در مورد عکس راه ه من من نمیدونم که با سرعت 140 تا با حالت اتو این عکس رو گرفتی :
ولی توی این عکس فک کنم سرعت این پسره بیشتر از 20 تا نبوده :![]()
![]()
در مورد عکس راه ه من من نمیدونم که با سرعت 140 تا با حالت اتو این عکس رو گرفتی :
ولی توی این عکس فک کنم سرعت این پسره بیشتر از 20 تا نبوده :![]()
![]()
Last edited by R@R#M@N; 11-06-2007 at 00:23.
سلام رضا جون
این عکس فوکوس بدی نکرده ولی آبروی رنگبندی ن73 رو برده :
![]()
باور کن که اونو نو ماشین تو حالت اوتو گرفتم!!!!(آخه معلومه که در حال حرکت بوده)
و تو عکس دومی فوکوس توی نمای دور بوده نه نزدیک اگه یه نگاهی به عکس گلی که به k800 انداختی بکنی می بینی که فضای پشتش همش تار هستش و فقط جایی رو که فوکوس کرده خوب نمایش میده. ولی به احتمال قوی اون قسمت از لنز کثیف بوده!
در کل من از عکس ها تو شب خیلی رازی نیستم دوست دارم چند تا عکس از k800 بزاری تا بتونیم مقایسه کنیم.(تو عکسای قبلی که با k800 گرفته شده بود آسمونو قرمز شده بود!!!)
ببینم تو از من انتظار داری چی بگم ؟ فرق دو تا لنز رو ؟ میخوای در مورد فاصله کانونی ... نقطه کور ... شفافیت لنز ... درصد خطای لنز و .... بحث کنیم ؟ چون اطلاعات ما در این مورد پایینه پس نمیشه در موردش بحث کنیم فقط میتونیم بگیم چون این لنز ساخت شرکت کارل زایسه پس بدون شک بهتره... تو میگی بهتر نیست ؟ پس برو دو تا لنز رو در بیار بزار کنار هم و البته قبلش برو متخصص این شاخه شو و بعد مقایسه شون کن بیا به ما هم بگو... اما من حوصله اینکارارو ندارم من میدونم لنزی که محصول کارل زایسه بدون شک بهتره ....جدی انقدر فرقشه
میشه یه فرقشون بغیر از یه اسم بگی
راستی شک نکن کیفیت لنز ک800 حداقل از ن73 کمتر نیست
مجبوریم کردی بزنم تو خط عکاسی ... بزودی منتظر عکسهای من تو شرایط مختلف باش....بررسی کن
ولی هر چه قدر هم زور بزنه نمیتونه به ک800 برسه (چون توی شب با فلاش ال ئی دی نمیتونی مثل فلش زنون عکس بگیری)
اینم از اون حرفا بود.اگه رحم نمیکرد که ن73 توی این نظر سنجی شرکت نمیکرد
آقا اصلآ بیخیال
گور بابای ک800 و ن73
بیایین اسم تاپیک و عوض کنیم بکنیم آلبوم عکس ک800 و ن73
نظرتون چیه ؟
منم موافقم اگه اسم تاپیکو عوض کنن بهتر میشه.
من میگم اصلا یه مسابقه بزاریم. یه موضوع تعیین میکنیم و مثلا یه هفته مهلت. هر کس حق داره فقط با یک عکس تو مسابقه شرکت کنه. و آخر هفته برنده تعیین میشه و موضوع بعدی .... به نفر اول 5 امتیاز و نفر دوم 3 و نفر سوم 1 امتیاز داده میشه. و در پایان مسابقه هر کسی مجموع امتیازاتش بیشتر بود اول میشه. جایزه ش هم اینه که نفری باید یه دور تو p30world سواری بدیم بهش . شوخی کردم
اما نظرتون رو در این مورد بگید. داور رو هم مشخص میکنیم. کسی که همه قبولش دارن.
پیشنهاد خوبی دادیمن میگم اصلا یه مسابقه بزاریم. یه موضوع تعیین میکنیم و مثلا یه هفته مهلت. هر کس حق داره فقط با یک عکس تو مسابقه شرکت کنه. و آخر هفته برنده تعیین میشه و موضوع بعدی .... به نفر اول 5 امتیاز و نفر دوم 3 و نفر سوم 1 امتیاز داده میشه. و در پایان مسابقه هر کسی مجموع امتیازاتش بیشتر بود اول میشه. جایزه ش هم اینه که نفری باید یه دور تو p30world سواری بدیم بهش . شوخی کردم
اما نظرتون رو در این مورد بگید. داور رو هم مشخص میکنیم. کسی که همه قبولش دارن.
ولی مثلآ کی داور بشه ؟
رضا خوبه ؟؟؟؟؟Rjoun ؟؟
یا یکی باشه که از عکاسی یه سر رشته داشته باشه
اینم چند تا عکس که قبلا گرفته بودم :
![]()
من قبولش دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)