دوست عزيز ما هم قصد كل كل نداريم ولي هر كس نظري داره.
دوست عزيز ما هم قصد كل كل نداريم ولي هر كس نظري داره.
سلام
من این بازی رو با دسته انجام میدم ..میشه یکی بمن بگه چطوری میتونم موقعی که دوربین دارم یا اسلحه دوربین دار با اون زوم کنم ...از کمکتون ممنون میشم
فقط با دسته شك دار ميشه .سلام
من این بازی رو با دسته انجام میدم ..میشه یکی بمن بگه چطوری میتونم موقعی که دوربین دارم یا اسلحه دوربین دار با اون زوم کنم ...از کمکتون ممنون میشم
اگه شك دار داري نميدونم چه دكمه اي هستش كه ميگيري و بايد شك سمت راست رو رو به بالا ببري .
اگه دسته شوك دار هم داشتي و نشد برو به به setup بازي قسمت control camera دكمه ها رو تعريف كن يعني آنالوگ سمت راست رو بالا پايين چپ راست كن بعد هم سيو كن تا درست بشه.
سلام
کنار کلیسا یک دستگاه هست که من نمیتونم اونو باز کنم ..چجوری باز میشه
در ضمن من با اشلی از کلیسا اومدم بیرون حالا باید چکار کنم
بعد از اينكه از كليسا اومدي بيرون بايد بري اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون دستگاه چيز خاصي نداره شايد يه سنگ يا يه الماس بهت بده از همونايي كه ميفروشي براي باز كردنش هم بايد حروف m v z رو روشن كني بايد با اعداد 3 و 4 طوري كار كني كه m v z روشن بشن.ولي وقتي با ada بازي ميكني كليد در كليسا تو اين دستگاه هستش كه مثل بالا بايد عمل كني.
من یه جای resident evil 4 گیر کردم.
یک نفر هست که اره برقی داره ولی من هرچی تیر می زنم نمی میره و اون میاد و منو می کشه.
چی کار باید بکنم؟؟؟؟
همون جايي كه يك كليسا هست . بعد ميري داخل يك خونه قايم ميشي . بعد اره برقي رو نشون ميده
اونجا بايد انقدر بزني به سرش تا بميره .
اونجايي كه دختره باهاته و مي ري اسانسر سوار مي شي بايد چي كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترينر rezident evil 4
ببخشيد؟! ترينر نبود؟!!@#
ولي چيز خوبي است
اونجايي كه دختره باهاته و مي ري اسانسر سوار مي شي بايد چي كنم؟ نمي دوني چطوري بايد تاپيك ساخت !@ تاپيكي در مورد Tomb Raider Legend @hitman Blood Moneyهست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)