[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خودت آپدیت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد! خیالت راحت. من مشکلمو به کی بگم هیشکی جایی رو بلد نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خودت آپدیت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد! خیالت راحت. من مشکلمو به کی بگم هیشکی جایی رو بلد نیست؟
بچه ها من هنوز با اپدیت گوشیم مشکل دارم اخه بعد از اینکه اون فایل 15 مگی رو دانلود میکنم ، اونطوری که من فهمیدم با رفتن بر روی این فایل عمل اپدیت خود به خود انجام میشه . ولی من بعد از اینکه روی اون فایل میرم تا یه قسمتی جلو میره و بعدش پیغام میده که میزان حافظه کمه ( حالا منظور کدوم حافظه من خودم نفهمیدم ) از بین دوستان اگه کسی نحوه اپدیت گوشی رو به صورت قدم به قدم بگه ممنون میشم
بچه ها من نیازبه یه نرم افزار دارم تا با اون بتونم کلیپهایی که فرمتشون mp4 هستش رو ببینم.
اگه کسی سراغ داره خبرم کنه.
ممنون
یا علی
سلام دوستان سال نو بر همگی مبارک.
میبینم که 5500 نایاب شده و خیلی ها هم دنبالشن از جمله چندتا از دوستای خودم.
دوست عزیز گوشی من که mp4 رو خودش میخونه دیگه برنامه نمیخواد!
البته اگر شما یه برنامه میخوای که اکثر فرمتها رو بخونه برنامه Core player رو نصب کن.
بسیار عالی و کامله. من خودم مدت زیادیه که ازش استفاده میکنم.
چون ویندوزمو تازه عوض کردم لینکشو گم کردم ولی تو تاپیک برنامه های کاربردی دوستان گذاشتنش.یه سرچ بزنی پیدا میکنی.نشد بگو.
یا علی.
جناب zand عزیز راست میگه ، 5500 خودش mp4 میخونه دیگه برنامه نمیخواد
سلام به همه دوستای گلم
آقا یه سوال
من با تمای نصبی روی گوشی هنوز که هنوزه مشکل دارم!!؟؟
بعضی تم ها رو می تونم unistal کنم یعنی توی قسمت app.maneger آیکون unistal شون هست ولی بعضیای دیگه نیست!!!؟؟؟
کسی علتشو نمیدونه!!!؟؟؟
حالا این تمای نصبی و که نمی خوام و توی app.maneger نیستن چه جوری پاک کنم!!؟؟؟
راستی یه سوال دیگه چرا توی قسمت تم تعداد نمایش تم ها محدود است حدود 30 تا تم!!؟؟؟ یعنی مثلاً اگه بخوای بیشتر از این تعداد تم روی گوشیت نصب کنی اسم تم های قبلی از فولدر تم حذف میشه و تم جدید جای اونو میگیره!!!
واسه این مشکلم اگه راه حلی دارین بگین ممنون میشم
حتما متوجه شديد که براي بار دوم امکان نصب يک تم روي گوشيهاي OS9
وجود نداره اين ايراد از تمها نيست بلکه يه باگ در OS9
هست چنانچه بيشتر از 8 تم نصب بشه خود بخود يکي از تمها معلوم نيست کجا ميره
اول باید مموری را داخل کارت خوان بگذارید و فولدر PRIVATE را از حالت مخفی ( HIDDEN ) ( در بیاورید
اگر میخواهید تمی را پاک کنید میتوانید انرا در مسیر E:PRIVATE:10207114:IMPORT پیدا کنید و همانجا پاکش کنید
اما بعد از پاک کردن اگر بخواهید مجددا" همان تم را نصب کنید دیگر نمیتوانید و باید توسط برنامه ای که لینکش را گذاشته ام
و روی PC نصب میشود تم مورد نظر را EXTRACT کنید و محصول این کار را داخل همان پوشه IMPORT گوشی کپی کنید
همه این کارها تا زمانی امکان دارد که شما گوشی را فرمت نکرده اید
ادرس تم EXTRACT شده درون کامپیوتر C:\UNSIS\TEMP\private/10207114/import
اینم لینک برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک آدرس دیگه از برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابت راهنماییت مرسی
ولی هیچکدوم از لینکا کار نکرد!!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)