مدل كارت گرافيكت رو بگو
منظورت بازي Beijing Olympics هستش؟ اسم دقيق بازي رو بنويس[/QUOTE]
مدل کارت گرافیک رو نمیدونم.
اسم بازی:beijing2008
مدل كارت گرافيكت رو بگو
منظورت بازي Beijing Olympics هستش؟ اسم دقيق بازي رو بنويس[/QUOTE]
مدل کارت گرافیک رو نمیدونم.
اسم بازی:beijing2008
آره. همون قدیمیه. خیلی بازی توپیه !!!
توي run تايپ كن dxdiag بعد برو به تب display تو قسمت device مدل كارت گرافيكت رو ببين
روي فايل اجرايي اصلي بازي راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows 2000 روانتخاب كن و ok كن
Last edited by Ar@m; 18-09-2008 at 22:50.
اگر منظورت از فایل اجرایی اصلی ، همون King.exe که توی محل نصب بازی هست ، هست ؛ این کار رو کردم ولی هیچ فرقی نکرد ... کمک !!!
ببخشید دوستان, کسی می دونه که در رزیدنت اویل 2, چطوری باید سیو هانک گرفت؟ یعنی باید چی کار کنم که آخر بازی امکان بازی با هانک رو بگیرم. یکی گفت بدون تیر و سیو تا آخر برو . جون دادم رفتم. ولی هیچی نداد. راهش چیه؟
نبايد اينحا مي پرسيدي ولي چون رزيدنت اويل 2 تاپيكي نداره :
بايد 8 بار بازي رو تموم كني به اينصورت كه هربار بازي رو از سيو قبلي بري و كلا مي شه 4 بار بازي با ---- و 4 بار با كلر
-بدون تير اگه مرحله ي اول بازي رو تا ساختمان پليس ركون سيتي بري پايين پله هاي ورودي يه زامبي با لباس ضد گلوله ظاهر مي شه كه وقتي بكشيش يه كليد بهت مي ده و با اون كليد چند دست لباس جديد براي ---- و كلر هست
-بدون سيو يادمه يه چيزايي شنيدم اما دقيقا يادم نمي ياد چي!
بقيه ي ويندوزهاي تو ليست رو هم امتحان كن
اگه جواب نده مطمئن نيستم راه ديگه اي هم باشه بازي قديميه و اجراش روي ويندوز جديد مشكل داره مگه يه ويندوز قديمي نصب كني يا از برنامه هاي مجازي استفاده كني مثل virual box يا vmware
با سلام.من يك بازي براي كامپيوتر دانلود كردم كه بعد از خارج كردن از حالت زيپ ؛ نه داراي Setupهست و با برنامه Virtual Clone Drive هم نميتونم بازش كنم.لطفا راهنمايي كنيد.چه جور با اين برنامه بايد بازش كرد؟ممنون
شاید تا به حال نام بازی کانتر به گوش شما خورده باشد؟ یا شاید یک گیمر حرفه ای باشید و با دیدن این مطلب برقی در چشمان شما ایجاد شود! بازی کانتر چند سالی است که به صورت حرفه ای در سطح بازی های تحت شبکه در ژانر اول شخص شوتر به نوعی سلطنت میکند و در تمامی مسابقات جهانی یک قسمت به این بازی اختصاص میدهند تا تیم های مختلف از سرتاسر دنیا با هم بر سر جوایز ارزنده این بازی به رقابت بپردازند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ویژگی های برتر این بازی می توان به نکات زیر اشاره کرد:همکاری گروهی در بازی, گرافیک روان, صداگذاری خوب بازی, تخریب پذیری خوب محیط, وجود سلاح های متفاوت و زیبا و کارآمد, امکان چت در هنگام گیم, امکان شخصی سازی تنظیمات بازی مانند: کیبورد و ماوس و تنظیمات حالت خرید آیتم و نوع حرکت و منو ها و…
نسخه ای که پیش روی شماست پتچ Zombie Mod می باشد که به غیر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هیچ سایت ایرانی دیگری انتشار نیافته است!
(به دلیل شدت خشونت در بازی رده بازی برای افراد بالای 14 سال می باشد)تصاویری از محیط بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی:
پردازنده 1.4 به بالا
256 مگابایت رم به بالا
دایرکت اکس نسخه 7 به بالاارسال شده توسط : حسین
حجم فایل : 1.63 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۳ Responses to “Counter Strike Zombie Mod v34.2”
No Name Says:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mirror - Rapidshare Link :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بازی رو دانلود کردم و نصب هم شد ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده ارورش هم
- من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم ارور میده خواهش میکنم کمک کنید وقتی فایلی برای دانلود میزارید بهتره در موردش هم توضیح و کمک لازم رو هم بزارید .
ممنون من میخوام اینو بازی کنم اما ارور نمیزاره
mountappfilesystem failed you don t have all gcfs needed play game
این ارور رومیده- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشن راهنمایی کنید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نمیخواد کمک کنه
عزیزان وقتی فایلی برای دانلود میزارید کاملا در موردش توضیح بدید ما وقت میزاریم و فایلی با این حجم بالا رو دانلود میکنیم
بعد اشکال دار میشه
خواهشن راهنمایی کنید
اینهمه ادم یک نفر نمیدونه؟- این چطور سایتیه که کسی چیزی توش نمیدونه بهتره دیگه فایلی برای دانلود نزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)