تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 660 از 1635 اولاول ... 1605606106506566576586596606616626636646707107601160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وااااااااااااای که چه قدر آدم تو این تاپیک گیج میشه؟
    من می خواستم یه دوربین کامپکت بخرم حول و حوشه 300 تا 350.
    50 صفحه این تاپیکو خوندم با نظر خودم جمع بستم به اینا رسیدم
    (Panasonic Lumix DMC-TZ7 (ZS3
    (Canon IXUS 210 IS (IXY 10S
    Canon PowerShot SX210 IS
    Canon PowerShot SX200 IS
    کلا نظرم بیشتر روی کاننه ولی از بس از TZ7 تعریف دیدم اونم گذاشتم توی گزینه ها.
    TZ7 اصلا الان دیگه تو بازار هست؟
    بین SX200 و SX210 نتونستم یکی رو انتخاب کنم.
    آیا IXUS 210 دوربینه خوبیه؟ چرا کسی دربارش چیزی نگفته؟
    Review همه رو هم دیدم ولی برای مصرف خونگی یعنی در حقیقت برای مامانم که خیلی عکس میگیره ولی حرفه ای نیست میخوام. برای همین هم تنظیمات دستی برام اصلا مهم نیست بیشتر می خوام در حالت اتومات قوی باشه.
    باتشکر
    دوست عزیز من تجربه زیادی در مورد دوربین های دیجیتال و انواع مدل ها و مارک های مختلف اون رو داشتم و مقایسه کردم و الان با اطمینان بهتون میگم هیچ دوربین عکاسی قابل مقایسه با سونی نیست. حتی کانن. من کانن sx200 رو همون موقع که ازه اومده بود به یکی از اقوام پیشنهاد دادم اما وقتی خریدش و عکسهایی که باهاش گرفته بود رو دیدم توی دلم پیشش شرمنده شدم چون عکسهاش اصلا قابل قول نیست عکسهای زرد و آسمونهای سفید. حتی دوربین های نیمه حرفه ای کانن مثل سری اس رو هم امتحان کردم و اونها هم به همین شکله.
    دوربین های پاناسونیک و سامسونگ رو که دیگه اصلا حرفشو نزن و وقتی روی عکس این دوربین ها زوم میکنی عکس مثل آبرنگه...
    اینها رو من با قاطعیت بهتون میگم و تجربیات خودمه که حاصل مقایسه تعداد زیادی از دوربین های مختلف در طی 9 ساله چه شخصا و چه با دانلود نمونه عکسها از اینترنته

پیشنهاد من برای شما توی این رنج قیمت سونی HX55 هست
    Last edited by pedram325; 17-08-2010 at 12:23.

2. این کاربر از pedram325 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من تجربه زیادی در مورد دوربین های دیجیتال و انواع مدل ها و مارک های مختلف اون رو داشتم و مقایسه کردم و الان با اطمینان بهتون میگم هیچ دوربین عکاسی قابل مقایسه با سونی نیست. حتی کانن. من کانن sx200 رو همون موقع که ازه اومده بود به یکی از اقوام پیشنهاد دادم اما وقتی خریدش و عکسهایی که باهاش گرفته بود رو دیدم توی دلم پیشش شرمنده شدم چون عکسهاش اصلا قابل قول نیست عکسهای زرد و آسمونهای سفید. حتی دوربین های نیمه حرفه ای کانن مثل سری اس رو هم امتحان کردم و اونها هم به همین شکله.
    دوربین های پاناسونیک و سامسونگ رو که دیگه اصلا حرفشو نزن و وقتی روی عکس این دوربین ها زوم میکنی عکس مثل آبرنگه...
    اینها رو من با قاطعیت بهتون میگم و تجربیات خودمه که حاصل مقایسه تعداد زیادی از دوربین های مختلف در طی 9 ساله چه شخصا و چه با دانلود نمونه عکسها از اینترنته

ببخشيد دوست عزيز ولي 100% اشتباه مي كني. پاناسونيك و كنون توي زمينه دوربين هاي Compact و Like حرف اول رو مي زنن. اثبات كردنش هم خيلي آسونه.

شما برو توي اين سايت كه بالاتر دوست خوبمون هم معرفي كردن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخصوصا اگه عكسهاي با ايزوي بالا رو با هم مقايسه كني مي بيني سوني افتضاح عمل كرده

اين حرف من نيست اگه يكم صفحه هاي قبلي همين تاپيك رو بخوني اكثر دوستان صاحب نظر هم با بنده موافق هستن.
    Last edited by hobgoblin; 17-08-2010 at 12:54.

4. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر یه کم دقت میکردی میدیدی که این نقد 20 صفحه داره
    بالای صفحه یه چیزی هست به اسم منوی آبشاری روش که کلیک کنی باز میشه(خیلی آسونه)
    برای درک بهتر :

در صفحه 19 گفته که برنده ها چه دوربینای هستند
    کد:

Image quality: outdoors / daylight

Best of the bunch: Canon PowerShot SX 20 IS, Panasonic FZ35
    Middle of the road: Nikon P100, Casio EX-FH25, Fujifilm HS10, Pentax X90, Kodak Z981, Samsung HZ25W
    Bottom of the class: Fujifilm S2500HD

Image quality: Low light / High ISO

Best of the bunch: Panasonic FZ35, Canon PowerShot SX 20 IS
    Middle of the road: Nikon P100, Fujifilm HS10
    Bottom of the class: Kodak Z981, Samsung HZ25W, Pentax X90, Casio EX-FH25, Fujifilm S2500HD

Image quality / performance: Flash

Best of the bunch: Panasonic FZ35, Nikon P100,
    Middle of the road: Canon SX20 IS, Casio EX-FH25, Pentax X90
    Bottom of the class: Fujifilm S2500HD, Fujifilm HS10, Samsung HZ25W, Kodak Z981

تو از رو هم غلط میفهمی بچه حون
    دوباره بخونش شاید فهمیدی چی میگه
    شما از این رتبه بندی چه چیز جدیدی دریافت کردی که بقیه دریافت نمیکنن؟!!

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وااااااااااااای که چه قدر آدم تو این تاپیک گیج میشه؟
    من می خواستم یه دوربین کامپکت بخرم حول و حوشه 300 تا 350.
    50 صفحه این تاپیکو خوندم با نظر خودم جمع بستم به اینا رسیدم
    (Panasonic Lumix DMC-TZ7 (ZS3
    (Canon IXUS 210 IS (IXY 10S
    Canon PowerShot SX210 IS
    Canon PowerShot SX200 IS
    کلا نظرم بیشتر روی کاننه ولی از بس از TZ7 تعریف دیدم اونم گذاشتم توی گزینه ها.
    TZ7 اصلا الان دیگه تو بازار هست؟
    بین SX200 و SX210 نتونستم یکی رو انتخاب کنم.
    آیا IXUS 210 دوربینه خوبیه؟ چرا کسی دربارش چیزی نگفته؟
    Review همه رو هم دیدم ولی برای مصرف خونگی یعنی در حقیقت برای مامانم که خیلی عکس میگیره ولی حرفه ای نیست میخوام. برای همین هم تنظیمات دستی برام اصلا مهم نیست بیشتر می خوام در حالت اتومات قوی باشه.
    باتشکر
    سلام
    اگر تنظیمات دستی براتون اصلا مهم نیست فقط و فقط TZ7 اما شاید کمی بیشتر از پول شما باشه
    دوربین های Panasonic حالت iA داره که بینظیره و کاملا از قدرت دوربین استفاده می کنه

7. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشيد دوست عزيز ولي 100% اشتباه مي كني. پاناسونيك و كنون توي زمينه دوربين هاي Compact و Like حرف اول رو مي زنن. اثبات كردنش هم خيلي آسونه.

شما برو توي اين سايت كه بالاتر دوست خوبمون هم معرفي كردن:

کد:
    مخصوصا اگه عكسهاي با ايزوي بالا رو با هم مقايسه كني مي بيني سوني افتضاح عمل كرده

اين حرف من نيست اگه يكم صفحه هاي قبلي همين تاپيك رو بخوني اكثر دوستان صاحب نظر هم با بنده موافق هستن.
    دوست عزیز اول اینکه شما فکر میکنید مقایسه یک دوربین 350 دلاری با یک دوربین 230 دلاری می تونه منطقی باشه؟ این مدلهایی که شما معرفی کردید همه بیش از 40 درصد از مدل سونی که گفته شد گرون تر هستند.
    دوما شما فکر نکنید همه چیز کیفیت یک عکس به وضوع و رزولوشن ختم میشه. کیفیت و صحت رنگ یکی از مهترین مسائل در کیفیت یک عکسه. شما که از دوربین های پاناسونیک دفاع میکنید در همون سایتی که معرفی کردید برید و رنگ شیروانی عکس خونه رو با سایر دوربین ها مقایسه کنید و می بینید که رنگ شیروانی برخلاف همه دوربین ها در حالتی غیر عادی آبیه. اگر رنگها در یک عکس برعکس باشند عکس به هیچ وجه طبیعی و دلنشین به نظر نمی رسه و جالب اینه که بدونید فاکتور طبیعی بودن رنگ یکی از مشکل ترین قسمتها در طراحی دوربین های دیجیتاله

ببینید: (در حالت 100%)

پاناسونیک ZS3

سونی H55

کانن SX210

می بینید که سونی و کانن رنگ طبیعی که مایل به توسیه رو نشون میدند اما پاناسونیک رنگش آبیه و این نشون دهنده عدم صحت رنگ در این دوربینه.

اما با اینکه این دوربین ها اختلاف فیمت زیادی دارند اما میشه دید کیفیت وضوحشون فرق چندانی نداره. هرچند پاناسونیک اندکی وضوح یبیشتری داره که چون از لحاظ قیمت یک رده بالاتره چیزی جز این انتظار نمیره. اما اگر توی همین عکس باز هم به بطری سمت چپ نگاه کنید باز هم متوجه عدم صحت رنگها در پاناسونیک میشید(متمایل به زرد):

سونی H55

پاناسونیک ZS3

به همین جهته که میگم کلا کاری به پاناسونیک ندارم. تنها برندی که میشه با سونی مقایسشون کرد و برای سونی رقیب محسوب میشند کانن و نیکون هستند. اما من برام تجربه شده همه چیز رو هم نمیشه از این سایتها فهمید و تا خودمون با این دوربین ها عکس نگیریم و نبینیم نمیتونیم کیفیت واقعیشون رو بسنجیم. من با اعتماد به همین سایت ها دوربین کانن اس ایکس200 رو به اقوام پیشنهاد کردم اما واقعیت چیز دیگه ای از آب دراومد. و وقتی عکسهای دوربین کانن دیگری رو که مال یکی از دوستهام بود رو دیدم تقریبا مطمئن شدم کانن هنوز هم با سونی فاصله زیادی داره.
    در حالی که با دوربین سونی عکسهام طبیعی تر و بارنگ های نزدیک به واقعیت و آسمون آبی رنگ بودند در همون صحنه عکسهای گر فته شده با دوربین کانن زرد رنگ بود در حالی که به هیچ وجه نمیتونست رنگ ابی آسمون رو نشون بده.
    البته اینها نظرات من و تجربیات شخصی منه. دوستان هر طوری که دوست دارند میتونند قضاوت کنند و عمل کنند.

و در پایان بگم که من اصلا تعصب خاصی روی این مدل سونی اچ55 ندارم و چون تو محدوده قیمتی که دوستمون گفته بودند بود اینو پیشنهاد کردم. در حالی که مدلی که شما گفتید از این رنج بالا تره.
    من خودم سونی اچ5 دارم و کیفیتش اصلا با اچ55 قابل مقایسه نیست و بسیار بالا تره.
    Last edited by pedram325; 17-08-2010 at 16:56.

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اولا ما نميدونيم رنگ ديوار و ظرف چطوري بوده چون سوني يه مقداري اب و رنگش زياديه.
    در ثاني ميگي سوني رقيب نداره؟! توي تلوزيون شايد ولي توي دوربين متاسفم.

10. 4 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا ما نميدونيم رنگ ديوار و ظرف چطوري بوده چون سوني يه مقداري اب و رنگش زياديه.
    آخه وقتی همه دوربین ها یه رنگند و پاناسونیک یه رنگ دیگه، اشکال از همه است یا از اون یکی یعنی پاناسونیک؟
    خودتون برید مقایسه کنید.
    شما هر جوری دوست دارید میتونید فکر کنید ولی من به چیزی که میگم مطمئنم.
    در ضمن برای مقایسه عکسها اینقدر به همین یک سایت اکتفا نکنید و به سایت های دیگه هم سر بزنید. مثل
    کد:
    برید چند مدل سونی رو با چند مدل کانن مقایسه کنید . به یک مدل اکتفا نکنید. اوت وقت فرق واقعی معلوم میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از همتون ممنونم چه قدر اینجا آدمو تحویل میگیرن
    از لحاظ عکاسی شاید SX200 نویز کمتری نسبت به sx210 داشته باشه ولی فیلمبرداری sx210 با قابلیت زوم حین فیلمبرداری کمی قابل استفاده تره
    ایم نویز که میگی دقیقاً یعنی چه؟ همون خط افتادنه مثلاً توی عکس . یعنی وقتی به عکس با دقت نگاه کنی مشخصه یا فقط حرفه ای ها متوجه میشن؟

خیلی منو در مورد خرید TZ7 به شک انداختی آخه خیلی تو این تاپیک تعریفشو کردن.
    در مورد سونی هم چند جا دیدم که نوشته بود سونی توی دوربین موفق نبوده و عکس های خوبی نداره.

سلام
    اگر تنظیمات دستی براتون اصلا مهم نیست فقط و فقط TZ7 اما شاید کمی بیشتر از پول شما باشه
    دوربین های Panasonic حالت iA داره که بینظیره و کاملا از قدرت دوربین استفاده می کنه
    با TZ7 میشه عکس پانوراما انداخت؟ چون تو دیجی کالا چیزی نزده بود؟

فقط یه چیز دیگه.مگه این طوری نیست که هرچی مگاپیکسل بیشتر کیفیت بالاتر؟ من یه جا تو همین تاپیک خوندم هرچی مگاپیکسل یه دوربین بالاتر میره نویزش هم بیشتر میشه.
    ببخشید این همه سوال کردم بازم از همتون ممنونم که وقت میذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مقایسه دوربینای سونی با پاناسونیک تو این نسل واقعا خنده داره یعنی دیگه اصلا جای بحثی نمونده مگر اینکه بحث فن بوی بازی باشه.

بهترین HDTV یای 2010 دنیا از نظر کیفیت تصویر

بهترین HDTV یای دنیا از نظر کیفیت تصویر از نظر Cnet

پلاسما سه بعدی Panasonic VT20/25

پلاسما سه بعدی Samsung PNC7000

پلاسما Panasonic G20/G25

السیدی LG LE8500

السیدی Vizio 551VXT

کد:
    http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/?tag=
    بهترین HDTV یای دنیا از نظر کیفیت تصویر از نظر HDTV Test

• Panasonic TX-P50VT20L
    • Panasonic TX-P42V20
    • Panasonic TX-P42G20L
    • Toshiba 46SV685D
    • Sony KDL40W5500
    • Samsung LE40B650

• کد:
      http://www.hdtvtest.co.uk

• بهترین کیفیت تصویر وقتی که بودجه براتون مهم نباشه:

Best HDTV for Picture Quality

Panasonic VIERA TC-P50VT25 50" Plasma TV

Why it's best: If you're looking for an HDTV on the current market that delivers the best possible picture quality, the Panasonic TC-P50VT25 should be at the top of your list. This set performs remarkably with both 2D and 3D content, delivering exceptional black level performance, solid vi...

Panasonic Viera TC-P50G25 50" Plasma TV

Why it's a best pick: Buyers seeking superb picture quality at a more affordable price should look no further than the Panasonic TC-P50G25 50" plasma, a set that delivers outstanding all-around performance. Images are razor sharp and black levels are incredibly deep with this set, which means HD ...

Samsung UN55C8000 55" 3D LED TV

Why it's a best pick: While the Samsung UN55C8000 turns heads because of its 3D support and incredibly sleek, slim design that measures just under one-inch thick, it makes this list because of its excellent picture quality. This HDTV uses LED edge-lit backlighting with Samsung’s new precision d...

LG Infinia 47LE8500 47" LCD TV

Why it's a best pick: When installed in a room with controlled lighting, the LG 47LE8500 delivers outstanding picture quality that rivals almost any other plasma or LCD TV on the market. This set uses full-array LED backlighting with local dimming, which works extremely well in most instances. Wi...

LG 50PK550 50" Plasma TV

Why it's a best pick: The LG 50PK550 plasma TV proves that you don't need to spend a lot of money for excellent picture quality, delivering superb performance at an affordable price. Picture quality is superb with very deep blacks, excellent shadow detail, and rich colors. Video processing perfor...

کد:
    http://www.bestcovery.com/best-hdtv-for-picture-quality

بهترین کیفیت تصویر وقتی که بودجه براتون مهم باشه:

Best Picture Quality for the Money

Panasonic VIERA TC-P50VT25 50" Plasma TV

Why it's best: With outstanding 2D and 3D picture quality and a much lower price tag than comparable 3D LED-backlit LCD TVs, the Panasonic TC-P50VT25 is an ideal choice for videophiles. This set's 2D performance meets or exceeds almost any other plasma or LCD TV on the market, delivering e...

Panasonic Viera TC-P50G25 50" Plasma TV

Why it's a best pick: Not only is the Panasonic TC-P50G25 50" plasma one of the best performing HDTVs on the market, it also comes in at a very reasonable price, making it an ideal choice for videophiles seeking a great value. This plasma TV delivers exceptional picture quality with superb black ...

LG 50PK550 50" Plasma TV

Why it's a best pick: This top-notch plasma TV performs superbly and can be found for less than $1000 online, making it a serious contender against pricier plasma and LED LCD TVs. Picture quality is excellent with very deep black levels, excellent shadow detail, and rich colors. While it lacks a ...

LG 55LH90 55" LCD TV

Why it's a best pick: Though it's the only 2009 model on this list, LG's 55LH90 is definitely a top contender when it comes to offering superb performance at a reasonable price. The LG 55LH90, which features full-array LED backlighting with local dimming, outperforms most competing LCD TVs and ne...

Samsung LN55C650 55" LCD TV

Why it's a best pick: If LCD technology is for you and picture quality is what matters most, but LED backlit models with local dimming are out of your price range, the Samsung LN55C650 should be at the top of your list. This HDTV features a large 55" screen and performs extremely well for the mon...

http://www.bestcovery.com/best-picture-quality-for-the-money-hdtv
    اما با اینکه این دوربین ها اختلاف فیمت زیادی دارند اما میشه دید کیفیت وضوحشون فرق چندانی نداره. هرچند پاناسونیک اندکی وضوح یبیشتری داره که چون از لحاظ قیمت یک رده بالاتره چیزی جز این انتظار نمیره. اما اگر توی همین عکس باز هم به بطری سمت چپ نگاه کنید باز هم متوجه عدم صحت رنگها در پاناسونیک میشید
    دیگه بچه دو ساله ام که دوبار دوربین دیجیتال تو زندگیش دستش گرفته باشه میدونه که رنگهای عکس تو فتوشاپ قابل تنظیمه ولی نویزو هیچ کاریش نمیشه کرد که سونی تو نویز افتضاحه به علاوه مشکل انحراف فامی زیادی داره رنگای پاناسونیک هم سرزنده ترو جذابتره هم کنتراست بالاتری داره ولی با این حرفا بازم برتری نیست چون قابل اصلاحه مشکل اصلی سونی اینه که دوربیناش خطاهای وحشتناک میکنن که دیگه قابل اصلاح نیست خلاصه داداش سال 2010 شده دیگه یه دهه از قرن 21 گذشت عصر ارتباطات و اطلاع رسانی دیگه به کسی اجازه نمیده زیاد محمل سر هم کنه.
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 18-08-2010 at 22:09. دليل: لحن نامناسب !

14. 5 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفاي دوست عزيزم تري بوگارد 100% تاييد ميشه

من توي پست قبليم هم به دوست عزيزم pedram325 عرض كردم بره و عكسهاي با ايزو هاي بالا رو با هم مقايسه كنه وگرنه با ايزوي 80 دوربين 100 هزار تومني هم عكس خوب مي گيره

توي ايزوي بالا نويز دوربين هاي سوني در حد افتضاح زياده كه تقريبا غير قابل استفاده مي كنه دوربينو.

البته چون دوستمون گفتن شما هر جوري مي خواين فكر كنيد ديگه جاي بحثي باقي نمي مونه. اين حرف يعني اگه تمام دنيا بر خلاف نظر ايشون حرف بزنه باز ايشون به حرفش مطمئنه.

16. 4 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •