تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 660 از 1219 اولاول ... 1605606106506566576586596606616626636646707107601160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,591 به 6,600 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

خوب سعید جان سیستم عامل Ipad 2 همون iOS بود،معلومه زود هــک میشه..........
    فقط چندتا آپدیت الکی داشت........

اینم بگم که اصلا خدا کنه PS3 دیگه هــک نشه تا مردم ایران به خرید بازی اورجینال عادت کنن............
    یواش یواش مردم داشتن عادت میکردنا این Kmeaw اومد همه چی خراب کرد

سلام.........کسی همچین حرفیو میزنه که خودش تمامی قوانین کپی رایت رو رعایت بکنه!!!

جسارت نباشه!! شرت میبندم روی کامپیوتر شخص شما ویندوز و کلی برنامه و بازی کرک شده نصبه!!!

همچین حرف میزنی انگار اینجا نیویورکه و سطح درآمد و رفاح مردم در سطح مطلوبه و 99 درصد قوانین رعایت میشه و فقط قانون کپی رایته که نقض میشه..

یا حق

2. 5 کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

آقا محمد این حرفا اصلا تو ایران صدق نمیکنه.
    چون شمایی که میبینی بازی 70$ هستش اول باید درآمد مردم رو ببینی بعد. در ضمن تو ایران که بازی ها رو (جدیدارو) این قیمت هم نمیدن!!
    یک چیز دیگه: مگه سونی مارو (ببخشیدا) قاطی آدم حساب میکنه؟ مگه ما از دیده اونا تحریم نیستیم؟ پس چرا ما باید کپی رایتشون رو رعایت کنیم؟ البته میدونی که من کنسولم -- نیست ولی یه سری حرفا رو باید زد.

4. 4 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

از این خبرا که شما هم میگی نستش بابا!!
    اگه قرار بود -- شه که تا الان شده بود!
    یه زمانی همه میگفتند PS3 هَک بشو نیست ، کار به جایی رسید که با یه ماشین حساب مهندسی هم هکش کردند !
    کنسولی هَک نمیشه که سخت افزارش دست مشتری نرسه ! یعنی فروخته نشه

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

خوب سعید جان سیستم عامل Ipad 2 همون iOS بود،معلومه زود هــک میشه..........
    فقط چندتا آپدیت الکی داشت........

اینم بگم که اصلا خدا کنه PS3 دیگه هــک نشه تا مردم ایران به خرید بازی اورجینال عادت کنن............
    یواش یواش مردم داشتن عادت میکردنا این Kmeaw اومد همه چی خراب کرد
    محمد جان Ipad 2 هَک شد ، چون اپل این طوری میخواست .
    سونی از نظر تکنولوژی به گرد پای اپل هم نمیرسه .
    وقتی که جورج آی فون رو هَک کرد اپل ازش شکایت نکرد ولی اون سونی بیجنبه شکایت کرد و الان کار به جایی رسیده که تمام طرفدار های هاتز سونی رو تحریم کردند و این قطعا به ضرر سونی هست نه به نفعش .

6. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

الان محمد داره به خودش میگه عجب کاری کردم این پست آخری رو دادم همه ریختن سره من یهو !!

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

محمد جون ما تو اروپا زندگی نمیکنیما!!

شما شرایط مملکت رو در نظر بگیر !! شرایط زندگی مردم رو در نظر بگیر !! شرایط تحریم هایی که روی ما هست رو در نظر بگیر !!

سوء استفاده هایی که یه عده فروشنده از مردم میکنن رو در نظر بگیر !! قدرت خرید مردم رو در نظر بگیر !!

خوده من تا 1 ماه بعد از خرید PS3 نزدیک 13 تا بازی Org داشتم که حدودا از خوده دستگاه گرون تر برام در اومد !! اصلا برای من مهم نیست که -- بشه یا نشه !!

اون زمانی که همه در به در دنبال تعویض بازی و آویزون بودن به اینو اون بودن من بازی پیش خرید میکردم !!

ولی من که نباید بیام فقط خودمو ببینم !! باید بدونم افرادی هم هستن که بچه هاشون میرن پشت شیشه مغازه ها با حسرت به تلویزیون

42 اینچی که داره DEMO بازی هارو نشون میده نگاه میکنن و پدر بد بخت جزء شرمندگی چیزی براش نمیمونه !!

اینارو از نزدیک دیدم .
    خوب درسته که اگه کنسول ها هــک بشن بازیها ارزونتر به دست گیمرها میرسن ولی شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن ببین به نظرت اگه تو کشور ما کپی رایت رعایت میشد کمپانی ها نمیومدن به جمعیت زیاد گیمرهای ایران بهای بیشتری بدن یا مثلا توی کشور نمایندگی بزن،یا روی تاریخ ایران سرمایه گذاری کنن......
    این تحریمها هم همه الکیه،وقتی ایران از طرف چین تحریم نیست،پس همه چی داره...........
    آره سعید جون عین خوده منی،منم از نیما پیش خرید میکردم.........

راستی سعید بد نبود پست های قبلی رو هم میخوندی ببینی اصلا من چرا اون پست رو زدم.......

جسارت نباشه!! شرت میبندم روی کامپیوتر شخص شما ویندوز و کلی برنامه و بازی کرک شده نصبه!!!
    سر چی شرط میبندی
    PS3 خوبه؟؟؟
    من رو سیستمم یه ویندوز 7 دارم که جنیون هستش........
    یه کریتیو سوئیت ادوب هم دارم که اونم اورجینال خریدم با یه دونه آفیس که اونم اورجیناله،بقیه هم نرم افزار های رایگانن که استفاده میکنم..............
    2یه بازی هم بیشتر روی PC نصب نیست،Angry birds ((که این رو هم اصلا خبر ندارم اوریجش رو میشه تهیه کرد یا رایگانه))
    آقا محمد این حرفا اصلا تو ایران صدق نمیکنه.
    چون شمایی که میبینی بازی 70$ هستش اول باید درآمد مردم رو ببینی بعد. در ضمن تو ایران که بازی ها رو (جدیدارو) این قیمت هم نمیدن!!
    یک چیز دیگه: مگه سونی مارو (ببخشیدا) قاطی آدم حساب میکنه؟ مگه ما از دیده اونا تحریم نیستیم؟ پس چرا ما باید کپی رایتشون رو رعایت کنیم؟ البته میدونی که من کنسولم -- نیست ولی یه سری حرفا رو باید زد.
    تمام حرفهات درسته فربود جان،(ببخشیدا)خودت چرا اوریج میخری..........

محمد جان Ipad 2 هَک شد ، چون اپل این طوری میخواست .
    سونی از نظر تکنولوژی به گرد پای اپل هم نمیرسه .
    وقتی که جورج آی فون رو هَک کرد اپل ازش شکایت نکرد ولی اون سونی بیجنبه شکایت کرد و الان کار به جایی رسیده که تمام طرفدار های هاتز سونی رو تحریم کردند و این قطعا به ضرر سونی هست نه به نفعش .
    Ipad رو موافقم و به نظرم به این دلیل بوده که خیلی از درآمد اپل از آیتونز در میاد و مطمئنن با هــک Ipad خرید از آیتونز هم بیشتر میشه.........
    در مورد دادا جورج هم درست میگی میلاد جان،سونی یه ذره بچه بازی درآوورد،باید با سیاست هاش جلوی هــک کنسول رو میگرفت نه با شکایت کردن........
    فعلا هم انگار سونی سر عقل اومده و داره جلوی هــک کنسول رو میگیره......
    Last edited by Alex Fera; 17-04-2011 at 12:25.

10. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

تمام حرفهات درسته فربود جان،(ببخشیدا)خودت چرا اوریج میخری..........
    بابا فربد!!! LOL!! !!
    من فقط به خاطر آنلاین بازی کردن و Multiplayer کنسولو -- نکردم و اینو همه میدونن!
    اصله دلیلمم Modern Warfare 2 هستش. البته بازی های دیگه هم میزنم ولی این اصله!
    وگرنه مگه مغز خر خوردم که -- نکنم و پول یامفت به فروشنده بدم؟

12. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اسم دوست داداش من فربد هستش ، همه بهش میگفتن فربورد !
    باز یه "و" خیلی بهتر از "ور" هستش

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

یک هارد پر بازی گرفتم که NTFS هست. هارد رو به دستگاه شناسوندم اما مشکلم یک چیز دیگه هست .(کاستوم فریمور دارمCFW 3.55)
    وقتی میخوام بازی رو کپی کنم (Multiman دارم و البته Rogero هم نصب هستش) پوشه ای به اسم Gamez توش نیست و توش Games هست. وقتی بازی رو اونجا کپی میکنم ، بازی اضافه میشه اما میگه باید توی هارد اینترنال کپی کنی! یا وقتی هم دوباره کپی میکنم و روی بازی میرم که شروع بشه یک چیزی شبیه به شروع بازی میاد(انگار که میخواد بازی رو بالا بیاره اما نمیاد) ولی بازی شروع نمیشه و درواقع مثل حالت restart میشه و دوباره میاد توی قسمت Game های PS3 که باز اونجا وارد Multiman یا کلا بازی ها میشم.
    ممکنه مشکل از EBoot باشه ؟ آخه احتمال داره که بازی های این هارد بیشتر واسه PS3 هٌکی با دانگل باشن.
    تازه PS3 گرفتم و هیچی هم ازش نمیدونم .
    میشه یک راهنمایی کامل کنید که چطوری باید بازی رو کپی کنم توی هارد اینترنال که بازی اجرا بشه با Multiman توی CFW 3.55

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

اسم دوست داداش من فربد هستش ، همه بهش میگفتن فربورد !
    باز یه "و" خیلی بهتر از "ور" هستش
    منم بچه بودم بهم فربورد هم میگفتن!!

17. 3 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خوب درسته که اگه کنسول ها هــک بشن بازیها ارزونتر به دست گیمرها میرسن ولی شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن ببین به نظرت اگه تو کشور ما کپی رایت رعایت میشد کمپانی ها نمیومدن به جمعیت زیاد گیمرهای ایران بهای بیشتری بدن یا مثلا توی کشور نمایندگی بزن،یا روی تاریخ ایران سرمایه گذاری کنن......
    این تحریمها هم همه الکیه،وقتی ایران از طرف چین تحریم نیست،پس همه چی داره...........
    آره سعید جون عین خوده منی،منم از نیما پیش خرید میکردم.........

راستی سعید بد نبود پست های قبلی رو هم میخوندی ببینی اصلا من چرا اون پست رو زدم.......
    کاملا درسته محمد جان ولی مطمئن باش داداش تا این سیاست ها حاکم هست تو ایران حتی اگه کپی رایت هم رعایت بشه کسی نمیاد اینجا نمایندگی بزنه !!

در ضمن عزیز شما فکر کردی این مافیا هایی که تو تمام دولت های دنیا مخصوصا ایران فعالیت دارن تو هر زمینه ای اجازه ی خیلی از کار هارو میدن !!!؟؟؟

شما الان میری 50 هزار تومن پول میدی Anti Virus میای بازش میکنی میبینی CD داخلش کپیه !!! به اسم اورجینال هم میفروشن !

خب ببین چقدر سود داره واسه فروشنده و اون کسایی که این کارو میکنن .

همین قضیه واردات ماشین تو کشور که انقدر با مشکل مواجه هست قضیه اش چیه !؟ چرا نمیزارن به همین راحتی ماشین بیاد !؟ چرا ماشین 20 تومنی رو 60 تومن میدن !!؟؟

خب چون 2 عدد دزد بزرگ به نام های ایران خـ... و سائـ...ا دارن پول میچاپن از مردم !! ماشین 2 تومنی بهت میدن 19 تومن ! 20 تومن !

کلا همیشه من گفتم تو این مملکت خیلی چیزا درست شدنی نیست تا ابد .

19. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •