تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 942 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

7 فشار بسیار سنگین دولت به ایرانسل

دوستان عزیز در تاپیکهای بالا خوندید که دولت برای اینکه به اهداف خودش برسه چه فشار شدیدی داره به ایرانسل وارد میکنه.

دولت نتونسته مثل همه ساله 7 8 میلیون سیم کارت ثبت نام کنه حالا داره فشارش رو به یرانسل میاره.متاسفانه تو

ایران تا کسی میخاد یک سری امکانات در اختیار مردم بزار دولت با قلدر مابی میخاد جلوش وایسته

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 تعرفه مكالمات ايرانسل همين هفته ثانيه‌اي مي‌شود

براساس آخرين مذاكرات انجام شده با شركت ايرانسل تا پايان هفته‌جاري محاسبه تعرفه مكالمات سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي تبديل مي‌شود.

فناوران- محمود خسروي، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: اپراتور دوم موظف است تمامي مبالغ اضافه گرفته شده از مشتركانش را تا آخرين ريال به آنها برگرداند.

وي افزود: البته مديران شركت ايرانسل خود نيز به اين موضوع اصرار دارند كه هر چه زودتر مبالغ اضافي كه از مشتركان دريافت شده را به آنها بازگردانند.

وي خاطرنشان كرد: يكي از دلايلي كه تاكنون اين اپراتور اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي نكرده، پيچيده بودن اين موضوع از بعد نرم‌افزاري است. خسروي گفت: چنانچه اين اپراتور تا پايان هفته جاري اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات خود نكند رگولاتوري قطعا راهكارهاي جريمه‌اي را پيش مي‌گيرد.

وي همچنين در خصوص تعيين تعرفه سرويس‌هاي ارزش‌افزوده ارايه شده توسط اپراتور دوم گفت: بسته‌هاي پيشنهادي در خصوص نحوه محاسبه از سرويس‌هاي Gprs و Mms توسط شركت ايرانسل به رگولاتوري ارايه شده است.

وي افزود: در حال حاضرنحوه تعرفه‌گذاري بر سرويس‌هاي ارزش افزوده توسط كارشناسان سازمان تنظيم مقررات در حال بررسي است.

وي خاطرنشان كرد: تصميم‌گيري درخصوص نحوه محاسبه تعرفه استفاده از سرويس‌هاي Gprs و Mms اپراتور دوم به اولين جلسه كميسيون تنظيم مقررات در سال 86 موكول مي‌شود.

رييس سازمان رگولاتوري گفت: تمامي تلاش خود را به كار مي‌گيريم تا قبل از شروع نيمه دوم فروردين ماه سال 86 نوع محاسبه تعرفه سرويس‌هاي ارزش‌افزوده شركت ايرانسل را مشخص كنيم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام *130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
    اگرکسی میتونه کمک کنه ممنون

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان سلام
    من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام *130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
    اگرکسی میتونه کمک کنه ممنون
    چون شبکه ایرانسل در اصفهان به طور آزمایشی فعال هست گاهی اوقات این مشکلات را داره از جمله مشکل شما ولی از 15 فروردین شبکه ایرانسل در اصفهان به طور رسمی کارش را آغاز می کنه و این مشکلات برطرف میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

*130*چيه؟
    ستاره140مربع

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

12 حمایت از ایرانسل

داشتم این اخبار مربوط به فشار دولت بر ایرانسل رو میخوندم و واقعا حالم از این کارای دولت بهم میخوره. واقعا یعنی چی؟ حالا که دیدن ایرانسل در عرض 6 ماه راهی رو رفته که خودشون تو 12 سال نتونستن برن، دارن فشار الکی میارن و تهدید میکنن. او احمقهایی که گفتن سرعت اینترنت پایینه و قطع میشه، اصلا حالیشون نیست که سرویس الان آزمایشیه و به همین دلیل هم مجانی. از چیز مفت هم انتظار بیجا دارن. همینکه با وجود چنین دولتی، یه شرکت اومده و داره همچین سرویسی ارائه میده، بیشتر به معجزه شبیه. من شخصا یک کلمه از این خبرها رو باور نمیکنم. همش ساختگیه. مصاحبه ها رو هم از خودشون درآوردن. آخه وقتی دارم میبینم که همه چیزش از دولتی بهتره چرا انکارش کنم؟ تو جاهایی که سیمکارت دولتی no network میزنه، ایرانسل حداقل 3 تا آنتن داره. این همه خدمات جانبی ارائه میکنه که کار آدمو راحت میکنه، مثل کنترل حساب اینترنتی. آخه چقدر دولت به فکر منافع خودشه؟ حالا هم مردم رو انداخته جلو که بگه مثلا مردم شکایت دارن.
    به نظر من حالا که وارد یه دنیای تازه ارتباطی شدیم که ایرانسل بهمون هدیه کرده، نباید از دستش بدیم. باید از حقمون دفاع کنیم.

پیشنهاد من اینه که تمام کسانی که ایرانسل دارن و راضین (کی جرأت داره نباشه ) چه عضو این فروم هستن و چه با اعضا در ارتباطن (دوست و فامیل) و کلا هر کی ایرانسل داره، حمایتشو از این اپراتور اعلام کنه و به جای اسم و امضا، شمارشو بنویسه. بعد اگه بحث جدی شد و خواستن بلایی سر ایرانسل بیارن؛ میشه ادعا کرد که کاربران زیر... از ایرانسل حمایت میکنن و... خلاصه نباید کوتاه اومد. اینا یه موجوداتین که دومی ندارن، بعد از 30 سال چشم ندارن ببینن یکی داره به مردم خدمت میکنه.

ازتون خواهش میکنم راجع به پیشنهاد من نظرتون رو اعلام کنین و اگر پیشنهاد بهتری دارین اعلام کنین. اگه اکثر نظرات موافق باشه، یه تاپیک جداگانه میزنیم و میریم جلو.

توی امضای یکی از دوستان یه جمله از برتراند راسل نوشته بود که واقعا شاهکاره (خوب بهش فکر کنید):
    جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

متاسفانه مثل اینکه قضیه جدی هست و می خواهند یک بلایی سر ایرانسل بدبخت بیارند این خبر را بخونید :

برخی دستگاه‌های اجرایی با همکاری با یکدیگر، شروطی برای ادامه فعالیت شرکت ایرانسل تعیین کرده‌اند که در صورت عدم توجه این شرکت به شروط فوق، فعالیت آن در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف می‌شود.

به گزارش مهر، رئیس وقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در 13 دی ماه 1384 در یک نشست خبری اعلام کرده بود شرکت ایرانسل الحاقیه‌ای به مدارک اصلی مناقصه خود اضافه کرد که بر اساس آن شرکت‌های حاضر در مناقصه به شکل مستقل و Gc ( شرکت‌های پیمانکاری بزرگ ) موظف شدند تا سهم 51 درصدی تولید داخلی در اجرای پروژه را رعایت کنند.

گزارش مهر از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حاکی از آن است که این وزارتخانه و وزارت صنایع و معادن در حال بررسی میزان استفاده از حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور در حد 51 درصد در پروژه اپراتوردوم تلفن همراه ( ایرانسل) هستند که مورد غفلت واقع شده است.

درصورتی که ایرانسل در یک پروسه زمانی مشخص نسبت به افزایش حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور و رساندن آن به 51 درصد اقدام نکند، فعالیت این شرکت در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف می‌شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با شما موافقم
    به قول شما 12 ساله هیچ کاری نکردن ولی ایرانسل 6 ماه همه کار کرده
    در ضمن سرویس های جدید دیگش تو راهه
    من تا قبل از ایرانسل نمیدونستم Gprs چیه MMS چیه ولی دمه ایرانسل واقا گرم من که ممنونم
    با اینکه بعضی موقع ها یه موردایی داره ولی باید حق بدیم بهشون چون دارن زحمت سرویسهای جدید میکشن

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

یعنی اگر بخواهند واقعا می تونند ایرانسل را تعطیل کنند ؟!!! ... پس تکلیف 800 هزار مشترکی که داره چی میشه و شهرهایی که Bts توش نصب کرده و این همه هزینه ؟؟ واقعا خصوصی سازی تو این مملکت معنی نداره ... آخه یکی نیست بگه اگر می خواستید تلفن همراه کشور فقط در انحصار خودتون و اپراتورهای دیگه خودتون مثل تالیا باشه پس چرا اجازه تاسیس این شرکت را دادید ؟؟!! ... بیچاره شرکت Mtn نمی دونه کجا آمده سرمایه گزاری کرده .

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آخه دیگه مشتری نداره پریدن فقط ایرانسل Just Irancell می ترکونه مثل Tnt

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •