مشکل از شما نیست مشکل از phone xs
تو نسخه بعدی درست میشه![]()
مشکل از شما نیست مشکل از phone xs
تو نسخه بعدی درست میشه![]()
خب میخواستی قبل از انجام آموزش از قبلی ها یه بک آپ بگیری
ضمنا هر چقدر فضای خالی مموری داخلی شما بیشتر باشه فضای sms تون هم بیشتر میشه
شما فقط مسیر ذخیره سازی رو تغییر دادین مسیر رو به حالت اول برگردونید sms هاتون برمیگرده از شون بک آپ بگیرید و بعد مسیر جدید رو بدید و بک آپتون رو به گوشی منتقل کنید
آقا ممنون از راهنماییت.
یه سوالی داشتم : من فولدر SEFP رو از پلاگین SEPF010051 بدون اینکه کاری روی اون انجام بدم توی فار ریختم و
گوشی رو به اون وصل کردم که FLASH و FS رو نشون داد ولی وقتی داخلشون رفتم یه پیغام خطا داد و واردشون شد ولی چیزی توشون نبود . علتش این هست که اون فایله رو با PHON XS فلش نکردم ؟؟
سلام
من به یه مشکل در مورد دوربین برخوردم و اون اینکه از وقتی درایور دوربین رو عوض کردم به درایوری که ادعا می کرد کیفیت فیلم رو تا 17 فریم افزایش میده ، وقتی فیلم ورمیدارم هر چند ثانیه یه بار گیر می کنه و کلی حال آدم رو میگیره ولی کیفیت عکسش بهتر شده.
درایور اصلیش کیفیت فیلمش بهتر بود حداقل گیر نمی کرد.
حالا من خواهشی از شما دارم و اون اینه که اگر درایور دیگه ای تست کردید و جواب داده رو برام معرفی کنید.
دمتون گرم![]()
بالاخره بعد از یک ساعت کلنجار با گوشی و چندین بار خوندن این تاپیک و یه خورده هم ور رفتن با فار تونستم W700 دوستم رو هک کنم![]()
با تشکر ویژه از آقا سیاوش و بخصوص اکتیو عزیز که با حوصله جواب تمام دوستان رو دادند![]()
واقعا برای من که اصلا با گوشی های سونی اریکسون آشنایی نداشتم سخت بود ولی بالاخره شد![]()
فعلا تعداد SMS ها رو افزایش دادم و SMS های قبلی رو هم برگردوندم.
<----->
فکر میکنم یکی از مشکلات اینه که آموزشها یکجا نیستند و تازه خیلی از مشکلات تو پستهای مختلف حل شده و مجبور شدم تمام تاپیک رو از سر تا ته بخونم.
یکی دیگشم این بود که چند تا از فایلها دانلود نمیشد و کلی عذابم داد تا تونستم فایلها رو گیر بیارم.
یکی از چیزهایی که تو تاپیک بحثش نشده بود و با کلی زور زدن تونستم پیداش کنم نحوه برگردوندن SMS ها بود.
فکر میکنم آدرسی که سیاوش برای این منظور داده تو K750 درست باشه و تو W700 صحیح نیست.
همونطور که گفتم با کلی سروکله زدن بالاخره پیداش کردم.
W700 :
پوشه sm رو از آدرس زیر
FS>smsdata>messaging>sms>FFFFFFFFF
کپی کنید به آدرس:
FS>tpa>messaging>sms>FFFFFFFFF
من همه مراحل رو به درستی انجام دادم و نمیدونم چرا!! ولی tpa اینجا ایجاد شده بود.
به هر حال انجام شد، گوشی هم هیچ مشکلی نداره.
قابل توجه بعضی از دوستان، احتمالا با استفاده از آدرسهای بالا SMS هاتون برمیگرده.
activeجان وسیاوش عزیز ممنون از راهنماییهاتون خیلی کمکم کرد
من یدونه k750 داشتم که پدرشو در اوردم و هرکاری خواستم کردم باهاش
فقط یه تجربه بدست اوردم می خوام براتون بگم :
این کارو من خودم کردم جواب داد :
اونایی که گوشی ریجستر دستی دارن و میترسن که گوشی شون مشکل پیدا کنه
من اول کار ناشی بودم و اشتباهی تو برنامه xs++ فایل main و تو قسمت fs فلش کردم چون فقط همون یدونه فایلو داشتم هنوزم خیلی ناشی بودم ولی وقتی گوشیمو روشن کردم یه دونه w800 داشتم ولی هنوز گوشیم k750 بود بدون این که main اونو فلش کنم چون وقتی شما main گوشی رو فلش می کنین وقتی گوشی رو روشن می کنین می گه لطفا صبر کنید یعنی تمام تنظیمات شما رو عوض می کنه ولی وقتی فایل main رو تو قسمت fs (گزینه دوم ) فلش می کنین گوشی سریع روشن میشه فقط نرم افزار w800 رو برای شما می ریزه main گوشی هنوز k750 هست و مشکلی برای سریال گوشی شما بوجود نمیاره
اگر کسی این راهو امتحان کرد اینجا بنویسه
من خودم انجام دادم و موفق شدم
راستی یادم رفت اینو بگم
بعضی موقها موقع فلش کردن وقتی آدرس فایلو بهش میدام پیغام خطا می داد
ولی وقتی همون فایلو با برنامه Gslide 1[1].5 پردازش می کردم قبول می کرد ولی وقتی فلش تموم می شد برنامه پیغام شات دان نمی داد من خودم استاپ می کردم و هیچ مشکلی هم پیش نمیومد
active جان می شه راهنمایی کنی
تو پستای قبلی نحوه ایجاد فولدر تو خود گوشی رو اموزش داده بودی که دیگه نمی خواست برای عوض کردن منو یا چیزای دیگه گوشی رو فلش کنی
حالا من این کارا رو کردم چطوری باید منو رو عوض کنم
فایلهای منو رو باید کجا کپی کنم
می شه خیلی شفاف و روشن توضیح بدی
اخه من یه خورده ای کیوم پایینه
چند تا پچ خیلی باحال
با نصب این پچ ها دیگه نیازی به phone xs یا far نیست
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مسیر فایل layout گوشیتون رو به فولدر ly تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی حتما باید فولدر ly رو تو other بسازید و فایل layout.xml رو داخلش قرار بدین
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مسیر menu گوشیتون رو به فولدر menu تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی باید فولدرmenu رو تو other بسازید و فایل menu.ml+آیکن های منو
رو داخلش قرار بدین
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مسیر mp گوشیتون رو به فولدر mp تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی باید فولدرmp رو تو other بسازید و فایل آیکن های مدیا پلیر
رو داخلش قرار بدین
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مسیر درایور های( صدا و دوربین و صفحه نمایش) رو به فولدر drv تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن حتما باید فولدر drv رو تو other (حافظه داخلی) بسازید و تمامی درایور های
صدا و دوربین و صفحه نمایش رو داخلش قرار بدین
برای نصب پچ ها آموزش gslide و phone xs رو بخونید
ضمنا این پچ ها روی گوشی ها k750 تبدیل شده به w800 با فریمور R1BC002 هم امتحان شده و جواب میده
خدا رو شکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)