك پيگيري كنيد.
گزينه اول يعني اينكه شما كاملا به برنامه اعتماد داريد و اين برنامه طبق تعريف كيتونه هركاري در سيستم بكنه و به اينترنت نيز دسترسي باشه.
گزينه آخر برعكس گزينه اول ميباشه و برنامه قادر به انجام هيچ كاري نيست و حتي شايد هم اجرا نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)