دوستان آیا در نامحدود شبانه شما هم افت سرعت دانلود دارید؟ از مشهد
دوستان آیا در نامحدود شبانه شما هم افت سرعت دانلود دارید؟ از مشهد
من اعتراض کردم اومد با Team Viewer وصل شد یک فایل از سایت Php دانلود کرد بعد گفت سرعت که خوبه تازه بیشتر هم بهت داره میده
بعد من قانع نشدم زد اینترنت مارو دو روز قطع کرد![]()
دوستان الان نزدیک 36 ساعت هست نتم قطع هست یعنی دقیقا پنج شنبه شب ساعت 2 که خواستم شروع به دانلود کنم چراغ لینک مودم چشمک زن شد تا همین الان و زنگم میزنم میگن نویز داره خطط به نظرتون چکار کنم!؟
این نویز یعنی همینطوری الکی اونم ساعت 2 شب پیداش شد اونم بعد 50 روز بدون قطعی حتی 1 دقیقه؟
نامحدود 1 مگ فن آوا ، تو این چند ماه فقط 2 هفته پیش برای 1 ساعت سرعتم کم شد و پکت لاست و.. ، تا به الان چه در طول روز و یا شب مشکلی نداشتم
1 مگ نامحدود مخابرات هم دارم که تو این 1 ماه ، 7-8 بار قطعی داشته.
تهران - مرکز نبوت
سلام . من از مشترکان قزوین فن آوا هستم. حدودا 1 هفته هست که سرویس 512 تامحدود برنزی دارم. تو این مدت 7 روز هم حدودا 6 گیگ دانلود داشتم.
5 روز اول همه چیز خوب بود و DU Meter سرعت تراسفر رو بین 500Kb/s الی 520Kb/s مونیتور می کرد و سرعت دانلود با IDM هم بین 60KB/s تا 70KB/s بود.
متاسفانه الان دو روزه که در تمامی ساعات روز و در تمامی شرایط سرعت تراسفر مونیتور شده توسط DU Meter از 445Kb/s بالاتر نمیره و سرعت دانلود با IDM هم بین 50KB/s تا 60KB/s هستش .
این به این معناست که این آقایان خیلی رسمی علی الحساب 64Kb/s از پهنای باند من کم کردن. اونم منی که دانلود آن چنانی ندارم و به قول معروف شبکشون رو مختل نکردم !!
تصویر مشخصات و پارامترهای مودم هم ضمیمه شده.
دوستانی که خودشون یا دوستانشون همین سرویس 512 نامحدود برنزی رو دارند لطف کنن چک کنند ببینند برای همه اینطور شده یا فقط مشکل منه.
پیشاپیش بابت کمکتون ممنون.
Last edited by Mahdi_Moosavi; 07-02-2015 at 21:56.
سلام
من داشتم هفته پیش ولی آخر هفته ای خوب حال دادند 18 گیگ دانلود کردم جبران شد
امشب دیگه نمیدونم چطوریاست....
سلام منم قزوینم حالا چرا فن اوا؟ بیا شاتل من خودم سرویس 128 نامحدودشو دارم 60 گیگ دانلود کردم هنوز محدود نشدم تازه سرعتشم 150 تاست و هیچ موقع پایین نمیاد...من مرکز بابایی هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abolfazlwest72; 07-02-2015 at 23:59.
شما خودت شاتل کار می کنی ؟برادر از هر کس که می پرسی که از دست این شاتل می ناله ... شاید هم خوش شانسی .... من در بدترین حالت ماهی 30 گیگ بیشتر مصرف ندارم ... اگر اینطور که شما میگی باشه خیلی خوبه ...
از دوستان دیگه کسی مشکل نداره ؟ بدجور رفته رو مخ من این شانس بد ما !![]()
داداش خصوصیتو چک کن یچی هست که اینجا نمیشه گفت مخفیه![]()
سلام عزیز
تماس بگیرید با پشتیبانی بگید دان استریم رو براتون بالاتر ببندند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)